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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > ベーカリー製品の意味・解説 > ベーカリー製品に関連した英語例文

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ベーカリー製品の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 133



例文

ベーカリー製品例文帳に追加

BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー用上掛け生地及びベーカリー製品例文帳に追加

TOPPING DOUGH FOR BAKERY AND BAKERY PRODUCT - 特許庁

ラスク様再加熱ベーカリー製品例文帳に追加

RUSK-LIKE REHEATED BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー製品用マスキング剤例文帳に追加

MASKING AGENT FOR BAKERY PRODUCT - 特許庁

例文

ベーカリー製品の製造法例文帳に追加

METHOD FOR MANUFACTURING BAKERY PRODUCT - 特許庁


例文

ベーカリー製品の製造方法例文帳に追加

PRODUCTION OF BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー製品用油脂組成物例文帳に追加

OIL AND FAT COMPOSITION FOR BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー製品の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR MANUFACTURING BAKERY PRODUCT - 特許庁

グルテンフリーベーカリー製品例文帳に追加

GLUTEN-FREE BAKERY PRODUCT - 特許庁

例文

ベーカリー製品向けチョコレート類及びベーカリー製品の製造法例文帳に追加

CHOCOLATE FOR BAKERY PRODUCT, AND METHOD FOR PRODUCING BAKERY PRODUCT - 特許庁

例文

ベーカリー製品用ミックス及びベーカリー製品の製造方法例文帳に追加

MIXED BAKERY PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー製品用ミックス及びそれを用いたベーカリー製品例文帳に追加

MIXTURE FOR BAKERY PRODUCT AND BAKERY PRODUCT BY USING THE SAME - 特許庁

ベーカリー製品用湯種生地、ベーカリー生地、ベーカリー製品、及び、ベーカリー製品用湯種生地の製造方法例文帳に追加

WARM WATER DOUGH FOR BAKERY PRODUCT, BAKERY DOUGH, BAKERY PRODUCT, AND METHOD FOR PRODUCING WARM WATER DOUGH FOR BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー用上掛け生地およびそれを用いた複合ベーカリー製品例文帳に追加

TOPPING DOUGH FOR BAKERY, AND COMPOSITE BAKERY PRODUCT USING THE SAME - 特許庁

ベーカリー製品用湯種生地、及び該湯種生地を用いたベーカリー製品例文帳に追加

WARM WATER YEAST DOUGH FOR BAKERY PRODUCT, AND BAKERY PRODUCT USING THE WARM WATER YEAST DOUGH - 特許庁

ベーカリー製品用チョコレートチップ例文帳に追加

CHOCOLATE CHIP FOR BAKERY PRODUCT - 特許庁

食用生地、特にベーカリー製品のための混練機例文帳に追加

KNEADING MACHINE FOR DOUGH, ESPECIALLY FOR BAKERY PRODUCT - 特許庁

シロップ漬穀物およびそれを用いたベーカリー製品例文帳に追加

CEREAL PICKLED IN SYRUP AND BAKERY PRODUCT USING THE SAME - 特許庁

ベーカリー製品の切片面解析装置例文帳に追加

CUT SURFACE ANALYZER OF BAKERY PRODUCT - 特許庁

フィリング入りベーカリー製品およびその製造方法例文帳に追加

BAKERY PRODUCT WITH FILLING AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

組合せベーカリー製品及びその製造法例文帳に追加

COMBINED BAKERY PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

ベーカリー製品保存用被覆有機酸製剤例文帳に追加

COATED ORGANIC ACID PREPARATION FOR STORING BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー製品及びその製造法例文帳に追加

BAKERY PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

ベーカリー製品用品質改良組成物例文帳に追加

QUALITY-IMPROVING COMPOSITION FOR BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー製品用油脂含有組成物例文帳に追加

OIL AND FAT-CONTAINING COMPOSITION FOR BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー製品用湯種生地の製造方法例文帳に追加

MANUFACTURING METHOD OF GELATINIZATION DOUGH FOR BAKERY PRODUCT - 特許庁

ベーカリー製品及びその製造方法例文帳に追加

BAKERY PRODUCT AND PRODUCTION THEREOF - 特許庁

食感の優れたベーカリー製品及びその製造法例文帳に追加

BAKERY PRODUCT HAVING EXCELLENT TEXTURE, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

ベーカリー製品用小麦粉組成物である。例文帳に追加

The wheat flour composition is the composition for the bakery product. - 特許庁

リング型層状ベーカリー製品ならびにその製造法例文帳に追加

RING TYPE LAYERED BAKERY PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

可塑性油脂組成物及びこれを用いたベーカリー製品例文帳に追加

PLASTICATED OIL AND FAT COMPOSITION AND BAKERY PRODUCT USING THE SAME - 特許庁

凹型組合せベーカリー製品及びその製造法例文帳に追加

CONCAVE-FORM COMBINED BAKERY PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

高蛋白であってかつ風味良好なベーカリー製品が得られる。例文帳に追加

A bakery product having high protein content and good taste can be produced by the method. - 特許庁

スプレッド、その製造方法及び該スプレッドを用いたベーカリー製品例文帳に追加

SPREAD, METHOD FOR PRODUCING THE SAME, AND BAKERY PRODUCT USING THE SPREAD - 特許庁

ベークされた電子レンジ用冷凍パンおよびベーカリー製品例文帳に追加

BAKED FROZEN BREAD FOR MICROWAVE, AND BAKERY PRODUCT - 特許庁

小麦粉組成物およびこれを用いたベーカリー製品の製造法例文帳に追加

WHEAT FLOUR COMPOSITION AND METHOD FOR PRODUCING BAKERY PRODUCT USING THE SAME - 特許庁

食感食味の優れたベーカリー製品及びその製造法例文帳に追加

BAKERY PRODUCT EXCELLENT IN TEXTURE AND TASTE, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

高ボリューム対応ベーカリー用成形冷凍生地及びそれを用いたベーカリー製品の製造方法例文帳に追加

FORMED FROZEN DOUGH FOR BAKERY OBTAINING HIGH VOLUME, AND METHOD FOR PRODUCING BAKERY PRODUCT BY USING THE SAME - 特許庁

水不溶性且つ水膨潤性の食物繊維を水相中に0.5〜5質量%(水相基準)含有してなることを特徴とするベーカリー製品練込用水中油型乳化油脂組成物、該ベーカリー製品練込用水中油型乳化油脂組成物を練りこんでなるベーカリー生地、及び該ベーカリー生地を加熱処理してなるベーカリー製品例文帳に追加

There are provided the oil-in-water type emulsified oil and fat composition for kneading in a bakery product comprises 0.5-5 mass% (aqueous phase standard) of water-insoluble and water-swellable dietary fibers in an aqueous phase, the bakery dough comprising the oil-in-water type emulsified oil and fat composition for kneading in bakery product kneaded therein, and the bakery product obtained by heat-treating the bakery dough. - 特許庁

ベーカリー類の製品ボリュームを向上させ、内層のキメが細かく、柔らかく、しっとり感および口溶け感に優れたベーカリー類が得られるベーカリー類用ミックスを提供すること。例文帳に追加

To provide a mixture for bakery products, improving the product volume of the bakery products, obtaining the excellent bakery products having fine and soft inner layer texture, and excellent in moist feeling and melting-in-mouth feeling. - 特許庁

ベーカリー生地がべたつかず、しとり感があり、食感がソフトであるベーカリー製品を製造することが可能なベーカリー生地の製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for producing bakery dough, which produces a bakery product that does not make a bakery dough tacky and has a moist feeling and a soft texture. - 特許庁

水分含量の高いベーカリー生地であって、分割、丸め、成形時に粘つきがなく良好な物性を呈するベーカリー生地、及び、ソフトでしっとりしていながら、ねちゃつきが少ない良好な食感のベーカリー製品を得ることができるベーカリー生地を提供すること。例文帳に追加

To provide bakery dough having a high water content and without having stickiness on dividing, rolling, and forming the dough, and showing good physical properties, and capable of obtaining a bakery product in spite of being soft and moist, having a good texture having less stickiness. - 特許庁

アルドン酸二糖類を含有する品質改良剤により、ベーカリー製品に対して食塩代替だけでなく、食感に優れ、ソフトなボリュームがあり、焼成後の保存安定性に優れた、品質改良効果を有するベーカリー製品を得ることができるベーカリー製品用品質改良剤を提供する。例文帳に追加

To provide a quality improver for bakery products, comprising an aldonic acid disaccharide, capable of giving bakery products not only realizing common salt substitution but also having such quality-improved effects as to be good in palate feeling, soft-voluminous and good in storage stability after baked. - 特許庁

ホームベーカリーの高さを低く設定して製品のコンパクト化を図ることである。例文帳に追加

To lower the height of a home bakery to made a product more compact. - 特許庁

酵素は、食物またはベーカリー製品などの食品の調製で有用である。例文帳に追加

The enzyme is useful in preparing a food or a food product such as bakery products. - 特許庁

ソフトで軽い食感を有するベーカリー製品を、天然由来の乳化剤を使用して提供する。例文帳に追加

To obtain a bakery product having a soft and light palatability by using an emulsifying agent derived from a natural product. - 特許庁

油中水型油脂組成物および該油脂組成物を使用したベーカリー製品例文帳に追加

WATER-IN-OIL OIL AND FAT COMPOSITION, AND BAKERY PRODUCT COMPRISING THE SAME - 特許庁

低脂肪油中水型油脂組成物および該油脂組成物を使用したベーカリー製品例文帳に追加

LOW-FAT WATER-IN-OIL COMPOSITION AND BAKERY PRODUCT USING THE SAME - 特許庁

サクサクした食感を有し、口溶けが良く、風味の良いベーカリー製品の提供。例文帳に追加

To obtain a bakery product which has crispy palatability, excellent melt in the mouth and good flavor. - 特許庁

例文

焼成・冷却後の製品の体積、外観、味および香りに影響を与えることなくベーカリー製品を長期間に渡って保存することのできる、ベーカリー製品保存用被覆有機酸製剤を提供する。例文帳に追加

To provide a coated organic acid preparation for storing bakery products, capable of storing the bakery products for a long period without having influence on volume, appearance, taste and smell of products after baking and freezing. - 特許庁

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