燻しだすの英語
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英訳・英語 smoke out
「燻しだす」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 4件
ケーシングやセロハン等を用いることなく、燻製終了時にリテイナーから燻製食肉製品を容易に取り出すことができる燻製食肉製品の製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method for producing a smoked meat product enabling easily taking out the smoked meat product from a retainer at the time of the end of smoking without using casing or cellophane. - 特許庁
本発明は硫黄燻蒸や薬品を使用することなく無添加で脱渋と殺菌を行なって、自然の甘さや旨味を出すことができ、かつ安全に食することができる干し柿の製造方法を得るにある。例文帳に追加
To provide a method for producing dried persimmons comprising removal of astringency and sterilization in additive-free condition without sulfur fumigation or use of chemicals to bring out natural sweetness or taste so as to be safely eatable. - 特許庁
トンネル3の掘進方向に現れる掘削面31に打設するトンネル掘削面安定用の竹製補強材1であって、燻煙処理及び防虫加工の少なくとも一方を施した竹材を使用することを特徴とするものである。例文帳に追加
The bamboo reinforcing member 1 is driven onto the excavated surface 31 which is exposed in the interior or a tunnel 3 in an excavating direction, for stabilizing the excavated surface, and formed of the bamboo material which has been subjected to at least one of smoking treatment and mothproof finish. - 特許庁
食肉の表面にトランスグルタミナーゼを作用させ、低温で保存することにより、食肉の表面部分のみの弾力性や硬さを増加させ、燻製終了時にリテイナーの網に食肉製品の表面が食い込まず、容易に取り出すことを可能とする。例文帳に追加
This method for producing the smoked meat product comprises making transglutaminase act on the surface of meat and preserving the product at a low temperature so as to increase springiness and hardness only at the surface of meat and enable easily taking out without penetrating the surface of the meat product into the net of the retainer at the time of the end of smoking. - 特許庁
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