1016万例文収録!

「食粉」に関連した英語例文の一覧と使い方(6ページ目) - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定


セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

食粉の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 2857



例文

末起泡剤およびこれを含有する例文帳に追加

POWDER FOAMING AGENT AND FOOD CONTAINING THE SAME - 特許庁

組成物及びそれを含有する例文帳に追加

STARCH COMPOSITION AND FOOD CONTAINING THE SAME - 特許庁

末海苔を使用した健康例文帳に追加

HEALTH FOOD USING FINELY POWDERED LAVER - 特許庁

薫料および品残さの末の製造方法例文帳に追加

INCENSE AND METHOD FOR PRODUCING FOOD RESIDUE POWDER - 特許庁

例文

蛋白質含有酸性飲品用末組成物例文帳に追加

POWDERY COMPOSITION FOR PROTEIN-CONTAINING ACID FOOD AND DRINK - 特許庁


例文

ヒノキの葉で作るヒノキ花症予防例文帳に追加

PREVENTIVE FOOD FROM ALLERGY TO JAPANESE CYPRESS POLLEN MADE FROM JAPANESE CYPRESS LEAF - 特許庁

末組成物及びそれを含む例文帳に追加

POWDER COMPOSITION AND FOOD CONTAINING THE SAME - 特許庁

品類の固結度合の予測方法例文帳に追加

PREDICTION METHOD OF CONSOLIDATION DEGREE OF POWDER FOODSTUFFS - 特許庁

含有品類及びその製造方法例文帳に追加

GRAIN FLOUR-CONTAINING FOODS AND THE PRODUCTION THEREOF - 特許庁

例文

清水と品の袋詰体例文帳に追加

BAG-FILLED ARTICLE OF CLEAR WATER AND POWDERY FOOD - 特許庁

例文

高耐軟磁性焼結体及びその例文帳に追加

HIGH CORROSION RESISTANT SOFT MAGNETIC SINTERED BODY AND ITS POWDER - 特許庁

質棒状材及びその製造方法例文帳に追加

STARCHY ROD-SHAPED FOOD MATERIAL AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

固結防止剤および品組成物例文帳に追加

ANTICAKING AGENT AND POWDERED FOOD COMPOSITION - 特許庁

小麦品及びその製造方法例文帳に追加

WHEAT FLOUR FOOD, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

MSM及びAFAの混合末からなる健康例文帳に追加

HEALTH FOOD COMPOSED OF MIXED POWDER OF MSM WITH AFA - 特許庁

無菌緑豆澱を添加した例文帳に追加

FOOD MATERIAL ADDED WITH ASEPTIC MUNG BEAN STARCH - 特許庁

末状大豆素材及びこれを利用した用組成物例文帳に追加

POWDERY SOYBEAN MATERIAL, AND EDIBLE COMPOSITION USING THE SAME - 特許庁

小麦品用練込油脂組成物例文帳に追加

PASTY OIL AND FAT COMPOSITION FOR WHEAT FLOUR FOOD - 特許庁

層状穀品、およびその製造法例文帳に追加

LAYERED FLOUR FOOD AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

多孔性小麦品およびその製造方法例文帳に追加

POROUS WHEAT FLOUR FOOD AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

高密度高耐焼結用末及びその焼結体例文帳に追加

HIGH DENSITY, HIGH CORROSION RESISTANCE POWDER FOR SINTERING AND SINTERED COMPACT THEREOF - 特許庁

乾燥澱麺様品及びその製造方法例文帳に追加

DRY STARCH NOODLE-LIKE FOOD AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

小麦風味付与材とそれを用いた品の製造法例文帳に追加

WHEAT FLOUR TASTE IMPARTING MATERIAL AND PRODUCTION OF FOOD USING THE SAME - 特許庁

パン付けフライ品用バッターミックス例文帳に追加

BATTER MIX FOR BREAD CRUMB-APPLIED FRIED FOOD PRODUCT - 特許庁

老化が抑制された小麦品の製造方法例文帳に追加

METHOD OF PRODUCTION FOR FOOD PREPARED FROM FLOUR WITH CONTROLLER AGING - 特許庁

用精製微炭の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR MANUFACTURING EDIBLE REFINED DUST CHARCOAL - 特許庁

同時押出物製品用澱/コラーゲンケーシング例文帳に追加

STARCH/COLLAGEN CASING FOR CO-EXTRUDED FOOD PRODUCT - 特許庁

加工シート状品及びその製造法例文帳に追加

RICE FLOUR PROCESSED SHEET-LIKE FOOD AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

を主原料とするパン様品の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING BREAD-LIKE FOOD WITH RICE FLOUR AS MAIN MATERIAL - 特許庁

症を改善または予防する例文帳に追加

FOOD FOR AMELIORATING OR PREVENTING POLLINOSIS - 特許庁

肉骨または肉処理廃物の処理方法例文帳に追加

METHOD FOR TREATING MEAT AND BONE MEAL OR MEAT TREATMENT WASTE - 特許庁

枇杷種子澱とその製造方法および加工料品例文帳に追加

LOQUAT SEED STARCH, ITS PRODUCTION METHOD AND PROCESSED FOODS - 特許庁

改質された品用澱およびその製造方法例文帳に追加

MODIFIED FOOD STARCH, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

粒体品原料の輸送装置例文帳に追加

GRANULAR FOOD MATERIAL CONVEYING DEVICE - 特許庁

末状品およびその製造法例文帳に追加

POWDERY FOOD AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

粒状末混合ゲル品の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING GRANULAR GEL FOOD MIXED WITH POWDER - 特許庁

穀物や根菜用植物と、ムチンと、酵母とを撹拌して、パン、カステラ、菓子のスポンジなどの品を製造する。例文帳に追加

Food items, such as sponge cakes, cakes and sponge-like pastries, are produced by stirring edible vegetable flour, such as cereal flour or root vegetable flour with mucin and yeast. - 特許庁

イヌリンを主成分とする末、及びふすまの末を配合して加工品用原料とする。例文帳に追加

The raw material powder for processed foods is obtained by blending edible powder containing inulin as a principal component, with a powder of bran. - 特許庁

分解物、該澱分解物を含有する品添加剤、飲物、薬剤、及び澱分解物製造方法例文帳に追加

STARCH DECOMPOSITION PRODUCT, AND FOOD ADDITIVE, FOOD AND DRINK AND DRUG CONTAINING THE STARCH DECOMPOSITION PRODUCT, AND METHOD FOR PRODUCING THE STARCH DECOMPOSITION PRODUCT - 特許庁

本発明の品は餅様品を製造するために用いられるものであって、主成分であるもち米と、アルファ化澱とを含有する。例文帳に追加

The powdery foodstuff for use in producing a rice-cake like foodstuff comprises glutinous rice flour as a main component and pregelatinized starch. - 特許庁

冬虫夏草末と、用酢末と、ローヤルゼリー末とを混合して成ることを特徴とする健康補助品による。例文帳に追加

The health supplement is constituted by mixing together Cordyceps Sinensis (Berkeley) Saccardo, vinegar powder and royal jelly powder. - 特許庁

粗挽きふすまからなる焼成品用物繊維、およびそれを配合した焼成品用小麦組成物、さらにその焼成品用小麦組成物を使用して製造したパン類または小麦焼成品の提供。例文帳に追加

To provide dietary fiber for baked foods made of coarse-grained bran, wheat flour composition for baked foods blended with the dietary fiber, and bread or wheat flour baked foods made of the wheat flour composition for baked foods. - 特許庁

分岐オリゴ糖を用いる品物性改良剤と分岐オリゴ糖を用いる澱品及び該澱品の製造方法例文帳に追加

FOOD PHYSICAL PROPERTY-IMPROVING AGENT BY USING BRANCHED OLIGO SUGAR, STARCHY FOOD BY USING BRANCHED OLIGO SUGAR AND METHOD FOR PRODUCING STARCHY FOOD - 特許庁

物性及び味の改善された澱含有品の製造方法及び澱含有品改質用の酵素製剤を提供する。例文帳に追加

To provide the process of producing starch-containing food improved in physical property and eating quality, and to provide an enzyme preparation for the modification of the starch-containing food. - 特許庁

膨潤抑制澱及び膨潤非抑制澱を配合してなるベーカリー品用小麦代替物;原料小麦の10〜100%を、上記小麦代替物で置換した穀を用いて製造された、ベーカリー品。例文帳に追加

The wheat flour substitute for bakery foods, which is obtained by blending starch with swelling suppression and starch without swelling suppression, and bakery foods prepared by using a starch obtained by substituting 10-100% of the raw wheat flour with the wheat flour substitute. - 特許庁

少なくとも品を形成するためのベース生地の一部となる体としてのに対して、乾燥果実を添加して砕混練してなる。例文帳に追加

The material is provided, which is produced by incorporating dry fruit in at least powder serving as part of its base dough for forming a food followed by kneading together under grinding. - 特許庁

小麦、米、そば、豆、とうもろこし、芋などのに、おから及びひじき100重量部当たり、それぞれ、5〜15重量部及び2〜10重量部混入することによって、おからの臭いや感を消すことができる。例文帳に追加

The raw material flour is obtained by mixing each of bean curd lees and Hizikia fusiforme flour of 5-15 pts.wt. and 2-10 pts.wt. with food flour of 100 pts.wt. such as wheat flour, rice flour, buckwheat flour, bean flour, corn flour and sweet potato flour, so as to remove smell and palate feeling of bean curd lees. - 特許庁

糖類結晶またはその微末と他の品素材を混合したものを加熱し、溶融した糖の粘性により品素材を結着させた後、冷却して固形化させることによる品素材の固形化方法。例文帳に追加

The method for solidifying powdery food material comprises the following process: mixing sugar crystal or its fine powder with other powdery food material; heating the mixture to make the powdery food material bind via viscosity of the melted sugar; and thereafter, cooling the resultant mixture to be solidified. - 特許庁

液状物と、乾燥して砕して生成したおから末とを混合して混合物をつくり、この液状物とおからとの混合物を末化して、末状品材料を生成する。例文帳に追加

This powdery food material produced by mixing a liquid food with bean curd lees powder prepared by drying and crushing, and then powdering the mixture of the liquid food with the bean curd lees powder. - 特許庁

例文

フライ品用のベース具材原料に、末澱、大豆タンパク物繊維材、用油脂、乳化剤のうちの1種以上のものを配合してなるフライ品用具材。例文帳に追加

The ingredient for fried food is obtained by formulating a base ingredient stock for fried food with at least one kind selected from powdered starch, soybean protein powder, dietary fiber materials, dietary oil-and-fat and emulsifiers. - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS