意味 | 例文 (8件) |
魚を蒸すの英語
追加できません
(登録数上限)
英訳・英語 to steam fish
「魚を蒸す」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 8件
付け板という,魚肉類の練り物を蒸すための板例文帳に追加
a wooden board used for steaming meat or fish paste, called 'tsuke-ita'発音を聞く - EDR日英対訳辞書
温泉の蒸気熱を利用した地獄釜で魚や野菜を蒸す。例文帳に追加
Fish and/or vegetables are steamed in the Jigokugama (pot) which uses hot spring steam.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
そうすることで、水蒸気で蒸すことで魚体の酵素が失活するので、魚体を活魚の状態のまま蒸すことができるので、軽く噛んだだけでサクサクとした食感と共に、魚類が有する本来の旨味を得ることができる。例文帳に追加
As a result, enzyme in the fish body is deactivated by steaming with steam so as to steam the fish body in a condition of live fish as it is, and crispy palate feeling and inherent palatability which fishes have can be obtained only by lightly chewing. - 特許庁
円筒状の茶碗にミツバ・干し椎茸・ギンナン・ユリ根・蒲鉾(主に板蒲鉾)・鶏肉・魚肉・エビ・アナゴ・貝などの具材と、溶き卵に薄味の出し汁を合わせたものを入れ、蒸し器で蒸す。例文帳に追加
When you cook Chawan-mushi, you put all ingredients such as mitsuba (Japanese honewort), dried shiitake (mushroom), ginkgo nuts, lily bulbs, slices of kamaboko (boiled fish paste) (mainly ita-kamaboko (fish paste on a wooden board)), some pieces of chicken and fish meat, shrimp, conger eel, and shell into a cylindrical bowl, pour beaten egg mixed with bland soup, and steam it in a steam cooker.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
素材である魚介の身を分け、一方をミンチにして、他方を焼く、蒸す、炒める、揚げる、煮る、干すなどから選ばれる一の加工を施してからその身を解し、これに前記ミンチにした分を加えて練り合わせ、これをケーシングに詰めたものとする。例文帳に追加
The sausage is obtained by dividing the meat of fish and shellfish as a material, mincing one part and giving the other part one process selected from baking, steaming, frying, deep-frying, boiling, and drying followed by loosening the meat, adding the minced part to the meat followed by kneading, and filling the product in a casing. - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
「魚を蒸す」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 8件
魚肉のすり身に対して3〜20質量%の米粉と1〜10質量%のでん粉を混練したものを成形するステップと、成形したものを蒸気で蒸す又は焙焼するステップと、次に冷却後に乾燥するステップと、次に加熱又は油で揚げるステップとを有することを特徴とする。例文帳に追加
A method for producing the fish paste food includes a step of forming a product by kneading 3-20 mass% rice powder and 1-10 mass% starch with ground fish meat, a step of steaming by steam or roasting the formed product, a step of cooling the product followed by drying, and a step of heating or frying in oil the product. - 特許庁
|
意味 | 例文 (8件) |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「魚を蒸す」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |