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ベーカリー製品の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 133



例文

冷凍状態のまま直接加熱しても、生地の火通りが良く、焼成後の製品が良好なボリューム感とソフトな食感を有するベーカリー用成形冷凍生地、及び該ベーカリー用成形冷凍生地を用いたベーカリー製品の製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide formed frozen dough for a bakery, cocked well even by directly heating it as a frozen state, of which the baked product has a good voluminous feeling and soft eat feeling, and a method for producing a bakery product by using the same. - 特許庁

このようなベーカリー製品は、他のグルテンフリー製品よりも、従来のコムギ粉含有製品によく似ている。例文帳に追加

The bakery product more strongly resembles the conventional wheat flour-containing products than other gluten-free products. - 特許庁

ベーカリー製品のための、でんぷん含有充填物またはトッピングにおいて、熱安定なでんぷん含有充填物またはトッピングおよびそれをを含むベーカリー製品を提供する。例文帳に追加

To provide a heat-stable starch-containing filling or topping for bakery products and bakery products containing the filling or topping. - 特許庁

デニッシュペストリー、パイ等の層状構造を有する層状ベーカリー製品において、しっとりしているにもかかわらず、ふんわりとして歯切れが良く、また良好な甘味を有する層状ベーカリー製品を提供すること。例文帳に追加

To obtain laminated bakery products having a laminated structure, such as Danish pastries or pies, which are fluffy but crispy despite their moisture, and moreover have sweet taste. - 特許庁

例文

ベーカリー製品を著しく乾燥または硬化させることなく電子レンジ内で冷凍状態から加熱することのできる、特にサンドイッチの形をした、詰め物を有する完成形態の冷凍ベーカリー製品を提供すること。例文帳に追加

To provide a fully assembled frozen bakery product having a filler, especially, having a shape of sandwich that enables heating from a frozen state inside a microwave oven, without having to significantly make the bakery product dry or harden. - 特許庁


例文

ベーカリー製品の浮きが十分であり、焼きたてのクリスピーな食感が持続する、デニッシュペストリー、クロワッサン生地等の積層生地とクッキー生地とからなる複合積層構造を有するベーカリー製品の提供。例文帳に追加

To produce a bakery product having a sufficient expansion of the bakery product, maintaining a just baked crispy eat feeling and having a compounded laminated structure consisting of a laminated dough such as a danish pastry, croissant, etc., with a cookie dough. - 特許庁

ふすまのもつ独特の不快臭を抑えることで、好ましい穀物風味をもったベーカリー製品、特にパンを作るための小麦粉組成物を容易に得ること、及び好ましい穀物風味をもったベーカリー製品、特にパンを製造すること。例文帳に追加

To readily obtain a wheat flour composition for a bakery product, especially having a favorable grain flavor, by suppressing an unpleasant smell of wheat bran, and to produce a bakery product having the favorable grain flavor, especially the bread. - 特許庁

ベーカリー製品に対して優れた品質改良効果を有し、且つ食味食感の低下などがなく、さらに優れた健康機能性を付与し得るベーカリー製品用品質改良組成物を提供すること。例文帳に追加

To provide a quality-improving composition for bakery products, having excellent quality-improving effect on bakery products, free from lowering of taste and texture and capable of imparting further excellent health function to the bakery products. - 特許庁

本発明は、従来の層状ベーカリー製品の製造法と比較してより平易な方法で、より効果的な部位へと層が現れるようにした層状ベーカリー製品を製造する方法を提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide a method for producing a layered bakery product in which layers appear in effective locations by an easier method, in comparison with conventional methods for producing layered bakery products. - 特許庁

例文

ベーカリー製品において、ソフトでしっとりとした食感を有し、かつ口溶け感が良く、風味も良好で、ボリューム感のあるベーカリー製品、及びその製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a bakery product having a soft and moist texture, capable of smoothly dissolving in the mouth, and having an excellent flavor and a sense of volume; and a method for producing the same. - 特許庁

例文

ベーカリー製品のための、でんぷん含有充填物またはトッピングにおいて、熱安定なでんぷん含有充填物またはトッピングおよびそれを含むベーカリー製品を提供する。例文帳に追加

To provide a heat-stable starch-containing filling or topping for bakery products and bakery products containing the filling or topping. - 特許庁

もちっとした食感を有し、且つ、しっかりとした風味、香り及び甘味を与えることのできるベーカリー製品用湯種生地の製造方法及びこれを用いたベーカリー製品の製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a manufacturing method of gelatinization dough for bakery products which can give a rice cake-like mouthfeel and can present a firm flavor, scent and sweet taste. - 特許庁

保水剤を使用した水分含量の高いベーカリー生地であって、分割、丸め、成形時に粘つきがなく良好な物性を呈するベーカリー生地、及び、ソフトでしっとりしていながら、ねちゃつきの感じられない良好な食感のベーカリー製品を提供すること。例文帳に追加

To provide bakery dough with a high water content using a humectant, having no stickiness in dividing, rounding and forming the same and expressing good physical properties, and a bakery product with good palatability without stickiness though soft and moist. - 特許庁

水不溶性且つ水膨潤性の食物繊維を2〜18倍量の水中油型乳化物で膨潤させてなることを特徴とする食物繊維組成物、該食物繊維組成物を練込んでなるベーカリー生地、及び、該ベーカリー生地を加熱処理してなるベーカリー製品例文帳に追加

There are provided a dietary fiber composition prepared by swelling a water insoluble and water swellable dietary fiber with 2-18 times volume of an oil-in-water type emulsion, bakery dough in which the dietary fiber composition is kneaded, and the bakery product prepared by heat treating the bakery dough. - 特許庁

オーバーランが高く、且つ長期間の冷蔵が可能なホイップ済みクリームを練り込んだベーカリー生地、及び該ベーカリー生地を用いてなり、ボリュームに優れ、きめが細かく、食感もソフトで、風味も優れたベーカリー製品を提供する。例文帳に追加

To provide a bakery dough kneaded with a whipped cream having a high overrun and capable of being refrigerated for a long period, and to provide a bakery product which uses the bakery dough and has an excellent volume, a fine texture, soft palatability and an excellent flavor. - 特許庁

ペースト状素材の粘着性を減じ、ベーカリー生地に簡単に配合することができ、風味良好で外観、内相とも良好な模様を有するベーカリー製品を製造することが可能であり、また保存時の素材の相互付着性を減じた、ベーカリー用素材を提供する。例文帳に追加

To obtain a material for bakery capable of reducing the tackiness of a pasty material, simply be formulated in a bakery dough, producing a bakery product good in flavor and having good patterns in the appearance and inner phase and reduced in mutual adhesion of the material during preservation. - 特許庁

呈味材、アセスルファムカリウムを含有するロールイン用油脂組成物及びベーカリー生地で構成されることを特徴とする複合積層状ベーカリー生地により、しっとりしているにもかかわらず、ふんわりとして歯切れが良く、また良好な甘味を有する層状ベーカリー製品を得ることができる。例文帳に追加

This composite laminated bakery dough includes bakery dough and a roll-in oil/fat composition which contains a taste material and potassium acesulfame, and from which can be obtained a laminated bakery product which is fluffy but crispy despite its moisture, and moreover has satisfactory sweet taste. - 特許庁

小麦粉や他の穀粉、デンプン類を用いたベーカリー類では得られない、軽い食感や香ばしさを有し、口溶けの良さが極めて良好で、従来にない食感と風味をもったベーカリー製品を製造する方法を提供する。例文帳に追加

To provide a process for producing a bakery product having light palatability and flavor unattainable by a bakery produced by using wheat flour and other cereal and starch, extremely easily meltable in the palate and giving unique palatability, taste and flavor. - 特許庁

