意味 | 例文 (4件) |
乾燥熟成肉の英語
追加できません
(登録数上限)
英訳・英語 Beef aging
「乾燥熟成肉」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 4件
肉質の硬い牛肉の部位を使用して柔らかく、保存性に優れる新しい食感と風味を有するカマンベール風味の熟成乾燥牛肉とその製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide mature dry beef with flavor of Camembert providing novel feel in the mouth and flavor which is tender and excellent in storage performance, using a tough part of beef, and a method for manufacturing that. - 特許庁
魚介類をスモーク処理することにより、肉の熱凝固を避け、かつ、脂質の溶出を避けながら、表面乾燥を進め、脂質と熟成した旨味を肉に封じ込めてしっかりとスモークの色と風味を付与することができるスモーク魚介類を得ること。例文帳に追加
To provide a method for producing smoked fish and shellfish comprising smoking fish and shellfish to proceed with surface dry of the fish and shellfish while inhibiting heat coagulation of the flesh thereof and also elution of the fat therefrom, so as to seal off the fat and aged delicious taste in the flesh to sufficiently give smoking color and flavor to the fish and shellfish. - 特許庁
塩漬工程、整形工程及び熟成乾燥工程を備えた非加熱食肉製品の製造方法において、凍結状態の原料肉に塩漬調味料を直接接触させ、塩漬調味料中の塩による氷点降下作用を利用して、−6.0℃〜−3.0℃のマイナス温度帯で原料肉を解凍しながら塩漬調味料を原料肉中に浸透させる塩漬工程を採用する。例文帳に追加
The method for producing a non-heated meat product includes a salting step; a shape-trimming step; and a mature-drying step. - 特許庁
凍結状態の原料肉を、完全に解凍することなくマイナス温度帯で塩漬工程を実施し、その後整形工程及び熟成乾燥工程を含む工程により生ハム類を製造することにより、食味の優れた生ハム等の非加熱食肉製品を小規模で短期間に、低コストで製造する方法を提供すること。例文帳に追加
To provide a method for producing, on a small scale, in a short period of time and at a low cost, a non-heated meat product such as tasteful raw ham by conducting a salting step of frozen raw material meat at a temperature lower than 0°C without completely thawing it followed by steps including a shape-trimming step and a mature-drying step. - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
|
意味 | 例文 (4件) |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
-
1iris
-
2believe
-
3rendezvous
-
4sphery
-
5vapid
-
6while
-
7consider
-
8appreciate
-
9provide
-
10test
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |