例文 (7件) |
"fish ball"を含む例文一覧と使い方
該当件数 : 7件
FRIED FISH BALL CONTAINING DRIED JAPANESE RADISH例文帳に追加
干し大根入り薩摩揚げ - 特許庁
a fried dumpling of fish meat, called fish ball 例文帳に追加
フィッシュボールという,魚肉の揚げ団子 - EDR日英対訳辞書
To provide a method for producing a baked fish ball easily takable without cooking in a soup in contrast with conventional fish ball to be served after cooking in a soup.例文帳に追加
出し汁で炊いて食べることが前提であった従来の魚のつみれを、出し汁で炊かずに簡単に手軽に食べるための、魚の焼つみれの製造方法を提供する。 - 特許庁
This Satsumaage containing the soybean flour is obtained by mixing a raw material for the Japanese fried fish ball with the soybean flour, or applying the soybean flout to the surfaces of the raw material and then frying the prepared material with edible oil.例文帳に追加
その結果、薩摩揚げの生地の中に、きな粉を混合したり、表面に塗付 して油で揚げて解決の手段とした。 - 特許庁
This method for producing the deep-fried fish ball containing vegetable bits by forming fish paste obtained by adding salt, agitating and mixing, and frying with oil comprises frying the balls by using frying oil containing carotene palm oil containing a natural carotene until they have the favorable fried color.例文帳に追加
食塩を加えて撹拌・混合された魚肉すり身を成型して油ちょうするさつま揚げの製造法において、天然カロチン含有カロチンパームオイルを含んだ揚げ油で揚げ色がつくまで油ちょうするもの。 - 特許庁
The baked fish ball keeping the soft texture as it is at normal temperature or in refrigerated state, free from fishy smell and nice to eat is produced by applying taste and flavor to minced flesh and bone of boiled fish without adding a binder such as starch and wheat flour, forming the seasoned meat, baking to apply scorch color and leaving the product to cool.例文帳に追加
茹でた魚の骨ごとのすり身に、澱粉や小麦粉などのつなぎ材を混合せず、味と香りをつけて成形し、焼き色をつけて、放冷し、常温でも、冷蔵でも、そのままで柔らかく、生臭くなく食べやすいことを特徴とする。 - 特許庁
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