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ホイップ性の英語

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英訳・英語 foamability


JST科学技術用語日英対訳辞書での「ホイップ性」の英訳

ホイップ性


「ホイップ性」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 99



例文

ホイップド水化粧料およびその製造方法例文帳に追加

WHIPPED AQUEOUS COSMETIC AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

食感に優れている上に、造花が良好で離水が低減した安定の高いホイップクリームを得ることができるホイップ用クリーム、及び前記ホイップ用クリームを起泡させたホイップクリーム、並びにホイップクリーム用安定剤を提供する例文帳に追加

To provide a cream for whipping giving a whipped cream having excellent texture, good flower-forming property and high stability with decreased syneresis, the whipped cream produced by foaming the cream for whipping, and a stabilizer for the whipped cream. - 特許庁

口溶と保型・安定が良好なホイップドクリームが得られる、ホイップクリーム用乳化剤を提供する。例文帳に追加

To obtain an emulsifier for whipped cream giving whipped cream having good meltability in palate and shape-retainability/stability. - 特許庁

実質的にトランス酸を含まず、乳化安定及びホイップ性に共に優れたホイップクリーム用油脂組成物を提供する。例文帳に追加

To provide an oil and fat composition for whipped cream which does not practically include trance acid and has a superior emulsifying stability and a whipping characteristic. - 特許庁

ホイップチョコレート付き冷菓の食感及び製造適を改善する。例文帳に追加

To improve palatability and production suitability of a frozen dessert food with whipped chocolate. - 特許庁

本発明では、ホイップクリーム用水中油型乳化液の乳化安定ホイップ性に共に優れ、製造されるホイップクリームの食感、粘稠、造花に優れた、実質的にトランス酸を含まないホイップクリーム用油脂組成物を提供するものである。例文帳に追加

To provide an oil and fat composition for whipped cream, excellent in emulsion stability and whippability of an oil-in-water emulsified liquid for whipped cream, making palate feeling, consistency and properties of making an artificial flower of whipped cream to be made excellent, and substantially containing no trans-acid. - 特許庁

例文

起泡組成物、ホイップドクリームおよびその製造方法例文帳に追加

FOAMING COMPOSITION, WHIPPED CREAM, AND METHOD FOR PRODUCING THE CREAM - 特許庁

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「ホイップ性」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 99



例文

ホイップドクリームのオーバーラン、造花、保形を向上させるホイップクレーム用乳化剤組成物及びこれを用いたホイップクリームを提供する。例文帳に追加

To provide an emulsifier composition for whip cream for improving overrun, creation properties and shape retainability of whipped cream, and to provide whip cream using the composition. - 特許庁

ホイップ用クリームまたはホイップドクリームに、果物や野菜の良好な風味を付与するに足る量で配合しても、ホイップドクリームの造花を低下させないジャム様食品を提供する。例文帳に追加

To provide a jam like food in which even blending an amount thereof which is sufficient for giving favorable flavor of fruit or vegetable to a cream for whipping, or a whipped cream, and which does not reduce artificial flower property of the whipped cream. - 特許庁

本発明の目的は、簡便な方法において連続的に、ホイップ状態を数値化し、誰でも用途に合うホイップ状態を得ることが出来、精度よく再現が高く且つ自動制御系に組み込めるホイップ状態を検知する方法及び設定したホイップ状態のホイップ食品を得る方法を提供する事にある。例文帳に追加

To provide a whip state detecting method that continuously digitizes the whip state by a simple method, allows any one to obtain a whip state suitable for application, is accurate, has high reproducibility, and can be incorporated into an automatic control system, and to provide a method for obtaining the whip food in the set whip state. - 特許庁

解凍後も良好な組織持続と高温耐を有する凍結ホイップドクリームの提供。例文帳に追加

To provide frozen whipped cream having good tissue sustainability and high-temperature resistance even after being defrosted. - 特許庁

乳化安定が良好であり、低油分含量であってもホイップタイムが長すぎたりオーバーランが過大になったりすることがなく、また、ホイップ後の造花、保型、耐熱、及び、口溶けが良好であるホイップクリームを提供すること。例文帳に追加

To provide a whipped cream that has excellent emulsion stability, does not have an excessively long whipping time and an excessive overrun even in a low oil content and has excellent artificial flower property after whipping, shape retention, heat resistance and good meltability in the mouth. - 特許庁

ホイップ・アンテナおよび絶縁結合部材を介してホイップ・アンテナの先端に取り付けたヘリカル・アンテナよりなる携帯電話機等の通信機器用アンテナにおいて、ホイップ・アンテナが絶縁結合部材より抜け出すことを阻止すること。例文帳に追加

To stop a whip antenna from coming out of an insulating coupling member as to an antenna for communication equipment such as a portable telephone set which is composed of the whip antenna and a helical antenna fitted to the tip of the whip antenna. - 特許庁

水中油型乳化組成物をホイップさせた状態あるいはホイップさせたものをケーキなどにデコレーションした状態で冷凍保存し、その後解凍しても、造花、保形に優れ、組織の荒れなどの品質低下を起こすことのない、ホイップクリーム用水中油型乳化組成物を提供する。例文帳に追加

To provide an oil-in-water emulsified composition for whipped cream, excellent in flower making and shape retention and causing no quality deterioration such as roughness of tissue even if freezing the composition in a condition of being whipped or whipped and decorated on a cake and thawing the composition. - 特許庁

例文

チルド流通ホイップドクリーム用起泡水中油型乳化油脂組成物例文帳に追加

FOAMING OIL-IN-WATER EMULSIFIED OIL AND FAT COMPOSITION FOR CHILLED DISTRIBUTION WHIPPED CREAM - 特許庁

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「ホイップ性」の英訳に関連した単語・英語表現

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