小窓モード


プレミアム

ログイン
設定

設定

whole wheat flourとは 意味・読み方・使い方

発音を聞く
プレーヤー再生
ピン留め

追加できません

(登録数上限)

単語を追加

意味・対訳 全粒粉


JST科学技術用語日英対訳辞書での「whole wheat flour」の意味

whole wheat flour


「whole wheat flour」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 27



例文

whole wheat flour [bread]発音を聞く 例文帳に追加

小麦の全粒粉[全粒粉パン]. - 研究社 新英和中辞典

bread made with whole wheat flour発音を聞く 例文帳に追加

全粒小麦粉で作られたパン - 日本語WordNet

METHOD FOR PRODUCING WHOLE-WHEAT FLOUR例文帳に追加

小麦全粒粉の製造方法 - 特許庁

Part or the whole of the wheat flour is preferably moist-heat treated wheat flour.例文帳に追加

好ましくは、上記小麦粉の一部または全部を湿熱処理小麦粉とする。 - 特許庁

bread made of graham (whole wheat) flour発音を聞く 例文帳に追加

グラハム粉(全粒小麦)で作ったパン - 日本語WordNet

PET FOOD CONTAINING WHOLE WHEAT FLOUR例文帳に追加

小麦全粒粉を配合したペットフード - 特許庁

例文

WHOLE WHEAT FLOUR COMPOSITION AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

全粒小麦粉組成物ならびにその製造方法 - 特許庁

>>例文の一覧を見る


調べた例文を記録して、 効率よく覚えましょう
Weblio会員登録無料で登録できます!
  • 履歴機能
    履歴機能
    過去に調べた
    単語を確認!
  • 語彙力診断
    語彙力診断
    診断回数が
    増える!
  • マイ単語帳
    マイ単語帳
    便利な
    学習機能付き!
  • マイ例文帳
    マイ例文帳
    文章で
    単語を理解!
  • その他にも便利な機能が満載!
Weblio会員登録(無料)はこちらから

日本語WordNet(英和)での「whole wheat flour」の意味

whole wheat flour


Weblio英和対訳辞書での「whole wheat flour」の意味

whole wheat flour


whole wheat flour [bread]


Whole-wheat flour

Weblio英和対訳辞書はプログラムで機械的に意味や英語表現を生成しているため、不適切な項目が含まれていることもあります。ご了承くださいませ。

ウィキペディア英語版での「whole wheat flour」の意味

Whole wheat flour

出典:『Wikipedia』 (2011/06/23 17:28 UTC 版)

英語による解説
ウィキペディア英語版からの引用

「whole wheat flour」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 27



例文

PROCESS FOR MILLING CONTINUOUS PARTICLE GRAIN, COARSE GRAIN AND WHOLE GRAIN WHEAT FLOUR例文帳に追加

連続粒グレイン製粉プロセス、粗粒、及び全粒粉の小麦粉 - 特許庁

A process for producing the ultrafine-milled whole-grain wheat flour which has the full nutritional value of wheat kernels, while retaining the texture of refined wheat flour and an appearance similar to refined wheat flour, and products which can be made from the ultrafine-milled whole-grain wheat flour.例文帳に追加

小麦粒の全栄養価を有する一方、精白小麦粉のテクスチャーおよび精白小麦粉に似た外観を維持している超微粉加工全粒小麦粉、および該超微粉加工全粒小麦粉から作れる製品を作り出すためのプロセス。 - 特許庁

This method for producing the Japanese wheat noodles includes making noodle dough by adding and kneading barley tea liquid in which salt and black sugar are dissolved to/with raw material flour which contains 40-60 wt.% whole-wheat flour of medium wheat flour, and 40-60 wt.% medium wheat flour ground with no fruit skin and seed coat, and processing the noodle dough to noodles.例文帳に追加

中力小麦全粒粉を40〜60重量%、果皮及び種皮の挽き込まれていない中力小麦粉を40〜60重量%含む原料粉に、食塩と黒糖を溶解させた麦茶液を加えて混練することにより麺生地を造り、その麺生地を麺に加工する。 - 特許庁

To provide a whole wheat flour composition for consuming public excellent in palate feeling and preservability.例文帳に追加

一般消費者向けに、食感並びに保存性の優れた全粒小麦粉組成物を提供する。 - 特許庁

The wheat flour has a higher ash percentage than that of wheat flour obtained by milling the whole wheat granules without eliminating the outermost part, and makes the secondary processing food have excellent color tone.例文帳に追加

上記の小麦粉において、最外部を除去せず製粉した同一の歩留りの小麦粉と比較して、灰分量が高く、かつ、二次加工食品の色調に優れる特徴を有する小麦粉。 - 特許庁

Fruits, such as raisin to which yeast fungi adhere are mixed with wheat flour such as whole wheat flour being sugar to become a nutrient content for growing yeast and fermented (cultured) and strong yeast is cultured in a short time period.例文帳に追加

酵母菌が付着しているレーズンなどの果実と、酵母が成長するための栄養分となる糖分である全粒粉などの小麦粉類を一緒に混ぜて発酵(培養)させ、短時間でなおかつ強い酵母を培養する。 - 特許庁

To provide a method for producing Japanese wheat noodles having peculiar flavor and taste by mixing whole-wheat flour without spoiling the original palate feeling of Japanese wheat noodles, and enriched in nutritive value.例文帳に追加

うどん本来の食感を損なうことなく、全粒小麦粉を配合したことによる特有の香りと味わいを有し、且つ栄養価に於いても強化されたうどんの製造方法を提供する。 - 特許庁

例文

The wheat flour is obtained by eliminating an outermost part from whole wheat, preferably milling wheat granules of those having an aleurone layer at the inner side of the outermost part or substantially at the outermost part of the granule, and can produce the secondary processing food having excellent color tone.例文帳に追加

小麦全粒から最外部を除去した小麦粒、好ましくはアリューロン層を最外部の内側もしくは実質的に最外部とする小麦粒を製粉した、二次加工食品の色調に優れる特徴を有する小麦粉。 - 特許庁

>>例文の一覧を見る


whole wheat flourのページの著作権
英和・和英辞典 情報提供元は 参加元一覧 にて確認できます。

   
独立行政法人科学技術振興機構独立行政法人科学技術振興機構
All Rights Reserved, Copyright © Japan Science and Technology Agency
日本語WordNet日本語WordNet
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2010 License All rights reserved.
WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved. License
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA) and/or GNU Free Documentation License (GFDL).
Weblio英和・和英辞典に掲載されている「Wikipedia英語版」の記事は、WikipediaのWhole wheat flour (改訂履歴)の記事を複製、再配布したものにあたり、Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA)もしくはGNU Free Documentation Licenseというライセンスの下で提供されています。

ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。

こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

このモジュールを今後表示しない
みんなの検索ランキング
閲覧履歴
無料会員登録をすると、
単語の閲覧履歴を
確認できます。
無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS