小窓モード


プレミアム

ログイン
設定

設定

鶏肉加工品の英語

ピン留め

追加できません

(登録数上限)

単語を追加

英訳・英語 poultry product


ライフサイエンス辞書での「鶏肉加工品」の英訳

「鶏肉加工品」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 21



例文

鶏肉加工例文帳に追加

PROCESSED CHICKEN FOOD - 特許庁

鶏肉加工用O/W型エマルション組成物及び鶏肉加工の製造方法例文帳に追加

O/W TYPE EMULSION COMPOSITION FOR PROCESSING CHICKEN AND METHOD FOR PRODUCING PROCESSED CHICKEN FOOD - 特許庁

私たちは、鶏肉のソーセージ、ランチミート、及び他の鶏肉加工しています。例文帳に追加

We process poultry sausage, luncheon meats, and other poultry products. - Weblio Email例文集

和牛脂のスプレー加工済みの冷凍豚肉または鶏肉ハンバーグ食例文帳に追加

FROZEN PORK OF CHICKEN HAMBURG STEAK FOOD SPRAYED WITH JAPANESE CATTLE TALLOW - 特許庁

本発明の解決しようとする課題は、鶏肉加工の製造工程における加熱時の歩留まりを向上させ、且つ鶏肉加工の食感を柔らかくジューシーにすることができる鶏肉加工用組成物及び当該鶏肉加工用組成物を利用した鶏肉加工の製造方法を提供することにある。例文帳に追加

To provide a composition for processing chicken, which can improve a yield on heating in a process for producing a processed chicken food and which can make the texture of the processed chicken food soft and juicy, and to provide a method for producing the processed chicken food using the composition for processing the chicken. - 特許庁

鶏肉からなる肉片を結合させてなる鶏肉加工の結着性を向上させることが可能な、鶏肉加工の製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for producing a processed chicken food capable of improving binding properties of the processed chicken food that is obtained by binding pieces of meat comprising chicken. - 特許庁

例文

鶏肉特有の不快臭とされるブロイラー臭がより軽減された鶏肉加工を提供する。例文帳に追加

To provide a processed chicken food comparatively reducing the smell of a broiler which is a characteristic unpleasant smell of the chicken. - 特許庁

>>例文の一覧を見る


調べた例文を記録して、 効率よく覚えましょう
Weblio会員登録無料で登録できます!
  • 履歴機能
    履歴機能
    過去に調べた
    単語を確認!
  • 語彙力診断
    語彙力診断
    診断回数が
    増える!
  • マイ単語帳
    マイ単語帳
    便利な
    学習機能付き!
  • マイ例文帳
    マイ例文帳
    文章で
    単語を理解!
  • その他にも便利な機能が満載!
Weblio会員登録(無料)はこちらから

「鶏肉加工品」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 21



例文

鶏肉の唐揚げをお菓子風に加工し、鶏肉を嫌いな人でも美味しく食することが可能な鶏肉を原料とする珍味食の製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for producing the subject delicacy food eatable deliciously even by persons who dislike chicken meat through processing deep- fried chicken meat in a confectionery fashion. - 特許庁

衣を除いた肉部において、0.5〜2.5cm程度の大きさの鶏肉塊を用い、該鶏肉塊に卵黄、熱凝固性蛋白、食用油脂及び水が含有され、これらの成分を含有した鶏肉塊からなる油ちょう用鶏肉加工品及びその製造方法。例文帳に追加

The processed chicken food for frying in oil and the method for producing the same uses a chicken block having a size of 0.5-2.5 cm excluding a coating thereof and includes yolk, thermocoagulating protein, edible fats and oils and water in the chicken block. - 特許庁

畜肉・鶏肉等の食肉処理環境および食加工環境用殺菌剤。例文帳に追加

ENVIRONMENT FOR TREATING LIVESTOCK MEAT, CHICKEN, OR THE LIKE, AND BACTERICIDE FOR FOOD-PROCESSING ENVIRONMENT - 特許庁

鶏肉からなる肉片集合体に対しアルギニンを添加し、混合した後、得られた混合物をケーシングに充填して加熱処理又は乾燥処理を行うことにより、鶏肉加工を製造する。例文帳に追加

The processed chicken food is produced by: adding arginine to a mass of meat pieces comprising chicken, mixing thereof, packing the obtained mixture in a casing; and performing heat treatment or drying treatment thereto. - 特許庁

冷凍保存後、再加熱した際の鶏肉の食味及び食感、衣の食感、外観等に優れた油ちょう済み冷凍鶏肉加工の製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for producing frozen chicken meat processed food excellent in the taste and the palate feeling of chicken meat, and the palate feeling of coating when cooked again after freezing, and having excellent appearance. - 特許庁

生肉、鶏肉加工鶏肉加工品含有食、血液、体液、羽毛、肉骨粉、骨粉、チキンミール、ならびにこれらを含有する飼料、肥料、および飼料添加物からなる群より選択される試料に含まれる鶏由来の成分、ウシ由来の成分、およびブタ由来成分を検出する方法。例文帳に追加

The methods for detecting a chicken-derived component, a bovine-derived component and a swine-derived component contained in a sample selected from the group consisting of raw meat, chicken processed food, food containing chicken processed product, blood, body fluid, feather, meat-and-bone meal, bone meal and chicken meal and feed, fertilizer and feed additive containing them are provided. - 特許庁

スポーツ用食が、鶏肉を酸性条件下で熱水抽出したものを酵素処理して加工され、カルノシン及びアンセリンを、好ましくはカルノシンは3〜20%、アンセリンは5〜30%含む、より好ましくはカルノシンは3〜20%、アンセリンは10〜30%含有する鶏肉加工品を含むスポーツ用食を含有する。例文帳に追加

This sporting food is obtained by subjecting chicken meat to hot water extraction under an acidic condition followed by subjecting the resultant chicken meat to enzymegenation, and comprises the resultant chicken processed product containing carnosine and anserine, preferably, at 3-20 wt.% and at 5-30 wt.% respectively, more preferably, at 3-20 wt.% and 10-30 wt.% respectively. - 特許庁

例文

鶏肉、鶏卵又はその加工が、名古屋コーチン由来か否かを厳密に識別する方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for strictly identifying whether chicken meat, hen's egg or its processed food product is derived from Nagoya cochin. - 特許庁

>>例文の一覧を見る

鶏肉加工品のページの著作権
英和・和英辞典 情報提供元は 参加元一覧 にて確認できます。

   
ライフサイエンス辞書プロジェクトライフサイエンス辞書プロジェクト
Copyright (C) 2024 ライフサイエンス辞書プロジェクト

ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。

こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

このモジュールを今後表示しない
みんなの検索ランキング
閲覧履歴
無料会員登録をすると、
単語の閲覧履歴を
確認できます。
無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS