食粉の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 2857件
粉末起泡剤およびこれを含有する食品例文帳に追加
POWDER FOAMING AGENT AND FOOD CONTAINING THE SAME - 特許庁
澱粉組成物及びそれを含有する食品例文帳に追加
STARCH COMPOSITION AND FOOD CONTAINING THE SAME - 特許庁
蛋白質含有酸性飲食品用粉末組成物例文帳に追加
POWDERY COMPOSITION FOR PROTEIN-CONTAINING ACID FOOD AND DRINK - 特許庁
ヒノキの葉で作るヒノキ花粉症予防食品例文帳に追加
PREVENTIVE FOOD FROM ALLERGY TO JAPANESE CYPRESS POLLEN MADE FROM JAPANESE CYPRESS LEAF - 特許庁
粉末組成物及びそれを含む食品例文帳に追加
POWDER COMPOSITION AND FOOD CONTAINING THE SAME - 特許庁
粉末食品類の固結度合の予測方法例文帳に追加
PREDICTION METHOD OF CONSOLIDATION DEGREE OF POWDER FOODSTUFFS - 特許庁
穀粉含有食品類及びその製造方法例文帳に追加
GRAIN FLOUR-CONTAINING FOODS AND THE PRODUCTION THEREOF - 特許庁
澱粉質棒状食材及びその製造方法例文帳に追加
STARCHY ROD-SHAPED FOOD MATERIAL AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
固結防止剤および粉末食品組成物例文帳に追加
ANTICAKING AGENT AND POWDERED FOOD COMPOSITION - 特許庁
MSM及びAFAの混合粉末からなる健康食品例文帳に追加
HEALTH FOOD COMPOSED OF MIXED POWDER OF MSM WITH AFA - 特許庁
小麦粉食品用練込油脂組成物例文帳に追加
PASTY OIL AND FAT COMPOSITION FOR WHEAT FLOUR FOOD - 特許庁
高密度高耐食焼結用粉末及びその焼結体例文帳に追加
HIGH DENSITY, HIGH CORROSION RESISTANCE POWDER FOR SINTERING AND SINTERED COMPACT THEREOF - 特許庁
小麦粉風味付与材とそれを用いた食品の製造法例文帳に追加
WHEAT FLOUR TASTE IMPARTING MATERIAL AND PRODUCTION OF FOOD USING THE SAME - 特許庁
老化が抑制された小麦粉食品の製造方法例文帳に追加
METHOD OF PRODUCTION FOR FOOD PREPARED FROM FLOUR WITH CONTROLLER AGING - 特許庁
同時押出食物製品用澱粉/コラーゲンケーシング例文帳に追加
STARCH/COLLAGEN CASING FOR CO-EXTRUDED FOOD PRODUCT - 特許庁
米粉加工シート状食品及びその製造法例文帳に追加
RICE FLOUR PROCESSED SHEET-LIKE FOOD AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
米粉を主原料とするパン様食品の製造方法例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING BREAD-LIKE FOOD WITH RICE FLOUR AS MAIN MATERIAL - 特許庁
花粉症を改善または予防する食品例文帳に追加
FOOD FOR AMELIORATING OR PREVENTING POLLINOSIS - 特許庁
枇杷種子澱粉とその製造方法および加工食料品例文帳に追加
LOQUAT SEED STARCH, ITS PRODUCTION METHOD AND PROCESSED FOODS - 特許庁
粉粒体食品原料の輸送装置例文帳に追加
GRANULAR FOOD MATERIAL CONVEYING DEVICE - 特許庁
穀物粉や根菜粉の食用植物粉と、ムチンと、酵母とを撹拌して、パン、カステラ、菓子のスポンジなどの食品を製造する。例文帳に追加
Food items, such as sponge cakes, cakes and sponge-like pastries, are produced by stirring edible vegetable flour, such as cereal flour or root vegetable flour with mucin and yeast. - 特許庁
イヌリンを主成分とする食用粉末、及びふすまの粉末を配合して加工食品用原料粉とする。例文帳に追加
The raw material powder for processed foods is obtained by blending edible powder containing inulin as a principal component, with a powder of bran. - 特許庁
澱粉分解物、該澱粉分解物を含有する食品添加剤、飲食物、薬剤、及び澱粉分解物製造方法例文帳に追加
STARCH DECOMPOSITION PRODUCT, AND FOOD ADDITIVE, FOOD AND DRINK AND DRUG CONTAINING THE STARCH DECOMPOSITION PRODUCT, AND METHOD FOR PRODUCING THE STARCH DECOMPOSITION PRODUCT - 特許庁
本発明の粉末食品は餅様食品を製造するために用いられるものであって、主成分であるもち米粉と、アルファ化澱粉とを含有する。例文帳に追加
The powdery foodstuff for use in producing a rice-cake like foodstuff comprises glutinous rice flour as a main component and pregelatinized starch. - 特許庁
冬虫夏草粉末と、食用酢粉末と、ローヤルゼリー粉末とを混合して成ることを特徴とする健康補助食品による。例文帳に追加
The health supplement is constituted by mixing together Cordyceps Sinensis (Berkeley) Saccardo, vinegar powder and royal jelly powder. - 特許庁
粗挽きふすまからなる焼成食品用食物繊維、およびそれを配合した焼成食品用小麦粉組成物、さらにその焼成食品用小麦粉組成物を使用して製造したパン類または小麦粉焼成食品の提供。例文帳に追加
To provide dietary fiber for baked foods made of coarse-grained bran, wheat flour composition for baked foods blended with the dietary fiber, and bread or wheat flour baked foods made of the wheat flour composition for baked foods. - 特許庁
分岐オリゴ糖を用いる食品物性改良剤と分岐オリゴ糖を用いる澱粉系食品及び該澱粉系食品の製造方法例文帳に追加
FOOD PHYSICAL PROPERTY-IMPROVING AGENT BY USING BRANCHED OLIGO SUGAR, STARCHY FOOD BY USING BRANCHED OLIGO SUGAR AND METHOD FOR PRODUCING STARCHY FOOD - 特許庁
物性及び食味の改善された澱粉含有食品の製造方法及び澱粉含有食品改質用の酵素製剤を提供する。例文帳に追加
To provide the process of producing starch-containing food improved in physical property and eating quality, and to provide an enzyme preparation for the modification of the starch-containing food. - 特許庁
膨潤抑制澱粉及び膨潤非抑制澱粉を配合してなるベーカリー食品用小麦粉代替物;原料小麦粉の10〜100%を、上記小麦粉代替物で置換した穀粉を用いて製造された、ベーカリー食品。例文帳に追加
The wheat flour substitute for bakery foods, which is obtained by blending starch with swelling suppression and starch without swelling suppression, and bakery foods prepared by using a starch obtained by substituting 10-100% of the raw wheat flour with the wheat flour substitute. - 特許庁
少なくとも食品を形成するためのベース生地の一部となる粉体としての粉体粉に対して、乾燥果実を添加して粉砕混練してなる。例文帳に追加
The material is provided, which is produced by incorporating dry fruit in at least powder serving as part of its base dough for forming a food followed by kneading together under grinding. - 特許庁
小麦粉、米粉、そば粉、豆粉、とうもろこし粉、芋粉などの食用粉に、おから及びひじき粉100重量部当たり、それぞれ、5〜15重量部及び2〜10重量部混入することによって、おからの臭いや食感を消すことができる。例文帳に追加
The raw material flour is obtained by mixing each of bean curd lees and Hizikia fusiforme flour of 5-15 pts.wt. and 2-10 pts.wt. with food flour of 100 pts.wt. such as wheat flour, rice flour, buckwheat flour, bean flour, corn flour and sweet potato flour, so as to remove smell and palate feeling of bean curd lees. - 特許庁
糖類結晶またはその微粉末と他の粉末食品素材を混合したものを加熱し、溶融した糖の粘性により粉末食品素材を結着させた後、冷却して固形化させることによる粉末食品素材の固形化方法。例文帳に追加
The method for solidifying powdery food material comprises the following process: mixing sugar crystal or its fine powder with other powdery food material; heating the mixture to make the powdery food material bind via viscosity of the melted sugar; and thereafter, cooling the resultant mixture to be solidified. - 特許庁
液状食物と、乾燥して粉砕して生成したおから粉末とを混合して混合物をつくり、この液状食物とおからとの混合物を粉末化して、粉末状食品材料を生成する。例文帳に追加
This powdery food material produced by mixing a liquid food with bean curd lees powder prepared by drying and crushing, and then powdering the mixture of the liquid food with the bean curd lees powder. - 特許庁
フライ食品用のベース具材原料に、粉末澱粉、大豆タンパク粉、食物繊維材、食用油脂、乳化剤のうちの1種以上のものを配合してなるフライ食品用具材。例文帳に追加
The ingredient for fried food is obtained by formulating a base ingredient stock for fried food with at least one kind selected from powdered starch, soybean protein powder, dietary fiber materials, dietary oil-and-fat and emulsifiers. - 特許庁
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