イソチオシアネートまたはイソチオシアネート誘導体および/またはアミノ酸を配合することを特徴とするベーカリー製品例文帳に追加

The bakery product comprises an isothiocyanate or an isothiocyanate derivative and/or an amino acid. - 特許庁

本発明は、湿熱処理されたフラワーを含んでなるフラワー/澱粉成分を含んでなるグルテンフリーのベーカリー製品に関する。例文帳に追加

There is provided the gluten-free bakery product comprising flour containing wet-heat treated flour/a starch component. - 特許庁

また該βグルカン含有油脂組成物を含有するベーカリー製品、製菓類、生活習慣病予防作用を有する食品。例文帳に追加

A bakery product, confectionery and food having preventive action on life-style related disease comprise the β glucan-containing oil and fat composition. - 特許庁

焼成された後のブルームが防止され、ソフトな食感が維持され、チョコレート風味の強いベーカリー製品用チョコレートチップを提供する。例文帳に追加

To provide chocolate chips for bakery products which are not bloomed, after baked, maintain soft textures, and have strong chocolate flavors. - 特許庁

保湿剤を、液状油を主原料とする食用油脂中に乳化剤により固定分散化したベーカリー製品用油脂組成物。例文帳に追加

The oil and fat composition for bakery products is obtained by fixedly decentralising a moisture retention agent in edible oil and fat containing liquid oil as main material via an emulsifier. - 特許庁

製造時の作業性が良好で、十分なボリューム、良好な風味及び食感を有するベーカリー製品を得ること。例文帳に追加

To provide a bakery product having excellent workability in the production, sufficient volume and excellent flavor and texture. - 特許庁

本発明は、平易な方法にて凹型組合せベーカリー製品の製造法を提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide a method for producing a concave-form combined bakery product by a simple means. - 特許庁

製造時の作業性が良好で、十分なボリューム、良好な風味及び食感を有するベーカリー製品を得ること。例文帳に追加

To obtain a bakery product that is excellent in work efficiency when producing and that provides sufficient volume and has excellent taste and texture. - 特許庁

高蛋白であってかつ風味が良好であり、かつ工業的にも取扱いの簡便なベーカリー製品の製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for the production of a bakery product having high protein content and good taste and easy to handle in industrial use. - 特許庁

ベーカリー製品において老化防止抑制効果を発現し、かつ口どけ感を向上させる添加剤を提供する。例文帳に追加

To provide an oil and fat composition for bakery products, comprising an additive making bakery products represent anti-aging and age-retarding effects, and improving meltability in the mouth of the bakery products. - 特許庁

本発明は、平易な方法にて型を使わずに高さのある形状のベーカリー製品の製造法を提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide a method for producing a bakery product having a height shape without using a mold by an easy method. - 特許庁

オーバーランが高く、且つ長期間の冷蔵保存が可能なホイップ済みクリームを用いたベーカリー製品及びその製造法を提供する。例文帳に追加

To obtain a bakery product using a whipped cream having a high overrun, preservable in cold storage for a long period of time and to provide a method for producing the same. - 特許庁

中麺の老化および変質が防止され、該中麺を長期間保存可能とするベーカリー製品の製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for manufacturing bakery products which prevents retrogradation and alteration of a soaker dough and makes it possible to preserve the soaker dough for long periods. - 特許庁

ベーカリー製品を主とする食品の低油分化、低カロリー化を可能とする食用油脂代替物を提供する。例文帳に追加

To provide the subject substitute capable of lowering the oil content and calorie of foods mainly including bakery products. - 特許庁

粒子径が1μm以上の脂肪球粒子が実質的に存在しないホイップ済みクリームを用いたベーカリー製品例文帳に追加

This bakery product is obtained by a whipped cream substantially free from fat spherical particles having ≥1 μm particle diameters. - 特許庁

ホームベーカリーのオーブン内に設置されるヒーターの平面形状を小さくして製品のコンパクト化を図ることである。例文帳に追加

To provide a small-sized product by miniaturizing the plain-shape of a heater installed inside the oven of an electric frying pan. - 特許庁

本発明の油脂組成物を利用することにより、ベーカリー製品等の各種食品の品質を向上することができる。例文帳に追加

The qualities of various kinds of foods such as bakery products can be improved by using the fat and oil composition. - 特許庁

SUS型トリグリセリドの配合比率が高いチョコレート類をベーカリー製品の生地中に添加して生地と共に焼成しても、ブルームが生じにくく、チョコレート本来の良好な食感を保つことができる、チョコレート風味豊かな、ベーカリー製品の製造法を提供すること。例文帳に追加

To obtain a method for producing a bakery product hardly producing bloom even if adding chocolate having high mixing ratio of SUS type triglyceride to bakery product dough followed by baking together with the dough, capable of retaining chocolate original excellent palate feeling, and having rich chocolate flavor. - 特許庁

ベーカリー製品の製造に際して、主原料として小麦粉に、希少糖を含む異性化糖もしくは、希少糖を配合した原料粉を用いることにより、ソフトでしっとりとし、かつ口溶感の良さを付与したベーカリー製品を製造する。例文帳に追加

The bakery product, to which softness, moistness and a property of smoothly dissolving in the mouth are imparted, is produced by using raw material flour obtained by blending rare-sugar-containing isomerized sugar or rare sugar in wheat flour as a main raw material in the production of the bakery product. - 特許庁

もっちりした食感でありながら、老化が遅く、硬くなりにくいベーカリー製品を製造することができ、それ自身従来に比べて飛躍的に長期間保存することができる耐老化性を有するベーカリー製品用湯種生地を提供すること。例文帳に追加

To provide a warm water dough for bakery products with which bakery products slow in deterioration and resistant to hardening while having resilient palate feeling, are produced, and which has aging resistance to be stored for a dramatically longer period in itself than ever. - 特許庁

原料粉中に、澱粉スラリーを油脂の共存下で加熱してなる油脂分離度が50%以下および付着度が5%以下である油脂α化澱粉質を含むベーカリー製品用ミックス及びそれを用いたベーカリー製品例文帳に追加

A mixture for the bakery product contains an α-starch formed by heating using oils and fats, having50% degree of the oils and fats separation and ≤5% attaching degree, and obtained by heating starch slurry in the co-presence of the oils and fats, in the raw material powder, and the bakery product obtained by using the same mixture is also provided. - 特許庁

特に自動包餡機を用いたベーカリー生地においてべたつきがないため作業性がよく、焼成または揚げたベーカリー製品においても、十分ボリューム感があり、ソフトな食感と良好な口溶けと良好な風味が得られるベーカリー練り込み用油中水型乳化油脂組成物を提供すること。例文帳に追加

To provide water-in-oil emulsified oil and fat composition for kneading in bakery, capable of achieving favorable workability since bakery dough using an automatic bean paste filling machine in particular is not sticky, and providing a sufficient volume, soft texture, favorable melting effect in the mouth, and good flavor in bakery products which are either baked or fried. - 特許庁

でんぷんの、アミロペクチン:アミロースの比が少なくとも約90:10、好適には少なくとも95:5、より好適には99:1の、塊茎または根のでんぷんを使用することにより、ベーカリークリームの熱安定性を改良するとともに、最終ベーカリー製品の肌合いおよびおいしさを改良する。例文帳に追加

Heat stability of a bakery cream is improved and the texture and deliciousness of final bakery products are improved by using a tuber or root starch having an amylopectin: amylose ratio of at least about 90:10, preferably at least 95:5, more preferably 99:1. - 特許庁

でんぷんの、アミロペクチン:アミロースの比が少なくとも約90:10、好適には少なくとも95:5、より好適には99:1の、塊茎または根のでんぷんを使用することにより、ベーカリークリームの熱安定性を改良するとともに、最終ベーカリー製品の肌合いおよびおいしさを改良する。例文帳に追加

