例文 (8件) |
cup custardの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 8件
a custard-like egg and vegetable dish steamed in a cup called 'chawan-mushi' 例文帳に追加
茶碗蒸しという料理 - EDR日英対訳辞書
Odamaki Udon is a savory custard cup with Udon noodles. 例文帳に追加
茶碗蒸しの材料にうどんを入れたもの。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
A savory custard cup with Udon noodles is called 'Odamaki Mushi.' 例文帳に追加
うどん入り茶碗蒸しを「おだまき蒸し」と言う。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
a pastry cup with a filling of fruit or custard and no top crust 例文帳に追加
果物またはカスタードとが詰まった表面に皮のないペーストリー・カップ - 日本語WordNet
The egg cooked products, for example, Chawan-musi (custard- like egg and vegetable dish steamed in a cup), pudding and the like, are produced by mixing eggs with an alkaline electrolyzed water and heating the mixture.例文帳に追加
茶碗蒸し、プリンなどの卵食品は、卵の内容物に、被電解水を電気分解して生成したアルカリ性電解生成水を混ぜ合わせた卵調理液を加熱凝固して調理する。 - 特許庁
To produce heat gelatinized food having appearance and quality similar to heat gelatinized food such as CHAWAN-MUCHI (a custard-like egg and vegetable dish steamed in a cup) and the like produced by using a usual steamer by heating in a microwave oven in a short time at a low cost.例文帳に追加
電子レンジ加熱により、従来の蒸し器で製造した茶碗蒸し等の加熱ゲル化食品と同様の外観と品質とを有する加熱ゲル化食品を短時間且つ低コストで製造する。 - 特許庁
To provide a microwave cooking/eating utensil for heating a food made of egg liquid, such as Chawan-mushi (Japanese steamed custard in a cup), using a microwave cooker such as a microwave oven, preventing water evaporation, and directly used as an eating utensil.例文帳に追加
茶碗蒸しなどの卵液を材料とした食品を電子レンジ等のマイクロ波加熱器により加熱可能で、かつ、水分の蒸発を防止することができ、しかも、そのまま食器としても使用することができるマイクロ波加熱調理食器を提供すること。 - 特許庁
例文 (8件) |
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。 |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
Copyright © National Institute of Information and Communications Technology. All Rights Reserved. |
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2024 License. All rights reserved. WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved.License |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |