1016万例文収録!

「醸造法」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 醸造法に関連した英語例文

セーフサーチ:オフ

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

醸造法の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 251



例文

種類と醸造例文帳に追加

Types and brewing methods  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

日本酒の醸造例文帳に追加

SAKE-BREWING PROCESS - 特許庁

清酒の醸造法例文帳に追加

METHOD OF BREWING SAKE - 特許庁

日本酒の醸造例文帳に追加

METHOD FOR BREWING SAKE - 特許庁

例文

醸造酒の製造方例文帳に追加

PRODUCTION OF BREWAGE - 特許庁


例文

醸造酒の製造方例文帳に追加

METHOD OF PRODUCING BREWAGE - 特許庁

醸造液濾過システム、醸造液濾過方、および醸造液製造方例文帳に追加

BREWED LIQUOR FILTRATION SYSTEM, BREWED LIQUOR FILTRATION METHOD, AND METHOD FOR PRODUCING BREWED LIQUOR - 特許庁

芳香性酒類の醸造法例文帳に追加

METHOD FOR BREWING AROMATIC SAKES - 特許庁

醸造酒及びその製造方例文帳に追加

BREWED LIQUOR AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

例文

醸造酢及びその製造例文帳に追加

BREWED VINEGAR AND PRODUCING METHOD OF THE SAME - 特許庁

例文

短期2週間味噌醸造法例文帳に追加

METHOD FOR FERMENTING MISO FOR SHORT PERIOD OF TWO WEEKS - 特許庁

醸造廃液の処理方例文帳に追加

TREATMENT METHOD FOR BREWING WASTE LIQUID - 特許庁

有色醸造酒の製造方例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING COLORED BREWAGE - 特許庁

醸造酒及びその製造方例文帳に追加

FERMENTED LIQUOR AND ITS PRODUCTION - 特許庁

醸造用酵素剤およびそれを用いた酒類の醸造法例文帳に追加

BREWING FERMENT AND METHOD FOR BREWING LIQUORS BY USING THE SAME - 特許庁

醸造粕濃縮物および醸造粕乾燥物の製造方例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING BREWING LEE CONCENTRATE AND DRIED MATERIAL OF BREWING LEE - 特許庁

日本酒の歴史醸造業の近代化の軟水醸造法によって全国的に有名になった。例文帳に追加

They became well known across the country for the soft water sake brewing method developed in the latter of the Meiji period.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

日本酒の醸造法を研究したことで有名。例文帳に追加

He was well known for studying the brewing method of Sake (Japanese liquor).  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

トランスポゾンを利用した醸造用酵母の判別例文帳に追加

METHOD FOR DISCRIMINATION OF BREWING YEAST BY USING TRANSPOSON - 特許庁

豆の煮汁を原料とした醤油醸造法例文帳に追加

METHOD FOR BREWING SOY SAUCE USING BEAN SOUP AS RAW MATERIAL - 特許庁

超音波及び赤外線を用いた醸造例文帳に追加

BREWING METHOD USING ULTRASONIC WAVE AND INFRARED RAY - 特許庁

醸造酒中の原料植物の判別方例文帳に追加

DISCRIMINATION METHOD FOR PLANT SOURCE MATERIAL IN BREWAGE - 特許庁

醸造用酵母由来の有用タンパク質同定方例文帳に追加

METHOD FOR IDENTIFYING USEFUL PROTEIN ORIGINATED FROM YEAST FOR BREWING - 特許庁

豆類を原料とする醸造処理方例文帳に追加

BREWING METHOD USING BEAN AS RAW MATERIAL - 特許庁

高ルチン含有醸造酢及びその製造方例文帳に追加

HIGH-RUTIN-CONTAINING BREWED VINEGAR AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

醸造ハーブ酢およびその製造方例文帳に追加

FERMENTED HERB VINEGAR AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

醸造諸味用濾布の折り畳み方及び装置例文帳に追加

METHOD AND DEVICE FOR FOLDING FILTER FABRIC FOR BREWED UNREFINED LEES - 特許庁

醸造用酵母遺伝子のスクリーニング例文帳に追加

SCREENING METHOD FOR GENES OF BREWING YEAST - 特許庁

大豆エキス入り醸造酒の製造方例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING SOYBEAN ESSENCE-CONTAINING FERMENTED LIQUOR - 特許庁

