(xxviii) Alcoholic beverage producing businesses; 例文帳に追加
二十八 酒類製造業 - 日本法令外国語訳データベースシステム
CARBONATED TOMATO ALCOHOLIC BEVERAGE例文帳に追加
炭酸入りトマトアルコール飲料 - 特許庁
ICE-CONTAINING ALCOHOLIC BEVERAGE例文帳に追加
氷入りアルコール飲料 - 特許庁
ALCOHOLIC BEVERAGE FOR FRUIT WINE例文帳に追加
果実酒用アルコール飲料 - 特許庁
PRODUCTION OF MALT ALCOHOLIC BEVERAGE例文帳に追加
麦芽アルコ—ル飲料の製造法 - 特許庁
ALCOHOLIC BEVERAGE CONTAINING ACETIC ACID例文帳に追加
酢酸含有アルコール飲料 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING MALT ALCOHOLIC BEVERAGE, AND MALT ALCOHOLIC BEVERAGE例文帳に追加
麦芽アルコール飲料の製造方法及び麦芽アルコール飲料 - 特許庁
METHOD FOR PACKING ALCOHOLIC BEVERAGE IN CONTAINER, AND ALCOHOLIC BEVERAGE PACKED IN CONTAINER例文帳に追加
アルコール飲料の容器詰方法と容器詰アルコール飲料 - 特許庁
SPARKLING ALCOHOLIC BEVERAGE PRODUCT OBTAINED BY ADDING SACCHARIDE TO BEVERAGE PRODUCT CONTAINING YEAST BEFORE DRINKING例文帳に追加
酵母入り飲料に糖類を添加して飲む発泡酒 - 特許庁
NON-ALCOHOLIC BEVERAGE WITH ALCOHOLIC FEELING IMPARTED THEREIN, AND METHOD FOR MANUFACTURING THE SAME例文帳に追加
アルコール感が付与された非アルコール飲料およびその製造方法 - 特許庁
NON-ALCOHOLIC BEVERAGE TO WHICH ALCOHOLIC FEELING IS GIVEN, AND METHOD FOR PRODUCTION OF THE SAME例文帳に追加
アルコール感が付与された非アルコール飲料およびその製造方法 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING ALCOHOLIC BEVERAGE, ALCOHOLIC BEVERAGE AND METHOD FOR INHIBITING DETERIORATION OF FLAVOR OF ALCOHOLIC BEVERAGE例文帳に追加
アルコール飲料の製造方法、アルコール飲料及びアルコール飲料の香味劣化を抑制する方法 - 特許庁
ALCOHOLIC BEVERAGE HAVING ROSE FLAVOR AND METHOD FOR PRODUCING THE ALCOHOLIC BEVERAGE例文帳に追加
バラの風味を有するアルコール飲料及び該アルコール飲料の製造方法 - 特許庁
NON-ALCOHOLIC BEVERAGE TO WHICH DRINKING FEELING OF ALCOHOLIC BEVERAGE IS GIVEN, AND PRODUCTION METHOD FOR THE SAME例文帳に追加
アルコール飲料の飲用感が付与された非アルコール飲料およびその製造方法 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING SPARKLING ALCOHOLIC BEVERAGE AND SPARKLING ALCOHOLIC BEVERAGE PRODUCED BY THE METHOD例文帳に追加
発泡アルコール飲料の製造方法及び当該方法で製造された発泡アルコール飲料 - 特許庁
AGENT FOR IMPROVING QUALITY OF TASTE OF ALCOHOLIC BEVERAGE AND ALCOHOLIC BEVERAGE CONTAINING THE SAME例文帳に追加
アルコール飲料味質改善剤及びそれを含有したアルコール飲料 - 特許庁
ALCOHOLIC BEVERAGE AND WORT BEVERAGE WITH EFFECT OF PREVENTING DEHYDRATION例文帳に追加
脱水症状防止効果のあるアルコール飲料並びに麦汁飲料 - 特許庁
ALCOHOLIC BEVERAGE OR BEVERAGE PACKED IN CONTAINER TO ENJOY FLOATING ICE例文帳に追加
氷を浮かべて楽しむ密封容器入りアルコール飲料または飲料 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING ALCOHOL BEVERAGE IN WHICH RUSH IS FED AND ALCOHOLIC BEVERAGE例文帳に追加
イグサ仕込みアルコール飲料の製造方法およびアルコール飲料 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING ALCOHOLIC BEVERAGE HAVING FLAVOR OF FERMENTED MALT BEVERAGE例文帳に追加
発酵麦芽飲料風味アルコール飲料の製造方法 - 特許庁
an alcoholic beverage that is distilled rather than fermented 例文帳に追加
発酵ではなく蒸留して作ったアルコール飲料 - 日本語WordNet
an effervescent beverage (usually alcoholic) 例文帳に追加
発泡性飲料(たいていはアルコール入り) - 日本語WordNet
Copyright © National Institute of Information and Communications Technology. All Rights Reserved. |
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2024 License. All rights reserved. WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved.License |
Copyright (c) 1995-2024 Kenkyusha Co., Ltd. All rights reserved. |
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。 |
※この記事は「日本法令外国語訳データベースシステム」の2010年9月現在の情報を転載しております。 |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
Tatoebaのコンテンツは、特に明示されている場合を除いて、次のライセンスに従います: Creative Commons Attribution (CC-BY) 2.0 France |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |