意味 | 例文 (150件) |
食感品質の英語
追加できません
(登録数上限)
英訳・英語 eating quality
「食感品質」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 150件
菓子類用食感品質改良剤及び該菓子類用食感品質改良剤を含有する菓子類用生地、並びに菓子類の製造方法例文帳に追加
PALATE FEELING AND QUALITY IMPROVING AGENT FOR CONFECTIONERY, CONFECTIONERY DOUGH CONTAINING THE SAME, AND METHOD FOR PRODUCING CONFECTIONERY - 特許庁
焼き菓子類及び蒸上菓子類について、調製時の品質向上及び、保存時における品質劣化を防止し、食感を向上させる菓子類用食感品質改良剤の提供、及び該菓子類用食感品質改良剤含有する菓子類用生地の提供、並びに食感及び品質が向上した焼き菓子類及び蒸上菓子類の製造方法の提供。例文帳に追加
To provide a palate feeling and quality improving agent for confectionery improving quality at the time of preparing, preventing quality deterioration at the time of preserving and improving palate feeling for baked confectionery and steamed confectionery, to provide confectionery dough containing the palate feeling and quality improving agent for confectionery, and to provide a method for producing the baked confectionery and the steamed confectionery each improved in palate feeling and quality. - 特許庁
海苔本来の香り、風味、食感が良い高品質の手巻風寿司を効率よく製造する。例文帳に追加
To efficiently produce high-quality hand-rolled Sushi-like Sushi good in aroma, flavor and texture essential to laver. - 特許庁
緩慢解凍を行っても優れた食感および風味を有する高品質の冷凍麺を製造する。例文帳に追加
To produce high-quality frozen noodles having excellent texture and flavor even by carrying out slow thawing. - 特許庁
乾燥部の腐食および感光材料の品質の低下を防止できる、現像処理装置を提供する。例文帳に追加
To provide a development processor for preventing corrosion of a drying part and deterioration in quality of a sensitive material. - 特許庁
パン類、菓子類等の穀物粉食品に良好な食感や触感、外観を付与して、その品質を改良する方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method of improving the quality of grain powder food such as bread or confectionery by imparting a good texture, touch and appearance to the food. - 特許庁
熱調理によっても、味及び食感が損なわれること無く、高級感のある外観品質を保持しうる冷凍食品を提供する。例文帳に追加
To provide frozen food free from spoiling taste and palate feeling even by heat cooking, and retaining an outer appearance quality with high-class feeling. - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
「食感品質」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 150件
食肉類の鮮度保持及び食感、風味などの品質面が改善された、食肉類の鮮度保持材及び鮮度保持方法を提供する。例文帳に追加
To provide a meat freshness-retaining agent for retaining the freshness of meat and improving the qualities of the meat, such as texture and flavor, and to provide a meat freshness-retaining method. - 特許庁
構造材の応力腐食割れ感受性や寿命の有無を判定して構造材の品質を評価することが可能な構造材品質評価システムおよび構造材品質評価方法である。例文帳に追加
To provide a structural material qualitative evaluation system and structural material qualitative evaluation method capable of evaluating quality of a structural material by determining susceptibility for stress corrosion cracking and service life. - 特許庁
冷却機構なしで暗電流を減らし、受光感度を波長1.8μm以上に拡大したInP系フォトダイオードを用いて、食品の品質を高感度で検査することができる食品品質検査装置等を提供する。例文帳に追加
To provide a device for inspecting food quality at high sensitivity using an InP system photodiode having reduced dark current and expanded reception sensitivity to a wavelength of ≥1.8 μm without employing a cooling mechanism or the like. - 特許庁
冷却機構なしで暗電流を減らし、受光感度を波長1.8μm以上に拡大したInP系フォトダイオードを用いて、食品の品質を高感度で検査することができる食品品質検査装置等を提供する。例文帳に追加
To provide a food quality inspecting device capable of inspecting food quality at high sensitivity using an InP-based photodiode in which a dark current is reduced, without the use of a cooling mechanism and where a light reception sensitivity is enhanced to a wavelength ≥1.8 μm. - 特許庁
穀類加工食品に対し、水溶性ヘミセルロース及び酢酸モノグリセリドとを含む品質改良剤を添加または表面処理することにより、ほぐれや食感の品質が改良された穀類加工食品が得られる。例文帳に追加
The processed food of grains having improved qualities of loosening and palatability is obtained by adding a quality improver containing water-soluble hemicellulose and acetic acid monoglyceride to a processed food of grains or subjecting a processed food of grains to surface treatment with the quality improver. - 特許庁
また、水平及び垂直方向の抵抗を少なくしているので、食品の品質(肉質など)や食感を損なわない。例文帳に追加
In this machine, the resistances in the horizontal and vertical directions are lowered to cause no damage to the quality and texture of the food (meat or the like). - 特許庁
食品の品質や味覚等を損なうことなく食感保存のための乾燥を行なう方法と、簡易で安価な常温乾燥装置を提供する。例文帳に追加
To provide a method of performing the drying for preservation of the sense of eating without marring the quality of foods, the taste, etc., and a simple and inexpensive normal-temperature dryer. - 特許庁
食味品質である食感、味および外観が良好で、かつ生産性の良好な加工剥き栗およびその製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide a processed peeled chestnut having excellent flavor quality such as texture, taste and outside appearance, and having excellent productivity; and a method for producing the same. - 特許庁
|
意味 | 例文 (150件) |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |