1016万例文収録!

「善香」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 善香に関連した英語例文

セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

善香の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 338



例文

質改例文帳に追加

PERFUME QUALITY IMPROVER - 特許庁

魚節味改例文帳に追加

DRIED FISH FLAVOR IMPROVING AGENT - 特許庁

味改用組成物例文帳に追加

FLAVOR IMPROVING COMPOSITION - 特許庁

質改剤、料組成物、粧品または食品例文帳に追加

PERFUME QUALITY IMPROVER, PERFUME COMPOSITION, COSMETIC OR FOOD - 特許庁

例文

中ノ池遺跡(川県通寺市)例文帳に追加

Nakanoike site (Zentsuji City, Kagawa Prefecture)  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス


例文

鼻の閉塞感を改するまたは線例文帳に追加

INCENSE OR STICK OF INCENSE FOR IMPROVING OCCLUSIVE FEELING IN NOSE - 特許庁

質改剤および料組成物例文帳に追加

PERFUME QUALITY IMPROVER AND PERFUME COMPOSITION - 特許庁

味改剤、料組成物およびそれを含有するビール様飲料例文帳に追加

FLAVOR IMPROVING AGENT, FLAVOR COMPOSITION AND BEER-LIKE DRINK CONTAINING THE SAME - 特許庁

味を改した野菜、その製造方法およびこれに使用する例文帳に追加

VEGETABLE IMPROVED IN FLAVOR, METHOD FOR PRODUCING THE SAME, AND AROMA TO BE USED IN THE METHOD - 特許庁

例文

菓子類の果実の改方法および果実が改された菓子用部材例文帳に追加

METHOD FOR IMPROVING FRUIT AROMA OF CONFECTIONERY, AND CONFECTIONERY MEMBER HAVING IMPROVED FRUIT AROMA - 特許庁

例文

液体調味料の果実の改方法および果実が改された液体調味料例文帳に追加

METHOD FOR IMPROVING FRUIT AROMA OF LIQUID SEASONING AND LIQUID SEASONING HAVING IMPROVED FRUIT AROMA - 特許庁

通寺(川県通寺市)-明治17年、45m、木造としては屈指の高塔例文帳に追加

Zentsu-ji Temple (Zentsuji City, Kagawa Prefecture): Built in 1884; 45.0 m tall; a very tall tower made of wood  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

味改コーヒー豆及びコーヒー生豆の改方法例文帳に追加

COFFEE BEAN HAVING IMPROVED TASTE AND FLAVOR, AND METHOD FOR IMPROVING RAW COFFEE BEAN - 特許庁

港親大使:四大天王(陳奕迅)(2005年度)例文帳に追加

Hong Kong Goodwill Ambassador (2005): Four Kings (Eason Chan)  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

港親大使:イザベラ・リョン(zh梁洛施)(2006年度)例文帳に追加

Hong Kong Goodwill Ambassador (2006): Isabella Leong  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

港親大使:フィオナ・シット(zh薛凱琪)(2007年度)例文帳に追加

Hong Kong Goodwill Ambassador (2007): Fiona Sit  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

食品の味・呈味改用組成物例文帳に追加

FOOD FLAVOR/TASTE IMPROVING COMPOSITION - 特許庁

吸息同期り刺激による呼吸パターン改装置例文帳に追加

RESPIRATORY PATTERN-AMELIORATING APPARATUS BY INSPIRATION SYNCHRONOUS SCENT STIMULATION - 特許庁

含フッ素環芳環の改された製造方法例文帳に追加

IMPROVED METHOD FOR PRODUCING FLUORINE-CONTAINING AROMATIC RING - 特許庁

食品または医薬品の芳を改する方法例文帳に追加

METHOD FOR IMPROVING AROMATIC ODOR OF FOOD OR DRUG MEDICINE - 特許庁

アスタキサンチン含有抽出物の味改方法例文帳に追加

METHOD FOR IMPROVING FLAVOR OF ASTAXANTHIN-CONTAINING EXTRACT - 特許庁

豆乳又は豆乳含有飲食品の味改例文帳に追加

FLAVOR IMPROVING AGENT OF SOY MILK OR FOOD AND DRINK CONTAINING SOY MILK - 特許庁

族またはヘテロ芳族ニトリルを、芳族またはヘテロ芳族炭化水素から製造する新規かつ改された方法を提供する。例文帳に追加

To provide a novel and improved method for producing an aromatic or a heteroaromatic nitrile from an aromatic or heteroaromatic hydrocarbon. - 特許庁

味及び味発現が増強、改された酵母マイクロカプセル化料及び/又は辛料抽出物例文帳に追加

AROMA AND/OR SPICE EXTRACT MICROENCAPSULATED YEAST HAVING ENHANCED AND IMPROVED AROMA AND AROMA EXPRESSION - 特許庁

アズキ食品添加用料組成物、アズキ食品及びアズキ食品の味改方法例文帳に追加

AROMATIC COMPOSITION FOR ADDITION TO AZUKI BEAN FOOD, AZUKI BEAN FOOD, AND AZUKI BEAN FOOD FLAVOR IMPROVING METHOD - 特許庁

酵母エキスを用いたビールテイスト飲料の味改方法および味改したビールテイスト飲料例文帳に追加

METHOD FOR IMPROVING FLAVOR OF BEER TASTE BEVERAGE USING YEAST EXTRACT AND BEER TASTE BEVERAGE WITH IMPROVED FLAVOR - 特許庁

そのようにして果実を改した液体調味料を使い、果実の改された加工食品を調製する。例文帳に追加

Thus, the liquid seasoning having the improved fruit aroma is used to prepare the processed fruit having the improved fruit aroma. - 特許庁

飲食品に天然感のある乳風味を付与する料および飲食品をまろやかな風味に改する味改剤を提供する。例文帳に追加

To provide a flavor for imparting a milk flavor having a natural feeling to a food or beverage, and a flavor improvement agent for improving the food or beverage to have a mellow flavor. - 特許庁

川縣護國神社(川県通寺市)内乃木神社--川縣護國神社とともに「讃岐宮」と称される。例文帳に追加

Nogi-jinja Shrine in the site of Kagawa-ken Prefecture Gokoku-jinja Shrine (Zentsuji City, Kagawa Prefecture) -- The shrine is called 'Sanuki no miya Shrine,' so is Kagawa-ken Prefecture Gokoku-jinja Shrine.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

り特性を付与、改、増強又は変性する方法、料組成物、付物品並びに不飽和エステル化合物例文帳に追加

METHOD FOR IMPARTING, IMPROVING, INTENSIFYING OR MODIFYING PERFUME PROPERTY, PERFUME COMPOSITION, PERFUMED PRODUCT AND UNSATURATED ESTER COMPOUND - 特許庁

束ねられた線のように本数の多い線の着火性を著しく改した線束を提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide a bundle of incensed sticks improved with its ignition property in the incense sticks having a many number of sticks such as the bundled incense sticks. - 特許庁

り特性を付与、改、強化または改変する方法、料組成物、付製品、および新規脂肪族エステル例文帳に追加

METHOD FOR IMPARTING, IMPROVING, REINFORCING OR CHANGING PERFUME CHARACTERISTICS, PERFUME COMPOSITION, PERFUMED ARTICLE AND NOVEL ALIPHATIC ESTER - 特許庁

円珍は、弘仁5年(814年)、讃岐国那珂郡(川県通寺市)に生まれた。例文帳に追加

Enchin was born in Naka County, Sanuki Province (Zentsuji City, Kagawa Prefecture) in 814.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

難燃性を改したメタ型全芳族ポリアミド繊維を提供する。例文帳に追加

To obtain a meta-type wholly aromatic polyamide fiber having improved flame retardancy. - 特許庁

アニスアルデヒドを含むことを特徴とする肌色改善香料組成物。例文帳に追加

The skin color-improving composition contains anisaldehyde. - 特許庁

応力亀裂耐性が改されたモノビニル芳族重合体例文帳に追加

MONOVINYL AROMATIC POLYMER HAVING IMPROVED STRESS- CRACK RESISTANCE - 特許庁

味の改された低糖質発酵飲料を提供すること。例文帳に追加

To provide a low-glucide fermented beverage having improved flavor. - 特許庁

また、薬成分や栄養補助成分を添加し肉類のりを改する。例文帳に追加

Addition of medicinal ingredients or nutrition supplemental ingredients improves meat smell of the pet food. - 特許庁

この脂質代謝改組成物は、りや嗜好性にも優れている。例文帳に追加

The lipid metabolism-improving agent is also excellent in aroma and taste. - 特許庁

味油及び、それを用いて風味改された動物脂例文帳に追加

SPICE OIL, AND ANIMAL FAT USING THE SAME AND HAVING IMPROVED FLAVOR - 特許庁

優れた肌色改効果を有する料組成物を提供する。例文帳に追加

To provide a perfume composition having excellent skin color-improving effects. - 特許庁

味及び呈味の改された梅酒及びその製造方法例文帳に追加

PLUM LIQUOR HAVING IMPROVED FLAVOR AND TASTE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

呈味やりが改されたジャガイモタンパクの製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING POTATO PROTEIN IMPROVED IN TASTE AND FLAVOR - 特許庁

容器入り飲料、その製造方法及び飲料の味改方法例文帳に追加

BOTTLED BEVERAGE, METHOD FOR PRODUCING THE SAME, AND METHOD FOR IMPROVING FLAVOR OF THE BEVERAGE - 特許庁

本発明の料は、酸味のある豊かなりを有し、多種多様な食品に対して味の付与、改、マスキング等の効果を有し、飲料、菓子、または調味液等の食品に応用して、食品の味を改することができる。例文帳に追加

This fragrant material has a rich acidic flavor, and has effects of flavor furnishing, improving and masking properties to many various foods, and can be used for improving the flavor of foods, when applied to foods such as beverages, confections, seasoning liquids, etc. - 特許庁

液体調味料の果実を経済的にそして簡便に改する方法、果実が改された液体調味料およびこれらを使用した果実が改された加工食品の提供。例文帳に追加

To provide a method by which the fruit aroma of a liquid seasoning can economically and simply be improved; to provide a liquid seasoning having an improved fruit aroma; and to provide a processed food having a fruit aroma improved therewith. - 特許庁

アスパルテーム及び/又はアセスルファムカリウムから選ばれる高甘味度甘味料及びヨーグルト料、ピーチ料、グレープフルーツ料、アップル料、アセロラ料、ウメ料、ウメシュ料、コーヒー料、紅茶料から選ばれる1種又は2種以上の料、好ましくは、ヨーグルト料を含有することを特徴とする味質の改されたイソソルビド製剤。例文帳に追加

This isosorbid preparation improved in taste quality comprises a sweetening agent having high sweetness selected from aspartame and/or sodium acesulfam, and one or more flavors selected from among a yogurt perfume, peach perfume, grapefruit perfume, apple perfume, acerola perfume, plum perfume, plum brandy perfume, coffee perfume and tea perfume, preferably the yogurt perfume. - 特許庁

脂質代謝改剤、機能性食品、食品添加物、抗酸化剤、医薬、動脈硬化予防・改剤、粧品、及び脂質代謝改剤の製造方法例文帳に追加

LIPID METABOLISM-IMPROVING AGENT, FUNCTIONAL FOOD, FOOD ADDITIVE, ANTIOXIDANT, PHARMACEUTICAL, ARTERIOSCLEROSIS PREVENTION/IMPROVEMENT AGENT, COSMETIC, AND METHOD OF MANUFACTURING LIPID METABOLISM-IMPROVING AGENT - 特許庁

二環式ケトン、料組成物および付された製品の匂い特性を付与、改、強化または変性する方法、料組成物、付された製品、および二環式ケトンを製造するための方法と出発化合物例文帳に追加

DICYCLIC KETONE, FLAVOR COMPOSITION, METHOD FOR APPLYING, IMPROVING, ENRICHING OR MODIFYING OF FLAVOR CHARACTERISTIC OF FLAVORED PRODUCT, AND METHOD AND STARTING COMPOSITION FOR PRODUCING FLAVOR COMPOSITION, FLAVORED PRODUCT AND DICYCLIC KETONE - 特許庁

例文

少量の使用で、高い気改効果の得られる料素材を含有する、トイレタリー製品や粧品などに有用な料組成物を提供すること。例文帳に追加

To provide a perfume composition which comprises a perfume material capable of obtaining a high fragrance in a small amount of use and is useful in toiletry articles, fragrant cosmetics. - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
  
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS