BREAD CRUMBの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 105件
PREPARATION OF BREAD CRUMB例文帳に追加
パン粉の製造方法 - 特許庁
PRODUCTION METHOD OF SEASONED BREAD CRUMB AND SEASONED BREAD CRUMB例文帳に追加
調味パン粉の製造方法及び調味パン粉 - 特許庁
BREAD CRUMB IMPROVER, BREAD CRUMB AND PROCESSED FOOD例文帳に追加
パン粉改良剤、パン粉及び加工食品 - 特許庁
BREAD CRUMB FLAVOR COMPOSITION例文帳に追加
パンのクラムフレーバー組成物 - 特許庁
BREAD CRUMB FLAVOR COMPOSITION例文帳に追加
パン類のクラムフレーバー組成物 - 特許庁
To provide a bread crumb improver to improve bread crumb quality, to provide a method for improving bread crumb quality, to provide a method for producing bread crumb and to provide the bread crumb obtained by the method.例文帳に追加
本発明の目的は、パン粉の品質を向上させるためのパン粉改良剤、パン粉の品質を向上させる方法、パン粉の製造方法および該方法により得られるパン粉を提供することにある。 - 特許庁
The amount of the bread crumb mixed is preferably 1-10 wt.% based on basic poultry feed and dried bread crumb is preferably used as the bread crumb and is uniformly kneaded with the basic feed just before feeding.例文帳に追加
パン粉は乾燥パン粉を用いることが望ましく、餌を与える直前に基本飼料にまんべんなく混練する。 - 特許庁
The invention relates to a bread crumb application machine to apply bread crumb to a processing food material.例文帳に追加
本発明は、食品加工物にパン粉を付着させるパン粉付機に関する。 - 特許庁
BREAD CRUMB AND METHOD FOR PRODUCING FRIED FOOD HAVING LOWERED OIL-ABSORPTION BY USING THE BREAD CRUMB例文帳に追加
パン粉並びに当該パン粉を用いて吸油率を低減させた油ちょう食品の製造方法 - 特許庁
The baked bread is crushed to granular or powdery form to obtain the objective bread crumb.例文帳に追加
そのパンを粉砕して粉粒状とすることでパン粉を製造する。 - 特許庁
To produce bread dough for producing bread crumb with desired length of Kendachi.例文帳に追加
所望長さの剣立ちのパン粉を製造するためのパン生地を製造する。 - 特許庁
PLASTIC COMPOSITION CONTAINING BREAD CRUMB例文帳に追加
パン屑を含有するプラスチック組成物 - 特許庁
BATTER MIX FOR BREAD CRUMB-APPLIED FRIED FOOD PRODUCT例文帳に追加
パン粉付けフライ食品用バッターミックス - 特許庁
ROASTED BREAD CRUMB CONTAINING OIL AND FAT, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
焙焼済み油脂含有パン粉及びその製造方法 - 特許庁
To provide bread crumbs excellent in crisp texture and solubility in a mouth and capable of maintaining the texture even after preservation for a long period of time, and to provide a bread crumb production method, a bread crumb improving agent, and a bread crumb improving method used for the bread crumb production method.例文帳に追加
サクサクした食感や口溶けに優れ、更に長期間冷凍保存した後においても、その食感を維持することが可能なパン粉及び該パン粉製造方法、並びに前記パン粉製造方法に用いられるパン粉改良剤及びパン粉改良方法の提供。 - 特許庁
To apply various seasonings to bread crumb to combine the bread crumb with any food, to constitute clear order stages of production methods, and to provide those.例文帳に追加
パン粉に様々な味付けを施し、あらゆる食品に組み合わせることや、製法について明確な順序段階を構築しそれらを提供する。 - 特許庁
To provide bread crumb having good texture while having low oil-absorbing property.例文帳に追加
低吸油でありながら良好な食感を有するパン粉の提供。 - 特許庁
GLUTEN FORMULA FEED USING BREAD CRUMB AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
パン屑を利用したグルテン配合飼料及びその製造法 - 特許庁
The process of producing chip-type dressing includes the steps of mixing raw bread crumb and/or semi-dry bread crumb, and powdered seasoning, and drying the mixture of the raw bread crumb and/or semi-dry bread crumb, and the powdered seasoning.例文帳に追加
生パン粉および/またはセミドライパン粉と粉末調味料とを混合する工程と、生パン粉および/またはセミドライパン粉と粉末調味料との混合物を乾燥する工程とを含むことを特徴とするチップ状ドレッシングの製造方法。 - 特許庁
To provide a composition with bread crumb flavor.例文帳に追加
パンのクラム香を有するフレーバー組成物を提供することを目的とする。 - 特許庁
EDIBLE VESSEL MADE OF BREAD CRUMB, AND FRY FOOD SUPPORTING MICROWAVE-OVEN COOKING例文帳に追加
パン粉衣からなる可食容器及び電子レンジ調理対応フライ食品 - 特許庁
The bread crumb application machine 1 is provided with a transfer conveyor 4 to transfer a bread crumb layer 2 surrounding the processing food material P and a pressing device 6 attached to the transfer conveyor 4 and pressing the bread crumb layer 2 from above.例文帳に追加
パン粉付機(1)は、食品加工物(P)を囲んだパン粉の層(2)を搬送する搬送コンベヤ(4)と、搬送コンベヤ(4)に取付けられ、パン粉の層(2)を上方から押付けるための押付装置(6)を有する。 - 特許庁
METHOD OF PRODUCING BREAD IN ELECTRODE BREAD CRUMB PRODUCTION AND RELEASING OIL COMPOSITION SUITABLE FOR ELECTRODE SURFACE COATING例文帳に追加
電極式パン粉製造用パンの製造方法及び電極面塗布に好適な離型油組成物 - 特許庁
The method for lowering oil-absorbing property of bread crumb comprises adding krill shell and/or krill component to bread dough raw material in production of bread for bread crumb.例文帳に追加
パン粉用パンの製造において、オキアミの殻および/またはオキアミ成分をパン生地原料に添加して用いることを特徴とするパン粉の吸油性を低下させる方法。 - 特許庁
This bread crumb is obtained by baking a raw material obtained by mixing 5-8 wt.% mannan with wheat flour which is a main raw material of the bread crumb, to produce bread, and then crushing the bread.例文帳に追加
パン粉の主原料である小麦粉に対してマンナンを5〜8重量%混合した原料を焼成してパンを作り、そのパンを粉砕してパン粉とする。 - 特許庁
To provide bread crumb analogues having good taste and appearance and increasing crispy feeling.例文帳に追加
風味や外観が良好で、さらにはクリスピー感をより向上させた新規なパン粉類似品を提供する。 - 特許庁
METHOD FOR PREVENTING DISCOLORATION OF FRYING COLOR ON COATED PART OF FROZEN FOOD AND BREAD CRUMB POWDER THEREFOR AND FROZEN FOOD例文帳に追加
冷凍食品衣部の揚げ色退色防止方法、並びに、そのパン粉類及び冷凍食品 - 特許庁
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |