soy bean flourの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 7件
a boiled rice cake covered with sweetened yellow soy bean flour 例文帳に追加
安倍川餅という食べ物 - EDR日英対訳辞書
oshiruko (sweet red-bean soup), zenzai (baked mochi and an) and kinakomochi (mochi rice cake sprinkled with soy flour) 例文帳に追加
御汁粉・ぜんざい(ぜんざい)・黄粉餅 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
The succharide raw material is a polysaccharide or an oligosaccharide, or a vegetable material selected from the group consisting of panax pseudoginseng, panax notoginseng with a trade mark of " Gen nan bun", panax ginseng, wheat flour, soy bean, soy bean flour, shiitake mushroom, and coffee extraction residue.例文帳に追加
糖質原料は、多糖またはオリゴ糖、あるいは、田七人参、玄南文三七、高麗人参、小麦粉、大豆、きな粉、シイタケ、およびコーヒー抽出残渣からなる群から選択される植物素材。 - 特許庁
However, in general, Hoto is classified as a powdered food dish like Oyaki (wrapping red bean paste or filling of vegetable up in flattering kneaded flour and buckwheat flour thinly and baking) and Oneri (kneaded stewed potato or pumpkin with corn flour seasoning with miso, bean paste, soy sauce and so on), rather than Udon noodles. 例文帳に追加
おやきやおねりと言った粉食料理の範疇と捉えられており、一般にはうどんの範疇とは認知されてはいない。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
It is hard to list all of them, but the furiuri dealing with the following foods were introduced: Deep-fried tofu, fresh fish, stockfish, shellfish, tofu, soy sauce, red peppers, sushi (Fig. 2), amazake (sweet mild sake), matsutake mushrooms, zenzai (rice cake with red bean paste), shiruko (sweet red-bean soup with pieces of rice cake), shiratama (rice-flour dumplings), natto, nori (a sheet of dried laver), and boiled eggs. 例文帳に追加
油揚げ、鮮魚・干し魚、貝のむきみ、豆腐、しょうゆ、とうがらし、すし(図2)、甘酒、松茸、ぜんざい、しるこ、白玉、納豆、海苔、ゆで卵など、全部は書ききれない。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
To provide new raw water for food and drink and useful food and drink obtained by using the new raw water, for example, vegetable-derived food obtained by hydroponics, fermented soybean paste, soy sauce, salt, noodles, bean curd, paste made from konjak flour, liquor, confectionery such as ice cream, drinking water, a refreshing drink, a fruit beverage and vegetable juice.例文帳に追加
新規な飲食品用原水およびその飲食品用原水を用いて得られる有用な飲食品、例えば養液栽培によって得られる植物由来の食品、味噌、しょうゆ、食塩、麺類、豆腐、こんにゃく、酒類、アイスクリーム等の菓子、その他の加工食品、飲料水、清涼飲料、果実飲料、野菜ジュース等を提供することを目的とする。 - 特許庁
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