小窓モード


プレミアム

ログイン
設定

設定

frozen milkとは 意味・読み方・使い方

ピン留め

追加できません

(登録数上限)

単語を追加

英和実験動物学用語集での「frozen milk」の意味

frozen milk


「frozen milk」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 44



例文

2. Kooridofu (frozen soybean curd), Okara (dried Tofu refuse) and Yuba (dried soybean milk membrane)発音を聞く 例文帳に追加

二 凍豆腐、おから及びゆば - 日本法令外国語訳データベースシステム

METHOD FOR PRODUCING COW MILK-FLAVORED FROZEN DESSERT例文帳に追加

牛乳風味の冷菓・デザートの製造方法 - 特許庁

To provide a frozen dessert enhanced in flavor and thickness feeling peculiar to milk, and having smooth palate feeling, in spite of being a frozen dessert, especially a frozen dessert having less milk fat content or a frozen dessert having much oil and fat content excluding milk fat.例文帳に追加

冷菓、特には乳脂肪分が少ない冷菓や、乳脂肪以外の油脂含量が多い冷菓であっても、乳特有の風味や濃厚感が増強され、かつ滑らかな食感となる冷菓を提供する。 - 特許庁

A milk fermented product is mixed in one or more kinds of ingredients selected from powder milk and butter in preparing frozen dessert mix to produce the frozen dessert.例文帳に追加

冷菓の製造において、冷菓ミックスを調製する際に、粉乳及びバターから選れる1種又は2種以上に、乳発酵物を混合する。 - 特許庁

a frozen dessert with fruit flavoring (especially one containing no milk)発音を聞く 例文帳に追加

果物の風味をつけた冷凍デザート(特に牛乳を入れないもの) - 日本語WordNet

sweetened mixture of milk and eggs baked or boiled or frozen発音を聞く 例文帳に追加

牛乳・卵を混ぜて甘くして焼いたり、煮たり、冷凍にしたりしたもの - 日本語WordNet

例文

The frozen dessert contains oil and fat, and butter milk.例文帳に追加

本発明の冷菓は、油脂と、バターミルクとを含有することを特徴とする。 - 特許庁

>>例文の一覧を見る


調べた例文を記録して、 効率よく覚えましょう
Weblio会員登録無料で登録できます!
  • 履歴機能
    履歴機能
    過去に調べた
    単語を確認!
  • 語彙力診断
    語彙力診断
    診断回数が
    増える!
  • マイ単語帳
    マイ単語帳
    便利な
    学習機能付き!
  • マイ例文帳
    マイ例文帳
    文章で
    単語を理解!
  • その他にも便利な機能が満載!
Weblio会員登録(無料)はこちらから

「frozen milk」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 44



例文

The agent is added when producing the milk-containing food like milk-based dessert such as ice cream, ice milk, lacto ice, milk-containing frozen dessert, milk-containing pudding and yoghurt, as a result, the milk-containing food (product) excellent in improvement of milk feeling, taste and flavor is provided.例文帳に追加

本発明において、アイスクリーム、アイスミルク、ラクトアイス、乳入り氷菓、乳入りプディング、又はヨーグルト等の乳系デザート類のような乳入り食品の製造に際して、該乳感増強剤を添加することにより、乳感の向上と味覚・風味に優れた乳入り食品(製品)を提供する。 - 特許庁

To provide a technique for producing a frozen dessert made of powder milk and butter as main dairy raw materials, containing milk fat and nonfat milk solids, and having less heating odor than a conventional frozen dessert made of similar dairy raw materials.例文帳に追加

粉乳やバターを主乳原料とする、乳脂肪分及び無脂乳固形分を含む冷菓の製造において、従来の同様の乳原料からなる冷菓に比べて加熱臭が低減された冷菓を製造する技術を提供する。 - 特許庁

To obtain a frozen milk fat composition having properties of preventing syneresis and tissue fragility even when being thawed after preservation and distribution in a frozen state, and also a milk fat composition suitable for the production of the frozen milk fat composition.例文帳に追加

凍結して保存及び流通を行った後、解凍しても離水が抑制されており、かつ組織の脆弱化が抑制されているという性質を有する凍結乳脂肪組成物、及びこの凍結乳脂肪組成物を製造するのに適した乳脂肪組成物及の提供。 - 特許庁

a frozen dessert made primarily of fruit juice and sugar, but also containing milk or egg-white or gelatin発音を聞く 例文帳に追加

主に果汁と砂糖で作られるが、牛乳、卵白またはゼラチンを含む冷たいデザート、 - 日本語WordNet

There is also "Xue-hua-bing" (雪花, literally, ice of snow flakes) prepared from frozen milk rather than ice made from water.発音を聞く 例文帳に追加

また、水ではなく、牛乳を氷らせたもので作るタイプのかき氷「雪花冰(シュエファービン、)」もある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

The powdery frozen dessert composition comprises a milk component as a main component and contains a functional component.例文帳に追加

乳成分を主成分とし、機能性成分を含有してなる粉末状のペット用冷菓組成物である。 - 特許庁

To provide a concentrated soya milk having characteristic thick feeling of soya milk and original deliciousness and body of soya milk in balanced state and capable of imparting the thick feeling, deliciousness and body in the case of using the concentrated soya milk as a raw material for foods, especially for frozen dessert and provide a soya milk-containing frozen dessert produced by using the concentrated soya milk.例文帳に追加

バランスのよい豆乳特有の濃厚感及び豆乳本来のうまみやコクを有する濃縮豆乳であって、該濃縮豆乳を食品の原料として用いた場合でも、特に冷菓に用いた場合でも、その濃厚感及びうまみやコクを付与することができる濃縮豆乳及びそれを用いた豆乳含有冷菓を提供する。 - 特許庁

例文

To provide frozen dessert such as ice cream, ice milk and lact ice, having low milk fat content ratio, excellent in melting feeling in the mouth and body taste with less unpleasant taste, and having sharp and plain feeling, and to provide frozen dessert oil and fat to be used for the frozen dessert.例文帳に追加

本発明の目的は、乳脂含有率が低い冷菓において、口どけ、コク味に優れ、イヤ味が少なく、キレ、アッサリ感を有するアイスクリーム、アイスミルク、ラクトアイス等の冷菓及び当該冷菓に使用する冷菓用油脂を提供する事にある。 - 特許庁

>>例文の一覧を見る


frozen milkのページの著作権
英和・和英辞典 情報提供元は 参加元一覧 にて確認できます。

   
社団法人日本実験動物学会社団法人日本実験動物学会
Copyright (C) 2024 社団法人日本実験動物学会 All rights reserved.

ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。

こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

このモジュールを今後表示しない
みんなの検索ランキング
閲覧履歴
無料会員登録をすると、
単語の閲覧履歴を
確認できます。
無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS