nattoを含む例文一覧と使い方
該当件数 : 600件
To provide a method for producing Natto (fermented soybeans) in which nutrient ingredients of buckwheat seeds are added to nutrient ingredients of soybeans for the Natto.例文帳に追加
納豆大豆の栄養成分にソバの実の栄養成分を加えた納豆の製法を提供する。 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING NATTO WITH BROWN RICE PACKED IN CONTAINER, AND NATTO WITH BROWN RICE PACKED IN CONTAINER OBTAINED THEREBY例文帳に追加
容器入り玄米納豆の製法およびそれにより得られた容器入り玄米納豆 - 特許庁
Natto is my favorite food. 例文帳に追加
納豆は私の一番好きな食べ物です - Weblio Email例文集
Have you ever eaten natto before? 例文帳に追加
あなたは納豆を食べたことがありますか? - Weblio Email例文集
I eat seaweed, fried eggs, or natto for breakfast. 例文帳に追加
私は朝食にのりや卵焼きや豆腐を食べます。 - Weblio Email例文集
My younger brother will never eat natto. 例文帳に追加
私の弟は決して納豆を食べません。 - Weblio Email例文集
fermented soybeans called "natto" 例文帳に追加
納豆という,大豆を発酵させた,ねばって糸を引く食品 - EDR日英対訳辞書
Onsen natto is produced at Kuroishi-onsenkyo Spa and Shima-onsen Hot Spring etc. 例文帳に追加
黒石温泉郷や、四万温泉などで見られる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
For types other than itohiki-natto, refer to the corresponding section. 例文帳に追加
糸引き納豆以外の種類は種類を参照のこと。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Generally, natto is combined with soy sauce or another type of sauce and mustard. 例文帳に追加
これは一般的に醤油やタレ、からしを加える。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
In order to enjoy eating natto, it is important to knead it sufficiently. 例文帳に追加
納豆を美味しく食べるためには良く練ることである。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Natto made with ground (hence "crushed") soybeans 例文帳に追加
挽き割り、即ち砕いた大豆によって作られる納豆。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Natto is sprinkled with salt and bran and then parched with an iron pan. 例文帳に追加
納豆に塩と糠をまぶして鉄鍋で炒る。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
As an exceptional case, natto has been widespread in Kyushu since the old times. 例文帳に追加
-九州では例外的に古くから普及している。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
There is a natto manufacturing company that operates on a national basis (e.g. Marumiya). 例文帳に追加
全国規模の納豆製造会社(丸美屋)がある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Natto (fermented soybeans), tofu (bean curd), okara (bean curd residue), tonyu (soy milk), yuba (bean curd skin), and abura-age (deep-fried bean curd) 例文帳に追加
納豆、豆腐、おから、豆乳、ゆば、油揚げ - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
It's a kind of 'shiokara natto' (soybeans fermented with komekoji (mold grown on rice) and salt). 例文帳に追加
塩味の「塩辛納豆」の一種である。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
GENE RELATED TO FUNCTION OF MAKING SOFT NATTO, BACILLUS NATTO BRED BY USING THE GENE, AND SOFT NATTO PRODUCT MADE BY USING THE BACILLUS NATTO例文帳に追加
柔らかい納豆を製造する機能に関与する遺伝子、該遺伝子を用いて育種された納豆菌、及び該納豆菌を用いて製造された柔らかい納豆 - 特許庁
DRIED NATTO PROCESSED FOOD SUPPLEMENTED WITH NATTOKINASE (ENZYME)例文帳に追加
ナットウキナーゼ(酵素)を補った乾燥納豆加工食品 - 特許庁
PACKAGED NATTO AND METHOD FOR MANUFACTURING THE SAME例文帳に追加
容器入り納豆及びその製造方法 - 特許庁
NATTO RICE CAKE(FREEZABLE) AS SUPPLEMENT例文帳に追加
栄養補助食品である納豆餅(冷凍可能) - 特許庁
To improve functional value of natto-fermented milk products.例文帳に追加
納豆発酵乳製品の機能性価値を向上すること。 - 特許庁
PASTY NATTO AND PRODUCTION THEREOF例文帳に追加
ペースト状納豆及びその製造方法 - 特許庁
NATTO (FERMENTED SOYBEAN) CONTAINING TAURINE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
タウリンを含有する納豆及びその製造方法 - 特許庁
To provide natto which can obtain a chewy texture and enhanced flavor by eliminating defects of conventional natto and dried natto and adding the depth and richness to the taste of natto, and can be stirred with small force.例文帳に追加
従来の納豆及び干し納豆の欠点をなくし、納豆に味の深みと濃さを加え旨さを増し歯応えのある食感が得られると共に小さな力でかき混ぜられる納豆を提供することを目的とする。 - 特許庁
This creation of a variant natto bacterial strain having the reduced spore-forming capacity by the destruction of spore-forming gene is provided, and the natto having less natto bacterial spores, produced by using such the natto bacterial strain is also provided.例文帳に追加
胞子形成遺伝子の破壊による、胞子形成能低下納豆菌変異株の創製、および、該納豆菌株を用いて製造される納豆菌胞子の少ない納豆を提供する。 - 特許庁
NATTO-FERMENTED MILK AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
納豆発酵乳及びその製造方法 - 特許庁
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
Copyright © Benesse Holdings, Inc. All rights reserved. |
この対訳データはCreative Commons Attribution 3.0 Unportedでライセンスされています。 |
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。 |
Copyright © National Institute of Information and Communications Technology. All Rights Reserved. |
Tanaka Corpusのコンテンツは、特に明示されている場合を除いて、次のライセンスに従います: Creative Commons Attribution (CC-BY) 2.0 France. |
Tatoebaのコンテンツは、特に明示されている場合を除いて、次のライセンスに従います: Creative Commons Attribution (CC-BY) 2.0 France |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |