例文 (4件) |
cucumber timeの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 4件
The time of pickling depends upon the size of the vegetables and the season; for example, a whole cucumber can be ready in half a day. 例文帳に追加
漬けこむ時間は野菜の大きさや季節によっても変わるが、丸のままの胡瓜なら半日ほどで漬けあがる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
To provide a method for producing a food product like reconstituted dried sea cucumber, which is easy and reduces labor on production, and is free from the need of a long-time reconstituting step when used.例文帳に追加
簡便で製造上の労力軽減でき、かつ使用時の長時間の戻し工程が不要な、乾燥ナマコ戻し品様食品製造方法を提供すること。 - 特許庁
Pickling time is 10-12 h for cooked carrot, 10-16 h for husked yam, 10-12 h for uncooked cucumber, 10-12 h for quartered turnip, and 10-12 h for husked Japanese ginger, as rough standards.例文帳に追加
漬込時間として、人参の場合は加熱後10〜12時間、山芋の場合は皮を剥いて10〜16時間、キュウリの場合はそのまま10〜12時間、カブの場合は4つ割で10〜12時間、ミョウガの場合は皮を剥いて10〜12時間を目安とする。 - 特許庁
At the time of use, the chopping board is placed on a flat place, chop vegetables such as sliced cucumber are prevented from falling from the chopping board by bending perforations and slightly raising the periphery, food materials are surely put into a pot or a pan or the like at once by cylindrically bringing the left and right to the center, and cooking is speedily and easily performed.例文帳に追加
使用する時は平らな場所にまな板を置き、ミシン目を折り曲げ少しまわりを立ち上げることでキュウリの輪切り等及び切った野菜がまな板から落ちることなく、さらに筒状に左右を中心に寄せることで食材を確実に鍋、皿等に一度に入れスピーディーに料理が出来、簡単である。 - 特許庁
例文 (4件) |
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