例文 (18件) |
カゼイン酸ナトリウムの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 18件
カゼインナトリウム、塩化ナトリウム及びクエン酸ナトリウムを含有する、ナトリウム含有量0.16%以上のナトリウム高含有流動食。例文帳に追加
The liquid food richly containing sodium contains casein sodium, sodium chloride and sodium citrate, and has a sodium content of ≥0.16 wt.%. - 特許庁
ココナッツミルク含有飲食品に、グリセリン脂肪酸エステル及びカゼインナトリウムを含有する。例文帳に追加
The coconut milk-containing food and drink contain a glycerol fatty acid ester and sodium caseinate. - 特許庁
トランスグルタミナーゼと、リン酸三ナトリウム等のアルカリ性塩類と、カゼインナトリウム及び/又はカゼインカリウムを、魚肉すり身に添加する。例文帳に追加
The method for producing a fish paste product comprises adding a transglutaminase, an alkaline salt such as trisodium phosphate, and sodium caseinate and/or potassium caseinate to fish paste. - 特許庁
カゼインを含有させるために、例えば、精製されたカゼイン、カゼインナトリウム、及びこれら以外の乳タンパク質から選択される1種以上が、酸性食品に対して添加される。例文帳に追加
At least one kind selected from refined casein, casein sodium, and other milk protein is added to the acidic food to make the food contain the casein. - 特許庁
カゼインを含有させるために、例えば、精製されたカゼイン、カゼインナトリウム、及びこれら以外の乳タンパク質から選択される1種以上が、ごま含有酸性食品に対して添加される。例文帳に追加
For example, at least one kind selected from refined casein, casein sodium and other milk protein is added to the sesame-containing acidic food to make the food contain the casein. - 特許庁
更に、有機酸モノグリセリド、ショ糖脂肪酸エステル及びカゼインナトリウムから選ばれる1種又は2種以上を含有する。例文帳に追加
Furthermore, the beverage contains at least one kind selected from organic acid monoglyceride, sucrose fatty acid ester and sodium caseinate. - 特許庁
さらしに好ましくは、IOBが0.5〜1.0である有機酸モノグリセリドおよびカゼインナトリウムを併用する。例文帳に追加
It is further preferable to use organic acid monoglyceride with IOB (Inorganic and Organic Balance) of 0.5-1.0 and sodium caseinate together. - 特許庁
(A)カルボキシメチルセルロースナトリウムを有効成分として含有し、好ましくは、該(A)成分とともに、(B)ショ糖脂肪酸エステル、ポリグリセリン脂肪酸エステル、カゼインナトリウム、大豆多糖類及びデンプンからなる群から選択された1種以上を有効成分として含有する。例文帳に追加
This dispersing agent contains as the active ingredient (A) carboxymethylcellulose sodium and together with the (A) ingredient, preferably contains as the active ingredient (B) at least one kind selected from the group consisting of sucrose fatty acid ester, polyglyceryl fatty acid ester, sodium caseinate, soybean polysaccharides and starch. - 特許庁
ステアロイル乳酸塩又は、ステアロイル乳酸塩及び、増粘多糖類、乳化剤、カゼインナトリウムから選ばれる1種以上を含むことを特徴とする密封容器入り乳飲料用安定剤及び、ステアロイル乳酸塩又は、ステアロイル乳酸塩及び、増粘多糖類、乳化剤、カゼインナトリウムから選ばれる1種以上を含む密封容器入り乳飲料。例文帳に追加
This stabilizer for the milk drink contains stearoyl lactate or at least one kind selected from stearoyl lactate, thickening polysaccharides, an emulsifier and casein sodium. - 特許庁
植物性ステロール含有乳飲料中、グリセリン脂肪酸エステル、カゼインナトリウム及び微結晶セルロースから選ばれる1種又は2種以上を含有する。例文帳に追加
The vegetable sterol-containing milk beverage contains one kind or at least two kinds selected from glycerine fatty acid ester, sodium caseinate and microcrystalline cellulose. - 特許庁
また増粘多糖類としてはグアガム、タラガム、ゼラチン、ローカストビーンガム、アルギン酸ナトリウム、ペクチン、寒天、カードラン、キサンタンガム、カラギーナン、キチン、キトサン、澱粉、カゼイン、プルランなどが使用可能である。例文帳に追加
Guar gum, Tara gum, gelatin, locust bean gum, sodium alginate, pectin, agar, curdlan, xanthan gum, carrageenan, chitin, chitosan, starch, casein, pullulan, or the like, can be used as the thickening polysaccharide. - 特許庁
植物性ステロールと、グリセリン脂肪酸エステル、カゼインナトリウム及び微結晶セルロースから選ばれる1種又は2種以上を含有した状態で、均質化及び加熱殺菌を行う。例文帳に追加
The milk beverage is homogenized and heat-sterilized in a condition of containing vegetable sterol and one kind or at least two kinds selected from glycerine fatty acid ester, sodium caseinate and microcrystalline cellulose. - 特許庁
ココナッツミルク含有飲食品の製造方法において、ココナッツミルク、グリセリン脂肪酸エステル及びカゼインナトリウムを含有した状態で、均質化及び加熱殺菌を行う。例文帳に追加
The method for producing the coconut milk-containing food and drink comprises conducting homogenization and heat sterilization in such a state that the coconut milk, the glycerol fatty acid ester, and the sodium caseinate are together mixed. - 特許庁
アモルファスシリカ100重量部に対し、カゼイン5〜20重量部と炭酸ナトリウム1〜4重量部配合してなる組成物100重量部に対し、水40〜70重量部配合してなるモルタル用防水強化剤。例文帳に追加
The waterproofness reinforcing agent is prepared by compounding 100 pts.wt. amorphous silica with 5-20 pts.wt. casein and 1-4 pts.wt. sodium carbonate and then compounding the resultant composition of 100 pts.wt. with 40-70 pts.wt. water. - 特許庁
コーヒー飲料中の添加量が、カゼインナトリウムが0.03〜0.4質量%、ソルビタン脂肪酸エステルが0.005〜0.05質量%、及び微結晶セルロースが0.015〜0.4質量%である高生豆含有コーヒー用安定剤。例文帳に追加
The stabilizer for high raw-bean content coffee contains 0.03-0.4 mass% of casein sodium, 0.005-0.05 mass% of sorbitan fatty acid ester and 0.015-0.4 mass% of microcrystalline cellulose added in the coffee beverage. - 特許庁
カゼインナトリウム、ポリグリセリン脂肪酸エステルなどの食品添加物を用いることなく、家庭などで行う簡単な撹拌で溶解して均一な分散状態を維持することが可能な大豆たん白粉末の製造方法並びに該粉末を用いた大豆たん白凝固食品を提供すること。例文帳に追加
To provide a method for producing soybean protein powder that dissolves by simple stirring performed at home etc., and maintains a uniform dispersion state without using a food additive such as casein sodium, polyglycerol fatty acid ester, and a soybean protein coagulated food product using the powder. - 特許庁
ショ糖脂肪酸エステル6〜16重量%、グリセリンモノ脂肪酸エステル29〜69重量%、ソルビタン脂肪酸エステル9〜21重量%、グリセリンクエン酸脂肪酸エステル及び/又はポリグリセリン脂肪酸エステル8〜28重量%、及びカゼインナトリウム3〜7重量%を配合する。例文帳に追加
This emulsion stabilizer for the milk beverage is compounded from 6-16 wt.% of a sucrose fatty acid ester, 29-69 wt.% of a glycerol fatty acid monoester, 9-21 wt.% of a sorbitan fatty acid ester, 8-28 wt.% of a glycerol citric acid fatty acid ester and/or a polyglycerol fatty acid ester, and 3-7 wt.% of sodium caseinate. - 特許庁
ショ糖脂肪酸エステル6〜16重量%、グリセリンモノ脂肪酸エステル29〜69重量%、ソルビタン脂肪酸エステル9〜21重量%、有機酸モノグリセリド8〜28重量%、及びカゼインナトリウム3〜7重量%を含有するものとし、かつ0.4%水溶液としたときのpH値が5〜9となるように調整した。例文帳に追加
This emulsion stabilizer contains 6-16 wt.% fatty acid ester of sucrose, 29-69 wt.% fatty acid monoester of glycerol, 9-21 wt.% fatty acid ester of sorbitan, 8-28 wt.% monoglyceride of an organic acid and 3-7 wt.% sodium caseinate, and is regulated so that the 0.4% aqueous solution may have pH 5-9. - 特許庁
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