食粉の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 2857件
ベーカリー食品用小麦粉代替物及びベーカリー食品例文帳に追加
WHEAT FLOUR SUBSTITUTE FOR BAKERY FOODS, AND BAKERY FOODS - 特許庁
澱粉類をゲル状化材とする新規食感を有する食品類例文帳に追加
FOOD USING STARCH AS GELATION MATERIAL AND HAVING NEW PALATABILITY - 特許庁
層状小麦粉膨化食品連続生産ライン用油脂加工食品例文帳に追加
OIL AND FAT PROCESSED FOOD FOR CONTINUOUS PRODUCTION LINE OF LAYERED FLOUR PUFFED FOOD - 特許庁
高リン含量の馬鈴薯澱粉を用いた食品及び食品の製造法例文帳に追加
FOOD INCLUDING POTATO STARCH HAVING HIGH CONTENT OF PHOSPHOROUS, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
パームオイル食物繊維粉末及びその含有食品と製造方法例文帳に追加
PALM OIL DIETARY FIBER POWDER, FOOD CONTAINING THE SAME AND METHOD FOR PRODUCTION - 特許庁
食品として最適条件の蚕粉末を用いた加工食品例文帳に追加
PROCESSED FOOD USING SILKWORM POWDER UNDER OPTIMAL CONDITION AS FOOD - 特許庁
豆乳又は豆乳粉末を利用した栄養補助食品、ダイエット食品例文帳に追加
SUPPLEMENT AND DIET FOOD UTILIZING SOYBEAN MILK OR SOYBEAN MILK POWDER - 特許庁
シート状油脂加工食品及びそれを用いた層状小麦粉膨化食品例文帳に追加
SHEET-LIKE OIL AND FAT PROCESSED FOOD AND LAYERED FLOUR PUFFED FOOD USING THE SAME - 特許庁
延性に優れた耐食性焼結体用粉末及び耐食性焼結体例文帳に追加
POWDER FOR CORROSION RESISTANT SINTERED BODY EXCELLENT IN DUCTILITY AND CORROSION RESISTANT SINTERED BODY - 特許庁
小麦粉を主成分とする食品の食感を改良する。例文帳に追加
To improve the texture of a food containing wheat flour as a main component. - 特許庁
含泡食品用粉体組成物及びそれから得られる含泡食品例文帳に追加
POWDER COMPOSITION FOR FOAM-CONTAINING FOOD AND FOAM-CONTAINING FOOD OBTAINED THEREBY - 特許庁
粉末食材付与装置及びそれを用いた米飯食品成形装置例文帳に追加
POWDERY FOOD MATERIAL-APPLYING DEVICE, AND COOKED RICE FOOD-FORMING DEVICE USING THE SAME - 特許庁
冷凍食品用澱粉組成物と、それを用いた冷凍食品例文帳に追加
STARCH COMPOSITION FOR FROZEN FOOD, AND FROZEN FOOD USING THE SAME - 特許庁
食品成分表に載っている食品だけを乾燥・粉末にした。例文帳に追加
Only foods described in food composition table are dried and powdered. - 特許庁
粉粒状食品及び食品材料の殺菌、熱処理方法例文帳に追加
METHOD FOR STERILIZING AND HEAT TREATING GRANULAR FOOD AND FOOD MATERIAL - 特許庁
パン粉衣からなる可食容器及び電子レンジ調理対応フライ食品例文帳に追加
EDIBLE VESSEL MADE OF BREAD CRUMB, AND FRY FOOD SUPPORTING MICROWAVE-OVEN COOKING - 特許庁
可食性粉末を塗布して得られた食品及びその製造方法例文帳に追加
FOOD OBTAINED BY COATING EDIBLE POWDER AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
小麦粉包装体及びオート小麦粉料理店及び小麦粉調理飲食店例文帳に追加
PACKAGE BODY OF WHEAT FLOUR, SHOP AND RESTAURANT FOR AUTOMATIC WHEAT FLOUR COOKING - 特許庁
小麦粉の代替品となる米粉の製造方法及び当該米粉を使用した加工食品例文帳に追加
PRODUCTION PROCESS OF RICE FLOUR USABLE AS SUBSTITUTE FOR WHEAT FLOUR AND PROCESSED FOOD PRODUCED BY USING RICE FLOUR - 特許庁
蒸しパン様食品、蒸しパン様食品用ミックス粉及び蒸しパン様食品の製造方法例文帳に追加
FOOD LIKE STEAMED BREAD, BLENDED FLOUR FOR FOOD LIKE STEAMED BREAD AND METHOD FOR PRODUCING FOOD LIKE STEAMED BREAD - 特許庁
餅様食品及びその製造方法、餅様食品製造用の粉末食品例文帳に追加
RICE-CAKE LIKE FOODSTUFF, METHOD OF PRODUCING THE SAME, AND POWDERY FOODSTUFF FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
花粉症は食物アレルギーと同じ分類です。例文帳に追加
Pollen allergies are categorized the same as food allergies. - 時事英語例文集
特に小麦粉などの穀物の上品な食事例文帳に追加
fine meal made from cereal grain especially wheat - 日本語WordNet
葛あんという,葛粉で作った食べ物例文帳に追加
a sauce with a sticky consistency that is made from arrowroot starch - EDR日英対訳辞書
葛粽という,葛粉をこね,葉に包んで蒸した食べ物例文帳に追加
a kind of dumpling made from arrowroot starch and wrapped in bamboo leaves, called 'kuzu-chimaki' - EDR日英対訳辞書
葛粉に砂糖を入れ,熱湯で練った食べ物例文帳に追加
a food made by mixing arrowroot starch and sugar with hot water - EDR日英対訳辞書
道明寺という,道明寺粉を原料とした食品例文帳に追加
a Japanese-style confectionary, called 'do-myo-ji' - EDR日英対訳辞書
しん粉餅という日本古来の食べ物例文帳に追加
Japanese traditional food made from rice-flour dough called {Shinko} mochi - EDR日英対訳辞書
大豆の粉末を主原料とし,ビタミンも加えた食品例文帳に追加
food that is made primarily of soybean powder and added vitamins - EDR日英対訳辞書
大豆をいって碾いて粉にした食品例文帳に追加
food made from soybeans that have been roasted and ground into flour - EDR日英対訳辞書
小麦粉に食塩水を加えてよく練って生地を作る。例文帳に追加
Add brine to flour and knead the mixture to make dough. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
小麦粉の香りを堪能する食べ方でもある。例文帳に追加
This cooking method enables one to enjoy the flavor of wheat-flour. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
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