例文 (338件) |
善香の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 338件
魚節香味改善剤例文帳に追加
DRIED FISH FLAVOR IMPROVING AGENT - 特許庁
香味改善用組成物例文帳に追加
FLAVOR IMPROVING COMPOSITION - 特許庁
香味改善剤、香料組成物およびそれを含有するビール様飲料例文帳に追加
FLAVOR IMPROVING AGENT, FLAVOR COMPOSITION AND BEER-LIKE DRINK CONTAINING THE SAME - 特許庁
香味を改善した野菜、その製造方法およびこれに使用する香料例文帳に追加
VEGETABLE IMPROVED IN FLAVOR, METHOD FOR PRODUCING THE SAME, AND AROMA TO BE USED IN THE METHOD - 特許庁
液体調味料の果実香の改善方法および果実香が改善された液体調味料例文帳に追加
METHOD FOR IMPROVING FRUIT AROMA OF LIQUID SEASONING AND LIQUID SEASONING HAVING IMPROVED FRUIT AROMA - 特許庁
善通寺(香川県善通寺市)-明治17年、45m、木造としては屈指の高塔例文帳に追加
Zentsu-ji Temple (Zentsuji City, Kagawa Prefecture): Built in 1884; 45.0 m tall; a very tall tower made of wood - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
風香味改善コーヒー豆及びコーヒー生豆の改善方法例文帳に追加
COFFEE BEAN HAVING IMPROVED TASTE AND FLAVOR, AND METHOD FOR IMPROVING RAW COFFEE BEAN - 特許庁
香港親善大使:四大天王(陳奕迅)(2005年度)例文帳に追加
Hong Kong Goodwill Ambassador (2005): Four Kings (Eason Chan) - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
香港親善大使:イザベラ・リョン(zh梁洛施)(2006年度)例文帳に追加
Hong Kong Goodwill Ambassador (2006): Isabella Leong - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
香港親善大使:フィオナ・シット(zh薛凱琪)(2007年度)例文帳に追加
Hong Kong Goodwill Ambassador (2007): Fiona Sit - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
食品の香味・呈味改善用組成物例文帳に追加
FOOD FLAVOR/TASTE IMPROVING COMPOSITION - 特許庁
吸息同期香り刺激による呼吸パターン改善装置例文帳に追加
RESPIRATORY PATTERN-AMELIORATING APPARATUS BY INSPIRATION SYNCHRONOUS SCENT STIMULATION - 特許庁
含フッ素環芳香環の改善された製造方法例文帳に追加
IMPROVED METHOD FOR PRODUCING FLUORINE-CONTAINING AROMATIC RING - 特許庁
食品または医薬品の芳香を改善する方法例文帳に追加
METHOD FOR IMPROVING AROMATIC ODOR OF FOOD OR DRUG MEDICINE - 特許庁
豆乳又は豆乳含有飲食品の香味改善剤例文帳に追加
FLAVOR IMPROVING AGENT OF SOY MILK OR FOOD AND DRINK CONTAINING SOY MILK - 特許庁
芳香族またはヘテロ芳香族ニトリルを、芳香族またはヘテロ芳香族炭化水素から製造する新規かつ改善された方法を提供する。例文帳に追加
To provide a novel and improved method for producing an aromatic or a heteroaromatic nitrile from an aromatic or heteroaromatic hydrocarbon. - 特許庁
香味及び香味発現が増強、改善された酵母マイクロカプセル化香料及び/又は香辛料抽出物例文帳に追加
AROMA AND/OR SPICE EXTRACT MICROENCAPSULATED YEAST HAVING ENHANCED AND IMPROVED AROMA AND AROMA EXPRESSION - 特許庁
アズキ食品添加用香料組成物、アズキ食品及びアズキ食品の香味改善方法例文帳に追加
AROMATIC COMPOSITION FOR ADDITION TO AZUKI BEAN FOOD, AZUKI BEAN FOOD, AND AZUKI BEAN FOOD FLAVOR IMPROVING METHOD - 特許庁
酵母エキスを用いたビールテイスト飲料の香味改善方法および香味改善したビールテイスト飲料例文帳に追加
METHOD FOR IMPROVING FLAVOR OF BEER TASTE BEVERAGE USING YEAST EXTRACT AND BEER TASTE BEVERAGE WITH IMPROVED FLAVOR - 特許庁
そのようにして果実香を改善した液体調味料を使い、果実香の改善された加工食品を調製する。例文帳に追加
Thus, the liquid seasoning having the improved fruit aroma is used to prepare the processed fruit having the improved fruit aroma. - 特許庁
飲食品に天然感のある乳風味を付与する香料および飲食品をまろやかな風味に改善する香味改善剤を提供する。例文帳に追加
To provide a flavor for imparting a milk flavor having a natural feeling to a food or beverage, and a flavor improvement agent for improving the food or beverage to have a mellow flavor. - 特許庁
香川縣護國神社(香川県善通寺市)内乃木神社--香川縣護國神社とともに「讃岐宮」と称される。例文帳に追加
Nogi-jinja Shrine in the site of Kagawa-ken Prefecture Gokoku-jinja Shrine (Zentsuji City, Kagawa Prefecture) -- The shrine is called 'Sanuki no miya Shrine,' so is Kagawa-ken Prefecture Gokoku-jinja Shrine. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
香り特性を付与、改善、増強又は変性する方法、香料組成物、付香物品並びに不飽和エステル化合物例文帳に追加
METHOD FOR IMPARTING, IMPROVING, INTENSIFYING OR MODIFYING PERFUME PROPERTY, PERFUME COMPOSITION, PERFUMED PRODUCT AND UNSATURATED ESTER COMPOUND - 特許庁
束ねられた線香のように本数の多い線香の着火性を著しく改善した線香束を提供することを目的とする。例文帳に追加
To provide a bundle of incensed sticks improved with its ignition property in the incense sticks having a many number of sticks such as the bundled incense sticks. - 特許庁
香り特性を付与、改善、強化または改変する方法、香料組成物、付香製品、および新規脂肪族エステル例文帳に追加
METHOD FOR IMPARTING, IMPROVING, REINFORCING OR CHANGING PERFUME CHARACTERISTICS, PERFUME COMPOSITION, PERFUMED ARTICLE AND NOVEL ALIPHATIC ESTER - 特許庁
円珍は、弘仁5年(814年)、讃岐国那珂郡(香川県善通寺市)に生まれた。例文帳に追加
Enchin was born in Naka County, Sanuki Province (Zentsuji City, Kagawa Prefecture) in 814. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
難燃性を改善したメタ型全芳香族ポリアミド繊維を提供する。例文帳に追加
To obtain a meta-type wholly aromatic polyamide fiber having improved flame retardancy. - 特許庁
アニスアルデヒドを含むことを特徴とする肌色改善香料組成物。例文帳に追加
The skin color-improving composition contains anisaldehyde. - 特許庁
応力亀裂耐性が改善されたモノビニル芳香族重合体例文帳に追加
MONOVINYL AROMATIC POLYMER HAVING IMPROVED STRESS- CRACK RESISTANCE - 特許庁
香味の改善された低糖質発酵飲料を提供すること。例文帳に追加
To provide a low-glucide fermented beverage having improved flavor. - 特許庁
また、薬成分や栄養補助成分を添加し肉類の香りを改善する。例文帳に追加
Addition of medicinal ingredients or nutrition supplemental ingredients improves meat smell of the pet food. - 特許庁
この脂質代謝改善組成物は、香りや嗜好性にも優れている。例文帳に追加
The lipid metabolism-improving agent is also excellent in aroma and taste. - 特許庁
香味油及び、それを用いて風味改善された動物脂例文帳に追加
SPICE OIL, AND ANIMAL FAT USING THE SAME AND HAVING IMPROVED FLAVOR - 特許庁
優れた肌色改善効果を有する香料組成物を提供する。例文帳に追加
To provide a perfume composition having excellent skin color-improving effects. - 特許庁
香味及び呈味の改善された梅酒及びその製造方法例文帳に追加
PLUM LIQUOR HAVING IMPROVED FLAVOR AND TASTE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
呈味や香りが改善されたジャガイモタンパクの製造方法例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING POTATO PROTEIN IMPROVED IN TASTE AND FLAVOR - 特許庁
容器入り飲料、その製造方法及び飲料の香味改善方法例文帳に追加
BOTTLED BEVERAGE, METHOD FOR PRODUCING THE SAME, AND METHOD FOR IMPROVING FLAVOR OF THE BEVERAGE - 特許庁
本発明の香料は、酸味のある豊かな香りを有し、多種多様な食品に対して香味の付与、改善、マスキング等の効果を有し、飲料、菓子、または調味液等の食品に応用して、食品の香味を改善することができる。例文帳に追加
This fragrant material has a rich acidic flavor, and has effects of flavor furnishing, improving and masking properties to many various foods, and can be used for improving the flavor of foods, when applied to foods such as beverages, confections, seasoning liquids, etc. - 特許庁
液体調味料の果実香を経済的にそして簡便に改善する方法、果実香が改善された液体調味料およびこれらを使用した果実香が改善された加工食品の提供。例文帳に追加
To provide a method by which the fruit aroma of a liquid seasoning can economically and simply be improved; to provide a liquid seasoning having an improved fruit aroma; and to provide a processed food having a fruit aroma improved therewith. - 特許庁
アスパルテーム及び/又はアセスルファムカリウムから選ばれる高甘味度甘味料及びヨーグルト香料、ピーチ香料、グレープフルーツ香料、アップル香料、アセロラ香料、ウメ香料、ウメシュ香料、コーヒー香料、紅茶香料から選ばれる1種又は2種以上の香料、好ましくは、ヨーグルト香料を含有することを特徴とする味質の改善されたイソソルビド製剤。例文帳に追加
This isosorbid preparation improved in taste quality comprises a sweetening agent having high sweetness selected from aspartame and/or sodium acesulfam, and one or more flavors selected from among a yogurt perfume, peach perfume, grapefruit perfume, apple perfume, acerola perfume, plum perfume, plum brandy perfume, coffee perfume and tea perfume, preferably the yogurt perfume. - 特許庁
脂質代謝改善剤、機能性食品、食品添加物、抗酸化剤、医薬、動脈硬化予防・改善剤、香粧品、及び脂質代謝改善剤の製造方法例文帳に追加
LIPID METABOLISM-IMPROVING AGENT, FUNCTIONAL FOOD, FOOD ADDITIVE, ANTIOXIDANT, PHARMACEUTICAL, ARTERIOSCLEROSIS PREVENTION/IMPROVEMENT AGENT, COSMETIC, AND METHOD OF MANUFACTURING LIPID METABOLISM-IMPROVING AGENT - 特許庁
二環式ケトン、香料組成物および付香された製品の匂い特性を付与、改善、強化または変性する方法、香料組成物、付香された製品、および二環式ケトンを製造するための方法と出発化合物例文帳に追加
DICYCLIC KETONE, FLAVOR COMPOSITION, METHOD FOR APPLYING, IMPROVING, ENRICHING OR MODIFYING OF FLAVOR CHARACTERISTIC OF FLAVORED PRODUCT, AND METHOD AND STARTING COMPOSITION FOR PRODUCING FLAVOR COMPOSITION, FLAVORED PRODUCT AND DICYCLIC KETONE - 特許庁
例文 (338件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。 |
![]() ログイン |
Weblio会員(無料)になると
![]() |
![]() ログイン |
Weblio会員(無料)になると
![]() |