The heat stability of a bakery cream is improved and the texture and deliciousness of final bakery products are improved by using a tuber or root starch having an amylopectin-amylose ratio of at least about 90:10, preferably at least 95:5, more preferably 99:1. - 特許庁

製造されたグルテンフリーの焼いた物品を従来のコムギ粉含有ベーカリー製品のテクスチャーによりよく似せるように機能する製品に対するニーズに応える。例文帳に追加

To make a response to needs for a product functioning so that a produced gluten-free baked article more strongly resembles the texture of the conventional wheat flour-containing bakery products. - 特許庁

カカオバターを含有していても、製造時において良好な包装適性を有し、物性、特に低温域における伸展性が良好であり、またベーカリー製品に使用した場合、風味良好でかつ歯切れがよいフレーク感のある食感を有するベーカリー製品を提供することができるロールイン用油脂組成物及びその製造方法を提供する。例文帳に追加

To obtain an oil and fat composition or roll-in, having, at the time of its production, excellent suitability for packaging, excellent physical property, in particular spreadability in low-temperature regions, and also enabling bakery products excellent in flavor and crisp texture, and having flaky feeling to be provided when used in bakery products in spite of containing cacao mass, and to provide a method for producing the composition. - 特許庁

耐熱保型性が良好で、口溶け及び風味も優れており、且つ低温でも軟らかく、伸展性に優れ、特にロールイン用油脂組成物として好適であり、ベーカリー製品に用いた場合、ホイロ工程においてオイルオフが少なく、しかも風味良好なベーカリー製品を得ることができる可塑性油脂組成物を提供すること。例文帳に追加

To obtain a plastic fat composition excellent in heat resistant form retention, melting in the mouth, flavor and extensibility, soft even with low temperature, suitable especially as a roll-in fat composition, having slight oil-off in a toasting process when being used for a bakery product, and also enabling obtaining a bakery product with excellent flavor. - 特許庁

アルドースとグルコン酸からなるアルドン酸二糖類又はその塩類又はそのラクトンのいずれか一つ又はそれらの組み合わせを含有することを特徴とするベーカリー製品用品質改良剤。例文帳に追加

The quality improver for bakery products is characterized by comprising an aldonic acid disaccharide including aldose and gluconic acid and either one of its salt and its lactone or a combination thereof. - 特許庁

近年求められている低カロリーで、後引き感並びにボディ感(コク感)の不足がなく、良質な甘味を有する甘みのベーカリー製品を提供する。例文帳に追加

To provide a bakery product having low calorie which is required in recent years, free from insufficiency of after effect (of sweet feeling) and body feeling and having good-quality sweetness. - 特許庁

本発明は、デキストリンを配合したサツマイモペーストおよび該サツマイモペーストを含有するフィリング、タルト、クレープ、ベーカリー製品、菓子類、包み込み食品または加工食品である。例文帳に追加

The invention contains the paste of sweet potato formulated with dextrin and the filling, the tart, the crape, the bakery product, the sweet, wrapped food or processed food containing the paste. - 特許庁

卵黄の配合量が澱粉類100質量部に対し40質量部未満であるスポンジケーキ生地を焼成して得られたケーキを使用したことを特徴とするラスク様再加熱ベーカリー製品例文帳に追加

The rusk-like reheated bakery product is obtained by using a cake prepared by baking sponge cake dough having egg yolk mixed in an amount of less than 40 pts.mass based on 100 pts.mass of starch. - 特許庁

例文

可塑性油脂組成物中にトコフェロール、ポリフェノール系抗酸化剤(ルチン及び/又はヤマモモ)を含有するベーカリー食品にバター風味を損ねることなく賞味期限が延長でき、曝光耐性のある製品が得られる。例文帳に追加

Inclusion of the tocopherol and the polyphenol-based antioxidant (rutin and/or bayberry) in the plastic oil-and-fat composition allows to extend the expiration date of the bakery food product without spoiling butter flavor and obtain the light-exposure resistant product. - 特許庁

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