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「肉エマルジョン」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 肉エマルジョンに関連した英語例文

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肉エマルジョンの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 8



例文

肉エマルジョン製品はタン白および脂肪から形成した肉エマルジョンを細砕し、少なくとも132℃の温度に加熱し、エマルジョンを加工管に導入し、肉エマルジョンを少なくとも100psiの圧に加圧し、次いで肉エマルジョンを排出する工程から成る方法により製造できる。例文帳に追加

The meat emulsion product may be produced by a method comprising steps of comminuting and heating a meat emulsion formed from protein and fat to a temperature of at least 132°C, introducing the emulsion into a processing tube, subjecting the meat emulsion to a pressure of at least 100 psi, and discharging the meat emulsion. - 特許庁

肉エマルジョン製品はタン白および脂肪を含み、肉エマルジョン製品に実際の様外観を与える多数の繊維様物質の一般的線状ストランドを有するボディから成る。例文帳に追加

The meat emulsion product comprises a body including protein and fat and having a plurality of generally linear strands of fiber-like material affording the meat emulsion product a realistic meat-like appearance. - 特許庁

動物油脂含有の所定温度のエマルジョンを食加工原料に注入することにより、調味された食に霜降り状の動物性脂肪域が形成され、極めて良好な霜降状の食加工品となる。例文帳に追加

Infusion of animal oil and fat-containing emulsion at prescribed temperature into the meat processed raw material results in forming marble-state animal fat areas in the seasoned meat so as to obtain extremely favorably marble-stated meat processed product. - 特許庁

調理された風味付けエマルジョンベースは、植物ベースの食類似物であり、改良された取扱い特性を有する加工食製品に酷似する。例文帳に追加

The cooked flavor-giving emulsion base is an analogue of vegetable-base meat and resembles closely to a processed meat product having improved handling characteristics. - 特許庁

例文

乾燥によりやせすることが抑制され、乾燥による亀裂が発生せず、高い伸び率を有する防水塗膜を形成することができる水性エマルジョン系防水塗料組成物を提供する。例文帳に追加

To provide an aqueous emulsion waterproofing paint composition capable of forming a waterproofing paint film which restrains emaciation and cracking by drying and has high elongation. - 特許庁


例文

菜食用食品中への上記風味付けエマルジョンベースおよび上記植物ベースの食類似物の添加は、得られる製品の食感、口当たりおよびジューシー性を改善する。例文帳に追加

The addition of the flavor-giving emulsion base and the analogue of vegetable-base meat to a vegetable dish food improves palate feeling, sensation in the mouth and juicy character of the product to be obtained. - 特許庁

エマルジョンインキを用いた平版印刷において、地汚れが発生しやすい平版印刷版や、インキ着性に劣る平版印刷版を用いるなどの場合であっても、空運転状態を短くすることができ、かつ、刷り出しにおける損紙の発生を抑制することができる方法の提供。例文帳に追加

To provide a method capable of shortening an idle running state even when a lithographic printing plate easy to generate greasing, the lithographic printing plate interior in an inking property and the like are used in lithographic printing using emulsion ink and capable of suppressing occurrence of spoilage at start of printing. - 特許庁

例文

本発明はエマルジョンカードを調製することなく、挽もしくは挽様加工品において高配合に脂肪分を含有させることができ、かつ焼成等の加熱時のドリップを低減して高歩留りを確保し、ソフトな食感やジューシー感等の好ましい食感を付与できる挽もしくは挽様加工品用組成物を提供する。例文帳に追加

To provide a composition for minced meat or minced meat-like processed product, which does not prepare an emulsion curd, makes minced meat or a minced meat-like processed product contain fats in a high mixing ratio, reduces a drip during heating such as roasting, secures a high yield and imparts favorable texture such as soft texture, or juicy feeling. - 特許庁

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