例文 (368件) |
"米粉"を含む例文一覧と使い方
該当件数 : 368件
米粉麺例文帳に追加
RICE FLOUR NOODLE - 特許庁
米粉パン例文帳に追加
RICE FLOUR BREAD - 特許庁
米粉パン用の米粉製造方法およびその米粉製造装置例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING RICE FLOUR FOR RICE FLOUR BREAD AND APPARATUS FOR PRODUCING THE RICE FLOUR - 特許庁
もっと米粉を食べよう例文帳に追加
Let's Eat More Rice Powder - 浜島書店 Catch a Wave
パン又は菓子用米粉例文帳に追加
RICE FLOUR FOR BREAD OR CAKE - 特許庁
米粉クッキー及び米粉クッキーの製造方法例文帳に追加
RICE FLOUR COOKIE, AND METHOD FOR PRODUCING RICE FLOUR COOKIE - 特許庁
米粉の製造方法、米粉及び洋菓子類例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING RICE FLOUR, RICE FLOUR, AND WESTERN CONFECTIONERY - 特許庁
米粉パン及び米粉パンの製造方法例文帳に追加
RICE FLOUR BREAD AND METHOD FOR PRODUCING RICE FLOUR BREAD - 特許庁
米粉製造方法、及び米粉製造システム例文帳に追加
METHOD AND SYSTEM FOR MANUFACTURING RICE FLOUR - 特許庁
米粉の製造方法及び該方法により得られる米粉例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING RICE POWDER AND RICE POWDER OBTAINED THEREBY - 特許庁
米粉パンの製造方法および米粉パン例文帳に追加
METHOD FOR PREPARATION OF RICE FLOUR BREAD, AND RICE FLOUR BREAD - 特許庁
超強力小麦粉含有改質米粉及びその改質米粉を用いた米粉食品例文帳に追加
ULTRA STRONG WHEAT FLOUR-CONTAINING MODIFIED RICE FLOUR AND RICE FLOUR FOOD PRODUCT USING THE MODIFIED RICE FLOUR - 特許庁
特に、米粉としては、粳種に属する玄米粉又は同種の精白米粉が用いられる。例文帳に追加
Especially, brown rice flour belonging to a non-glutinous kind or polished rice flour of the same kind is used for the rice flour. - 特許庁
野菜、米粉、ミントをあしらう。例文帳に追加
Garnish with the vegetables, ground rice and mint. - 旅行・ビジネス英会話翻訳例文
晒し米粉及びその製造法例文帳に追加
BLEACHED RICE FLOUR AND ITS PRODUCTION - 特許庁
米粉の製造方法及びその装置例文帳に追加
METHOD AND APPARATUS FOR PREPARING RICE FLOUR - 特許庁
米粉パンの製造方法例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING RICE FLOUR BREAD - 特許庁
米粉パン生地の製造方法例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING RICE FLOUR BREAD DOUGH - 特許庁
米粉加工シート状食品例文帳に追加
PROCESSED FOOD SHEET MADE FROM RICE FLOUR - 特許庁
米粉パン用風味改良剤例文帳に追加
FLAVOR IMPROVER FOR RICE FLOUR BREAD - 特許庁
香気米粉及びその製造方法例文帳に追加
FRAGRANT RICE POWDER AND ITS PRODUCTION - 特許庁
米粉麺の製造方法例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING RICE FLOUR NOODLE - 特許庁
米粉団子を具材にしたハンバーガー並びに米粉団子の製造方法例文帳に追加
HAMBURGER INCLUDING RICE POWDER DUMPLING AS INGREDIENT, AND METHOD FOR PRODUCING RICE POWDER DUMPLING - 特許庁
米粉含有パン類製造用ブレンド粉とそれを用いた米粉パン類例文帳に追加
BLENDED FLOUR CONTAINING RICE POWDER FOR MAKING BREAD AND RICE POWDER BREAD USING THE SAME - 特許庁
パン・菓子用米粉組成物、米粉パン・菓子およびその製造方法例文帳に追加
RICE FLOUR COMPOSITION FOR BREAD AND CONFECTIONERY, RICE FLOUR BREAD AND CONFECTIONERY, AND PRODUCING METHOD THEREFOR - 特許庁
米粉生地焼成食品、そのための米粉生地及びミックス粉例文帳に追加
BAKED FOOD OF RICE FLOUR DOUGH, RICE FLOUR DOUGH AND MIX FLOUR THEREFOR - 特許庁
米粉パンの製造方法及び粉粒状米粉パンの製造方法例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING RICE FLOUR BREAD AND METHOD FOR PRODUCING GRANULAR RICE FLOUR BREAD - 特許庁
パン製造用の米粉及び米粉を用いたパンの製造方法例文帳に追加
RICE FLOUR FOR PRODUCING BREAD, PROCESS FOR PRODUCING BREAD USING RICE FLOUR - 特許庁
米粉パンの製造方法は上記の米粉組成物を使用する。例文帳に追加
The method for producing the rice flour bread includes using the rice flour composition. - 特許庁
米粉麺生地の製造方法及び米粉麺の製造方法例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING RICE-FLOUR NOODLE DOUGH, AND METHOD FOR PRODUCING RICE-FLOUR NOODLE - 特許庁
複合化含泡米粉材料とこれを用いた含泡米粉食品例文帳に追加
COMPOSITE CELL-CONTAINING RICE FLOUR MATERIAL AND CELL- CONTAINING RICE FLOUR FOOD - 特許庁
米粉食品用生地及びそれを加熱調理した米粉食品例文帳に追加
RICE FLOUR FOOD DOUGH AND RICE FLOUR FOOD PRODUCED BY COOKING THE SAME - 特許庁
機能性米粉、その製造方法及び該米粉を用いた飲食品例文帳に追加
FUNCTIONAL RICE POWDER, METHOD FOR PRODUCING THE SAME, AND FOOD AND DRINK USING THE RICE POWDER - 特許庁
水分含有率の高い米粉、米粉の製造及び保存方法、及び所望の水分含有率を有する米粉の製造方法例文帳に追加
RICE POWDER HAVING HIGH RATE OF MOISTURE CONTENT, METHOD FOR PRODUCING AND STORING THE RICE POWDER, AND METHOD FOR PRODUCING RICE POWDER HAVING DESIRED RATE OF MOISTURE CONTENT - 特許庁
α化米粉を5〜25重量%含む米粉に、水を加えて混合混練した生地を製麺し、米粉からなる麺を得る。例文帳に追加
Noodles including rice flour is obtained by adding water to rice flour containing 5-25 wt.% glutinous rice flour, mixing and kneading the same to obtain dough which is made to be noodles. - 特許庁
これは米粉が小麦粉より値段が高く,米粉の製粉業者が少ないからだ。例文帳に追加
This is because rice flour is more expensive than wheat flour and there are not many rice flour millers. - 浜島書店 Catch a Wave
米粉に、ペースト状に調製した里芋が配合されている米粉クッキーである。例文帳に追加
The rice flour cookie contains taro prepared as paste and blended in rice flour. - 特許庁
米粉を主原料とするパンの製造方法及び米粉を主原料として製造したパン例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING BEAD COMPRISING RICE FLOUR AS RAW MATERIAL AND BREAD PRODUCED FROM RICE FLOUR AS RAW MATERIAL - 特許庁
小麦粉の代替品となる米粉の製造方法及び当該米粉を使用した加工食品例文帳に追加
PRODUCTION PROCESS OF RICE FLOUR USABLE AS SUBSTITUTE FOR WHEAT FLOUR AND PROCESSED FOOD PRODUCED BY USING RICE FLOUR - 特許庁
発芽玄米粉、酵母、乳酸菌、麹及び米粉を含有することを特徴とする製パン材。例文帳に追加
This germinated brown rice-containing bread is made from a bread-making material characterized by comprising germinated brown rice flour, yeast, lactobacillus, koji and rice flour. - 特許庁
新規なパン用玄米粉製造方法及び該方法で製造された玄米粉例文帳に追加
NEW METHOD FOR PRODUCING UNPOLISHED RICE FLOUR FOR BREAD, AND UNPOLISHED RICE FLOUR PRODUCED BY THE SAME METHOD - 特許庁
パン・菓子用もち米粉組成物、もち米粉パン・菓子およびその製造方法例文帳に追加
GLUTINOUS RICE FLOUR COMPOSITION FOR BRAD/CAKE, GLUTINOUS RICE FLOUR BREAD/CAKE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
小麦粉に米粉を混合して焼いたパン例文帳に追加
in Japan, bread baked by mixing wheat flour and rice powder - EDR日英対訳辞書
-漉し餡に米粉を加えてそぼろ状に仕上げた物。例文帳に追加
Murasame-an is made by adding rice flour to koshi-an bean paste and mincing the ingredients. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
例文 (368件) |
Copyright © National Institute of Information and Communications Technology. All Rights Reserved. |
Copyright (c) 1995-2024 Kenkyusha Co., Ltd. All rights reserved. |
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。 |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
Copyright © 1995-2024 Hamajima Shoten, Publishers. All rights reserved. |
Copyright (c) 株式会社 高電社 All rights reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |