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「scorched flavor」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > scorched flavorに関連した英語例文

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scorched flavorの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 6



例文

This layered food is such as to use an inserted oil-and-fat composition comprising an oil-and-fat composition having scorched butter flavor.例文帳に追加

焦がしバター風味を有する油脂組成物を含んでなる折り込み用油脂組成物を用いた層状食品。 - 特許庁

To provide natural cheese excellent in heat-melting properties when heated, scorched color and flavor as well as the degree and the flavor of scorch, and has stringiness and moderate palate feeling.例文帳に追加

焦げの程度や風味のみならず、加熱時の加熱溶融性、焦げ色、および風味が優れ、さらに糸曳き性、適度な食感を有するナチュラルチーズを得ること。 - 特許庁

To provide a coffee residue-mixed plastic molded article which is obtained by pulverizing a heat-treated residue object which has been extracted coffee liquid, kneading it with a synthetic resin raw material, and fabricating it, and in which the odor strength is low, and the odors of coffee smell, scorched flavor, etc. are low or none.例文帳に追加

コーヒー液を抽出した残渣物を加熱処理したものを粉末化し合成樹脂原料と混練した成形したプラスチック成形品であり、臭気強度が低く、コーヒー臭や焦げ臭などの臭気が低いもしくは、臭気がないコーヒー残渣混合プラスチック成形品を提供することである。 - 特許庁

To provide a method for making delicious CHOW MEIN noodles having firmness, flavor and taste inherent in CHOW MEIN noodles, and unique palate feeling with crispy touch and mouth feeling by grilling both surfaces of noodles to make the surface scorched and using only pork, Japanese onion and bean sprouts as subsidiary food materials.例文帳に追加

麺の両面を焼いて焦げ目を付けると共に副食材も豚肉とネギとモヤシのみを使用することにより、焼そば本来のコシや香りや風味を有し、しかもシャキッとした歯ごたえと舌ざわりがある独特な食感を有する美味しい焼そばの製法の提供。 - 特許庁

例文

To provide a cooling and separating apparatus capable of properly eliminating an oily component and scorched flavor in the vapor of alcohol and effectively extracting a rich flavor characteristic of Awamori (a millet brandy) in the aging of the Awamori, in a refrigeration aging process by extremely cooling a condensate in a distillation process.例文帳に追加

泡盛の熟成方法に関し、特に蒸留工程中に凝縮液を極低温に冷却することを特徴とする冷却熟成方法において、アルコール蒸気中の油性成分やコゲ臭などを適度に除去することができ、しかも、泡盛独特の芳醇な香味を効果的に引き出すことができる冷却分離装置を実現すること。 - 特許庁


例文

This food wherein favorable scorches and flavor are maintained owing to double characteristics of starch, namely, high coating film-forming ability and slight effect on palate feeling can be obtained by allowing a composition containing starch not pregelatinized in advance, as well as sugar and amino acid each of which is conventionally used for making the food surface scorched through heating with a microwave oven, to adhere to the food surface.例文帳に追加

従来より電子レンジ加熱で食品表面に焦げ目を生じさせる際に用いられている糖とアミノ酸に加えて予めα化されていない澱粉類を含む組成物を食品表面に付着させることによって、澱粉類の皮膜形成能の高さと食感に与える影響が少ないという2重の特質により、良好な焦げ目と風味を維持した食品を得ることが可能となる。 - 特許庁

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