croissantとは 意味・読み方・使い方
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意味・対訳 クロワッサン
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「croissant」を含む例文一覧
該当件数 : 18件
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遺伝子名称シソーラスでの「croissant」の意味 |
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ウィキペディア英語版での「croissant」の意味 |
Croissant
出典:『Wikipedia』 (2011/06/23 23:28 UTC 版)
Weblio例文辞書での「croissant」に類似した例文 |
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croissant
クーズー
bran-mash
クラッピー
crappies
a vest
くび
phalangers
●クロワッサンドーナッツ
Croissant-Donuts
「croissant」を含む例文一覧
該当件数 : 18件
To obtain a croissant having a larger volume and larger puffing especially in the height direction than those of a conventional croissant, stabilized in appearance shape and improved in both shape retaining properties and moistness.例文帳に追加
従来のクロワッサンよりもボリュームが大きく、特に高さ方向への膨化が大きく、外観形状が安定しており、保形性が向上し、しかもしっとりさが向上したクロワッサンを提供すること。 - 特許庁
The donut-shaped croissant dough is fried and then sugar-coated, chocolate-coated, or filled.例文帳に追加
ドーナッツ形のクロワッサン生地を油で揚げたあと,砂糖をかけたり,チョコレートをつけたり,クリームを詰めたりする。 - 浜島書店 Catch a Wave
To provide a method and device for spreading the base part side in an approximately triangle-formed croissant dough widely in right and left direction.例文帳に追加
大略三角形状のクロワッサン生地における底辺部側を左右方向へ大きく延展する方法及び装置を提供する。 - 特許庁
To provide a sheet-like oil and fat processed food for producing layered flour puffed foods such as croissant, Danish pastry and pie having good palatability, texture and float and the layered flour puffed food using the same oil and fat processed food.例文帳に追加
口溶け、食感、浮きが共に良好なクロワッサン、デニッシュ、パイなどの層状小麦粉膨化食品を製造するためのシート状油脂加工食品及びこれを用いた層状小麦粉膨化食品を提供する。 - 特許庁
To produce a bakery product having a sufficient expansion of the bakery product, maintaining a just baked crispy eat feeling and having a compounded laminated structure consisting of a laminated dough such as a danish pastry, croissant, etc., with a cookie dough.例文帳に追加
ベーカリー製品の浮きが十分であり、焼きたてのクリスピーな食感が持続する、デニッシュペストリー、クロワッサン生地等の積層生地とクッキー生地とからなる複合積層構造を有するベーカリー製品の提供。 - 特許庁
To obtain a puff-improving agent capable of remarkably improving puff of goods having flaky palatability such as Danish pastry, croissant, pie, fried pie and the like and improving disintegration in the mouth and processability of a fat and oil composition for roll-in by bringing the composition to contain the puff-improving agent.例文帳に追加
デニッシュペーストリー、クロワッサン、パイ、フライドパイ等のフレーキーな食感をもった製品のパフ性を著しく改良でき、且つロールイン用油脂組成物に含有させることにより該油脂組成物の口溶け及び作業性を改良できるパフ性改良剤を提供すること。 - 特許庁
To provide a method for producing a laminar food having a flaky inner layer and outer layer and a variety of tastes in the laminar food represented by croissant, Danish pastry, pie, etc., and to obtain a laminar food having excellent appearance, volume, palatability and flavor produced by the production method.例文帳に追加
クロワッサン、デニッシュやパイなどに代表される層状食品において、フレーキーな内層と外観を有し且つ味のバラエティーに富んだ層状食品の製造法、並びに該製造法によって製造される外観、ボリューム、食感、風味の優れた層状食品を提供すること。 - 特許庁
This bakery product such as croissant, panettone, etc., containing galactosylsucrose is obtained by fermenting a mixture of wheat flour as a main component and galactosylsucrose with a seed yeast containing Saccharomyces exiguus, Lactobacillus sanfrancisco and Lactobacillus comoensis to give a dough and baking the obtained dough.例文帳に追加
小麦粉を主成分とし乳果オリゴ糖を添加した混合物を、サッカロミセス・イグジグース(Saccharomyces exiguus)、ラクトバチルス・サンフランシスコ(Lactobacillus sanfrancisco)およびラクトバチルス・コモエンシス(Lactobacillus comoensis)を含有する元種で発酵させ、得られた生地を焼成して乳果オリゴ糖を含有するクロワッサンやパネトーネなどのベイカリー製品を得る。 - 特許庁
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