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食用植物油脂の英語
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英訳・英語 Edible plant fat and oil
「食用植物油脂」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 30件
食用植物油脂例文帳に追加
Edible plant fat and oil - Weblio Email例文集
食用油脂の製造に用いる動物性又は植物性原料油脂例文帳に追加
Fat or oil of animal origin or plant origin which are used in the production of edible fat and oil発音を聞く - 日本法令外国語訳データベースシステム
保存安定性に優れた植物ステロール含有食用油脂組成物およびその製造方法例文帳に追加
PLANT STEROL-INCLUDING FOOD OIL COMPOSITION HAVING EXCELLENT STORAGE STABILITY AND METHOD OF PRODUCING THE SAME - 特許庁
③ 食用植物油脂品質表示基準(平成12年農林水産省告示第1672号)第2条に規定する食用サフラワー油、食用綿実油、食用こめ油及び食用なたね油にあっては、油脂の状態例文帳に追加
(iii) For edible safflower oil, edible cottonseed oil, edible rice oil, and edible rapeseed oil specified in Article 2 of the Quality Labeling Standards for edible fats and oils (Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries Notification no. 1672 of 2000), the measurement shall be carried out on oils and fats. - 厚生労働省
油脂に植物性蛋白質素材を接触させた状態で加熱処理を行なうことを特徴とする食用油脂の製造。例文帳に追加
The production of the edible fatty oil includes carrying out a heat treatment in such a state that a vegetable protein material contacts the fatty oil. - 特許庁
植物性油脂、特にオリーブ油などの食用油脂に、わさびの香味成分を添加したことを特徴とするわさび風味油と、その製造法。例文帳に追加
The flavor oil having horse-radish flavor is obtained by adding horse-radish flavor components to vegetable oil and fat, in particular, edible oil and fat such as olive oil. - 特許庁
動植物性食用油脂、水及び風味剤を含み、かつ油脂中のジアシルグリセリドの含有量が、1質量%以上5質量%未満である、気泡含有油中水型乳化油脂組成物である。例文帳に追加
This foam-containing water-in-oil emulsified oil and fat composition contains animal edible oil and fat, water and a flavoring agent, and a diacylglyceride at ≥1 mass% and ≤5 mass% in the oil and fat. - 特許庁
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「食用植物油脂」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 30件
植物ステロール類と卵黄リポ蛋白質との複合体が配合されている食用油脂の配合量が5%未満の液状調味料。例文帳に追加
The liquid seasoning is formulated with a compound material comprising plant sterols and egg yolk lipoprotein, and has the edible oil and fat in a blending quantity of <5 wt.%. - 特許庁
植物ステロール類を用いて、コク味を有する食用油脂の配合量が5%未満の液状調味料を提供する。例文帳に追加
To provide a liquid seasoning having <5 wt.% of edible oil and fat having rich taste in a blending quantity and produced through using vegetable sterols. - 特許庁
食用植物油脂と酵母エキス粉末を、粉末状態で加熱することによりミート様フレーバーを発現させた粉末調味料。例文帳に追加
The new powdery seasoning which expresses meat-like flavor is obtained by heating edible vegetable oil and fat and an yeast extract powder in a powdery condition. - 特許庁
植物系油脂であるぶどう種子油、ひまわり油、ローズヒップ油に動物系油脂であるサーモンオイルを配合したことを特徴とする食用油。例文帳に追加
This edible oil and fat is characterized by formulating the salmon oil which is an animal fat and oil into the grape seed oil, the sunflower oil and the rose hip oil which are a vegetable fat and oil. - 特許庁
保存時等において植物ステロール析出が抑制され、コレステロール吸収阻害効果等を有する植物ステロール含有食用油脂を提供する。例文帳に追加
To provide plant sterol-including food oil composition that can inhibit plant sterol from precipitating in storing or the like, and has the cholesterol absorption inhibitory effect and the like. - 特許庁
ここで、限定されるわけではないが、植物として、穀類、豆類、イモ類、油脂作物、食用果樹、樹木、イネ、野菜、山菜、花木、緑化樹、および観賞用植物からなる群から選択されるものを用いることが好ましい。例文帳に追加
It is preferable, but not necessary to be regarded as a restriction, that the plant used in the method is selected from a group consisting cereals, pulses, tuber vegetables, oil crops, edible fruit trees, trees, rice, vegetables, edible wild plants, flowering trees, greening trees, and ornamental plants. - 特許庁
親水性揮発成分で、なおかつ不快臭を与える成分を臭気成分として含有する原料植物油(a)と、他の食用油脂(b)との混合油脂を得た後、該混合油脂を気相中に吸着剤を保持した状態で減圧蒸留する。例文帳に追加
This method for producing the vegetable oil comprises obtaining mixed fat and oil comprising a raw material vegetable oil (a) which contains a component comprising a hydrophilic volatile component and simultaneously giving the unpleasant odor as an odorous component and other edible fat and oil (b) and then subjecting the mixed fat and oil to vacuum distillation in a state of holding an adsorbent in a gas phase thereof. - 特許庁
植物油中に、10ミクロン以下の燃焼させた備長炭粉末が前記油脂成分100g当たり1〜分散限界まで熱劣化していない状態で分散している植物油組成物中であるいは備長炭の存在下で植物油中で、食用の種子を150から160℃で5分から10分間、熱処理して得られた食用種子加工物。例文帳に追加
This edible seed processed product is obtained by heat-treating edible seeds at 150-160°C for 5 min-10 min in a vegetable oil composition, in which burnt Bincho charcoal powder of 10 micron or smaller dispersed in vegetable oil, in a condition of being free from heat deterioration of 1 to dispersion limit per 100g of oil and fat component, or in vegetable oil in the presence of Bincho charcoal. - 特許庁
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