意味 | 例文 (8件) |
brown bagの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 8件
The bean-curd refuse tea is obtained by roasting bean-curd refuse immediately after squeezing soybean milk by the oven to roast the bean-curd refuse in brown color, removing crude heat from the roasted bean-curd refuse and packing the roasted bean-curd refuse into a bag.例文帳に追加
このオカラ茶は、豆乳を絞り終えた直後のオカラを釜煎りして茶色く焙煎させた後、粗熱を取って袋詰することにより得られる。 - 特許庁
To provide a storing device for rice bags which prevents rice bags from being lost due to mischief, robbery, etc., in an automatic rice milling and vending machine, etc., which measures a prescribed amount of brown rice from a brown rice storage tank, mills it, discharges it into a rice storage hopper, then takes it out into a rice bag after an operation start switch is pressed down.例文帳に追加
運転開始スイッチを押すことで、玄米貯蔵タンクから所定量の玄米を計量し、精米し、米貯留ホッパへと排出した後、米袋に取り出すようにした精米自動販売機等において、いたずらや盗難等によって米袋がなくなるという事態を回避することを企図した米袋の収納装置を提供する。 - 特許庁
The instant food product is obtained by packaging at least one powder selected from the group of brown rice powder, tartary buckwheat powder, soybean-derived powder, konjak powder and agar powder, instant noodle made of starch, soup seasoning and ingredients in a bag or a cup-like vessel.例文帳に追加
玄米粉末、だったんそば粉末、大豆由来粉末、蒟蒻粉末および寒天粉末からなる群より選ばれる少なくとも1種の粉末とでんぷんから製造した即席麺とスープ調味料ならびに具材を袋またはカップ状容器に包装したインスタント食品。 - 特許庁
To provide a retort fluid food with high concentration suppressed in generation of brown extraneous matter when subjected to retort sterilization in a production process of the retort fluid food with high concentration so as to keep its commercial value, not spoiling taste and flavor inherent in the food, and being encapsulated in a container such as a soft bag: and to provide a method for producing the food.例文帳に追加
高濃度レトルト流動食品の製造過程におけるレトルト殺菌時の褐色付着物の発生を抑制して、商品価値を維持し、かつ食品本来の食味・風味を損なわない、ソフトバッグなどの容器に封入された高濃度レトルト流動食品及びその製造方法を提供することを課題とする。 - 特許庁
To provide highly concentrated retort fluid food retaining a commercial value by suppressing occurrence of blackish brown attachment in retort sterilization in a highly concentrated retort fluid food producing process, and sealed in a container such as a soft bag, free from spoiling original taste and flavor of food, and to provide a method for producing the retort fluid food.例文帳に追加
高濃度レトルト流動食品の製造過程におけるレトルト殺菌時の褐色付着物の発生を抑制して、商品価値を維持し、かつ食品本来の食味・風味を損なわない、ソフトバッグ等の容器に封入された高濃度レトルト流動食品及びその製造方法を提供することを課題とする。 - 特許庁
意味 | 例文 (8件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
Tatoebaのコンテンツは、特に明示されている場合を除いて、次のライセンスに従います: Creative Commons Attribution (CC-BY) 2.0 France |
Tanaka Corpusのコンテンツは、特に明示されている場合を除いて、次のライセンスに従います: Creative Commons Attribution (CC-BY) 2.0 France. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |