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「BREAD CRUMB」に関連した英語例文の一覧と使い方(3ページ目) - Weblio英語例文検索


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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > BREAD CRUMBの意味・解説 > BREAD CRUMBに関連した英語例文

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BREAD CRUMBの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 105



例文

Bread crumb removing members 18, 18, a scraper 17, and oil application members 19, 19 which are to be brought into contact with a surface of the blade 13 are disposed in this order from an upstream side to a downstream side of a traveling direction of the blade 13 around a first drum 10.例文帳に追加

第1ドラム10の周囲に、ブレード13の表面に当接可能なカス取り部材18,18、スクレーパ17およびオイル塗布部材19,19が、この順でブレード13の走行方向の上流側から下流側に配置される。 - 特許庁

The bread crumb powder that is used for giving frying color to the coated parts of refrigerated food by cooking is constituted with about 0.1-30 pts.wt. of a palm oil including carotene more than 300 ppm and 100 pts.wt. of wheat flour.例文帳に追加

加熱調理によって揚げ色を付帯させられる冷凍食品の衣部に用いるパン粉類において、カロチンを約300ppm以上含有するパーム類オイルを、小麦粉類100重量部に対して、約0.1〜30重量部配合して構成する。 - 特許庁

There is provided: the ice cream formed by wrapping a directly edible ice cream or a frozen ice cream in two sheets of sponge cakes in the top and bottom, and bonding mutual outer peripheral edges of both the sponge cakes with dough of the sponge cakes or beaten egg yoke; or the ice cream composed by applying bread crumb or batter to the outer periphery thereof, and frying the resultant material in high-temperature oil.例文帳に追加

直ちに食することができるアイスクリームあるいは冷凍したアイスクリームを二枚のスポンジケージーキで上下に包み込み、これら両スポンジケーキの外周縁同士をスポンジケーキの生地、あるいは溶いた卵黄によって接着して形成したアイスクリーム、又はこの外周にパン粉あるいはころもを付け、高温の油で揚げて構成したアイスクリーム。 - 特許庁

The fried food is produced by preparing frying mix by mixing 5-60 pts.mass of bread crumb whose water content is 20-40 mass% and whose size is 5 mm or larger with 95-40 pts.mass of powder for frying mainly containing cereal flours and/or starches, and then coating an ingredient with the frying mix followed by frying it in oil.例文帳に追加

穀粉類および/または澱粉類を主として含有するから揚げ粉95〜40質量部に対して、水分含量が20〜40質量%で、かつ大きさが5mm以上のパン粉を5〜60質量部混合してから揚げ用ミックスとした後、該から揚げ用ミックスを具材に付着させ、ついで油揚げすることにより、から揚げを製造する。 - 特許庁

例文

To obtain a batter liquid suitable for fried foods, especially bite-sized small-shaped fried foods, fried in frying oil, having such favorable palate feelings that when being eaten, palate feeling of food materials is fresh, palate feeling of batter liquid part is soft, and also palate feeling of the outermost bread crumb part is crisp, furthermore, excellent in flavor while sustaining the flavor ingredients peculiar to food materials.例文帳に追加

フライ油で揚げ、食する時にも食品素材の食感はみずみずしく、またバッター液部分の食感はソフトで、更に最も外側のパン粉部分の食感はサクサクとした、好ましい食感で、かつ食品素材に特有のフレーバー成分も保持された、風味の優れたフライ食品、特に一口サイズの、形状が小さいフライ食品に好適なバッター液を提供する。 - 特許庁


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