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果物の皮をむく
peel [pare] a fruit.
果物籠
a fruit basket
果物ナイフ
a fruit knife
果物屋
〈店〉 a fruit store [shop]
〈人〉 a fruiterer.
読み方:かぶつ、くだもの
菓物 とも書く
種子植物の食用の生殖体で、特に甘い果肉をもつもの
(edible reproductive body of a seed plant especially one having sweet flesh)
読み方 くだもの
Fruit(は物質名詞):(普通名詞に用いれば) a fruit, fruits
青々とした果物
lush fruits
果物をつぶす
to squash fruit
極上の果物
fancy fruits
果物を盛る篭
a basket in which to put fruit
熟した果物
ripe fruits
a fruiterer
果肉の多い果物
pulp fruit
果物を食べる
feeding on fruit
コーンのような果物
conelike fruit
果物売り
a fruit-vendor
果物を漬ける
to preserve fruit―put up fruit
熟した果実
mellowed fruit
熟さない果物
unripe fruits―green fruits
桃という果物
a fruit called a peach
葡萄という果実
a fruit, called grape
木苺という果実
a fruit called raspberry
乾燥させた果物
fruits that have been dried
小梨という果物
a fruit called {Malus sieboldii}
干し果物
dried fruit
果実の種子
the seed of a fruit
氷漬けの果物
iced fruit
果実を間引く
(of plants) to thin out
さく果という,植物の果実
a fruit of a plant called capsule
はしりの果物.
early fruits
核果という植物の果実
a kind of fruits whose outer layer is usually soft, the meat of which is very fleshy and that usually contain one big hard seed in the middle
懸果という植物の果実
a dry fruit of plants, called cremocarp
とげのある果実
burred fruits
たくさんの果実
many fruits
桃の果肉
the flesh of a peach
水分の多い果物
juicy fruit
果物