醸造酒の混濁安定性を予測する方例文帳に追加

METHOD FOR PREDICTING TURBIDITY STABILITY IN BREWAGE - 特許庁

麹菌、及びそれを用いた清酒の醸造例文帳に追加

KOJI MOLD AND METHOD FOR BREWING SAKE USING IT - 特許庁

梅を原料とする醸造酢およびその製造例文帳に追加

FERMENTED VINEGAR USING PLUM AS RAW MATERIAL, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

醤油醸造原料、その製造並びに醤油の製造方例文帳に追加

RAW MATERIAL FOR BREWING SOY SAUCE, ITS PRODUCTION AND PRODUCTION OF SOY SAUCE - 特許庁

簡易な醪醸造法及び低アルコール清酒の製造例文帳に追加

SIMPLE METHOD FOR FERMENTING UNREFINED SAKE AND METHOD FOR PRODUCING LOW ALCOHOL CONTENT SAKE - 特許庁

保存性および香味の優れた醸造食品の製造方、並びに該方に使用する発酵済み醸造食品の殺菌処理装置例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING BREWED FOOD HAVING EXCELLENT PRESERVABILITY AND FLAVOR, AND FERMENTED BREWED FOOD STERILIZATION TREATMENT APPARATUS USED FOR THE METHOD - 特許庁

それら知識の中に酒造りに関わる農醸造技術が含まれていた。例文帳に追加

Such knowledge included farming methods and brewing technologies concerning sake brewing.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

アントシアニン色素を活かした有色醸造酒の製造方例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING COLORED FERMENTED LIQUOR UTILIZING ANTHOCYANIN PIGMENT - 特許庁

良好な醸造香を有する低糖質発酵飲料の製造方例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING LOW-GLUCIDE FERMENTED BEVERAGE HAVING GOOD BREWED PERFUME - 特許庁

アミノ基含有化合物除去醸造酒及びその製造方例文帳に追加

BREWAGE REMOVING AMINO GROUP-CONTAINING COMPOUND AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

大豆発酵醸造乳酸液及び、ヨーグルト様食品の製造方例文帳に追加

LACTIC ACID SOLUTION PREPARED BY DISTILLATION AND SOYBEAN FERMENTATION AND METHOD FOR PRODUCING YOGHURT-LIKE FOOD - 特許庁

YIL169C遺伝子を利用した醸造用酵母の判別例文帳に追加

METHOD FOR DISCRIMINATING BREWING YEAST UTILIZING YIL169C GENE - 特許庁

甘藷を原料とした醸造酒及びその製造方例文帳に追加

FERMENTED LIQUOR MADE FROM SWEET POTATO AS RAW MATERIAL AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

麦芽を原料とする低カロリー醸造酒の製造方例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING LOW-CALORIE BREWAGE USING MALT AS RAW MATERIAL - 特許庁

醸造酒類、蒸留酒類又は発泡性酒類の製造方例文帳に追加

METHOD FOR MANUFACTURING BREWAGE, HARD LIQUOR OR SPARKLING LIQUOR - 特許庁

醸造酒蒸留残渣を原料にした飲料とその製造方例文帳に追加

BEVERAGE COMPRISING LIQUOR DISTILLED RESIDUE AS RAW MATERIAL, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

メープルシロップを原料とした醸造酢及びその製造方例文帳に追加

BREWED VINEGAR USING MAPLE SYRUP AS RAW MATERIAL, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

ヤマブドウから醸造されるワインビネガー、その製造及び用途例文帳に追加

WINE VINEGAR BREWED FROM VITIS COIGNETIAE PULLIAT, METHOD FOR PREPARATION AND APPLICATION THEREOF - 特許庁

醸造酒の処理方及び低アルコール清酒及び清酒エキス例文帳に追加

METHOD FOR TREATING BREWAGE AND LOW-ALCOHOL JAPANESE WINE AND JAPANESE WINE EXTRACT - 特許庁

醸造用ブドウ栽培に適する新規土壌改良剤及び栽培方例文帳に追加

NEW SOIL CONDITIONER SUITABLE FOR CULTURING GRAPE FOR BREW AND METHOD FOR CULTURING GRAPE - 特許庁

例文

焼酎蒸留残液から醸造酢を製造する方例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING FERMENTED VINEGAR FROM DISTILLATION RESIDUAL LIQUID OF SHOCHU (WHITE DISTILLED LIQUOR) - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
  
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS