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cow’s milkの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 4件
This method for producing highly functional cow milk comprises imparting antibacterial and resistance to oxidation to cow milk milked from milk cows by feeding at least one kind of herb(s) selected from the group comprising Labiatae, Gramineae and Myrtaceae, to the milk cows to breed the cows.例文帳に追加
乳牛にシソ科、イネ科及びフトモモ科からなる群から選択される少なくとも一種のハーブを給与して飼養することで、該乳牛から搾乳される牛乳に抗菌性及び抗酸化性を付与する。 - 特許庁
This drink or food containing cow milk or a milk constituent generating no light-triggered off-flavor is characterized by being obtained through subjecting a drink or a food containing cow milk or a milk constituent to a heat treatment at 140°C for 30-120 s or under a heat treatment condition equivalent to the above condition.例文帳に追加
牛乳又は乳成分を含む飲料又は食品を、140℃で30〜120秒間叉はこれと同等の加熱処理条件で加熱処理することを特徴とした光誘導によるオフフレーバーの発生のない牛乳又は乳成分を含有した飲料又は食品である。 - 特許庁
a powdered form of proteins taken from whey, which is the liquid left over when cheese is made from cow’s milk. 例文帳に追加
牛乳からチーズを作るときに残る乳清と呼ばれる液体から得られた蛋白を粉末状にしたもの。 - PDQ®がん用語辞書 英語版
The crepe batter is obtained by mixing hard wheat flour with wet-heat-treated wheat flour, which has ≥12.5% to ≤30% pregelatinized degree and ≥1 Pa s to ≤10 Pa s viscosity when water in an amount of 300 mass% based on the floor is added to the floor, saccharides and water or cow milk.例文帳に追加
および、強力粉と、α化度が12.5%以上、30%以下であり、かつ対粉300質量%に加水した場合の粘度が1Pa・s以上、10Pa・s以下である湿熱処理小麦粉と、糖類と、蛋白素材と、水または牛乳とを混合してなることを特徴とするクレープバッター。 - 特許庁
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