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「degree brix」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 14件
This packaged frozen noodle is provided by constituting frozen sauce layers having different Brix degrees by overlapping in a plurality of layers to make the frozen sauce layer having the highest Brix degree as a surface layer, and packaging by facing the frozen sauce layer having the highest Brix degree of the constituted frozen sauce with the surface of the frozen noodle block.例文帳に追加
ブリックス度の異なる冷凍ソース層を、ブリックス度が一番高い冷凍ソース層を表層として、複数層重層して構成し、この構成された冷凍ソースのブリックス度の一番高い冷凍ソース層面と、冷凍麺塊面とを合わせて包装してなる、包装冷凍麺類。 - 特許庁
This frozen fluidizing food packed in the mold container has an ice layer obtained by freezing an aqueous solution with a Brix degree of ≤5% on the top of frozen floating food with a Brix degree of ≤7%.例文帳に追加
冷凍された、ブリックス度が7%以上の流動状食品の上部に、ブリックス度が5%以下の水溶液を凍結させた氷層を有することを特徴とする成型容器入り冷凍流動状食品。 - 特許庁
This low calorie bean curd is characterized in that the bean curd is composed of the soybean milk having 1-10 Brix degree, a gellan gum and a coagulant.例文帳に追加
ブリックス値が1以上10以下の豆乳と、ジュランガムと、凝固剤とからなることを特徴とする低カロリー豆腐である。 - 特許庁
The processed food of fruit is obtained by soaking (S6) a frozen dried fruit (S4) in an aqueous solution of sugar of Brix' degree 20-90%.例文帳に追加
果実の凍結乾燥品(S4)を、ブリックス濃度20%〜90%の糖水溶液に浸漬(S6)してなる果実加工食品を解決手段とする。 - 特許庁
To enable a soybean milk with a low Brix degree to be coagulated as a bean curd, and to provide a low calorie bean curd having the hardness and taste same as or more than those of the conventional one.例文帳に追加
低ブリックス値の豆乳を、豆腐として凝固させることができると共に、従来品と同等以上のかたさと食味を有する低カロリー豆腐を提供することである。 - 特許庁
The method comprises steps, a step freeze-drying the fruit (S4) and a step soaking (S6) the freeze dried fruit in the aqueous solution of sugar having Brix' degree of 20-90%.例文帳に追加
また、果実を凍結乾燥する工程(S4)と、この凍結乾燥された果実をブリックス濃度20%〜90%の糖水溶液に浸漬する工程(S6)を含む果実加工食品の製造方法を解決手段とする。 - 特許庁
This curry-flavored liquid seasoning composition has the salt concentration of ≥4% (w/v), the Brix degree of ≥30, the alcohol concentration of ≥1.5% (w/v), and the pH of ≤4.85.例文帳に追加
食塩濃度が4%(w/v)以上、ブリックスが30以上、アルコール濃度が1.5%(w/v)以上及びpHが4.85以下であるカレー風味液状調味組成物に関する。 - 特許庁
The method for producing Tsukudani of Nemacystus decipiens comprises soaking Nemacystus decipiens in seasoning liquid having a certain degree of the brix of sugar content at a fixed temperature so as to make the seasoning liquid gradually penetrate into the Namacystus decipiens through utilizing osmotic pressure.例文帳に追加
一定のブリックス(糖度)を有する調味液に、一定温度で浸漬し、浸透圧を利用して、徐々に、もずくに調味液を浸透させる。 - 特許庁
The present invention relates to a method for producing a seasoning in which Brix degree is kept to ≥60 degree by concentrating Sake (refined rice wine) or a wine for cooking and the seasoning obtained by the production method, particularly the seasoning having ≥10 wt.% α-ethylglucoside content.例文帳に追加
清酒または料理酒を濃縮してブリックス度を60度以上にすることを特徴とする調味料の製造方法、ならびに該製造方法により得られる調味料、特に、α−エチルグルコシド含量が10重量%以上の調味料。 - 特許庁
The ingredient material-containing liquid seasoning is obtained by mixing the alfatized starch with a viscous seasoning such as starch syrup, honey, concentrated juice or liquid sugar having 40-88 degree Brix and mixing the mixture with the other water-based seasoning base and an ingredient material.例文帳に追加
α化澱粉をブリックス40〜88度を有する水飴、蜂蜜、濃縮果汁及び液糖などの粘性調味液に混和し、該混和物を他の水性調味料基剤及び具材と混和することにより、上記課題の具材入り液状調味料を得る。 - 特許庁
The gummi candy-impregnated confectionery is produced by impregnating the baked confectionery having the porous surface with gummi candy syrup containing gelatin of 2-25 wt.% and regulated so as to have a Brix degree of 40-75, and thereafter drying the impregnated product so as to have the water content of 5-16 wt.% as the whole.例文帳に追加
多孔質表面を有する焼菓子に、ゼラチンを2〜25重量%含有し、40〜75ブリックスに調整したグミキャンディシロップを含浸させ、その後全体として水分含量が5〜16重量%になるまで乾燥させることで得られる。 - 特許庁
The fruit sauce is obtained by soaking (S6) the freeze dried fruit in the aqueous solution of sugar having the Brix' degree of 20-90%, and then separating the soaking liquid by a centrifugal separating means (7) into the aqueous solution of the sugar and the fruit including the aqueous solution of the sugar to obtain a fruit sauce by removing the aqueous solution of the sugar.例文帳に追加
さらに、果実の凍結乾燥品(S4)を、ブリックス濃度20%〜90%の糖水溶液に浸漬(S6)し、その後、遠心分離(S7)を行い、糖水溶液と糖水溶液が含浸した果実とに分離し、糖水溶液のみを取り出して得られる果実ソースを解決手段とする。 - 特許庁
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