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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > ホイップ性に関連した英語例文

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ホイップ性の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 99



例文

ホイップド水化粧料およびその製造方法例文帳に追加

WHIPPED AQUEOUS COSMETIC AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

食感に優れている上に、造花が良好で離水が低減した安定の高いホイップクリームを得ることができるホイップ用クリーム、及び前記ホイップ用クリームを起泡させたホイップクリーム、並びにホイップクリーム用安定剤を提供する例文帳に追加

To provide a cream for whipping giving a whipped cream having excellent texture, good flower-forming property and high stability with decreased syneresis, the whipped cream produced by foaming the cream for whipping, and a stabilizer for the whipped cream. - 特許庁

口溶と保型・安定が良好なホイップドクリームが得られる、ホイップクリーム用乳化剤を提供する。例文帳に追加

To obtain an emulsifier for whipped cream giving whipped cream having good meltability in palate and shape-retainability/stability. - 特許庁

実質的にトランス酸を含まず、乳化安定及びホイップ性に共に優れたホイップクリーム用油脂組成物を提供する。例文帳に追加

To provide an oil and fat composition for whipped cream which does not practically include trance acid and has a superior emulsifying stability and a whipping characteristic. - 特許庁

例文

ホイップチョコレート付き冷菓の食感及び製造適を改善する。例文帳に追加

To improve palatability and production suitability of a frozen dessert food with whipped chocolate. - 特許庁


例文

本発明では、ホイップクリーム用水中油型乳化液の乳化安定ホイップ性に共に優れ、製造されるホイップクリームの食感、粘稠、造花に優れた、実質的にトランス酸を含まないホイップクリーム用油脂組成物を提供するものである。例文帳に追加

To provide an oil and fat composition for whipped cream, excellent in emulsion stability and whippability of an oil-in-water emulsified liquid for whipped cream, making palate feeling, consistency and properties of making an artificial flower of whipped cream to be made excellent, and substantially containing no trans-acid. - 特許庁

起泡組成物、ホイップドクリームおよびその製造方法例文帳に追加

FOAMING COMPOSITION, WHIPPED CREAM, AND METHOD FOR PRODUCING THE CREAM - 特許庁

ホイップドクリームのオーバーラン、造花、保形を向上させるホイップクレーム用乳化剤組成物及びこれを用いたホイップクリームを提供する。例文帳に追加

To provide an emulsifier composition for whip cream for improving overrun, creation properties and shape retainability of whipped cream, and to provide whip cream using the composition. - 特許庁

ホイップ用クリームまたはホイップドクリームに、果物や野菜の良好な風味を付与するに足る量で配合しても、ホイップドクリームの造花を低下させないジャム様食品を提供する。例文帳に追加

To provide a jam like food in which even blending an amount thereof which is sufficient for giving favorable flavor of fruit or vegetable to a cream for whipping, or a whipped cream, and which does not reduce artificial flower property of the whipped cream. - 特許庁

例文

本発明の目的は、簡便な方法において連続的に、ホイップ状態を数値化し、誰でも用途に合うホイップ状態を得ることが出来、精度よく再現が高く且つ自動制御系に組み込めるホイップ状態を検知する方法及び設定したホイップ状態のホイップ食品を得る方法を提供する事にある。例文帳に追加

To provide a whip state detecting method that continuously digitizes the whip state by a simple method, allows any one to obtain a whip state suitable for application, is accurate, has high reproducibility, and can be incorporated into an automatic control system, and to provide a method for obtaining the whip food in the set whip state. - 特許庁

例文

解凍後も良好な組織持続と高温耐を有する凍結ホイップドクリームの提供。例文帳に追加

To provide frozen whipped cream having good tissue sustainability and high-temperature resistance even after being defrosted. - 特許庁

乳化安定が良好であり、低油分含量であってもホイップタイムが長すぎたりオーバーランが過大になったりすることがなく、また、ホイップ後の造花、保型、耐熱、及び、口溶けが良好であるホイップクリームを提供すること。例文帳に追加

To provide a whipped cream that has excellent emulsion stability, does not have an excessively long whipping time and an excessive overrun even in a low oil content and has excellent artificial flower property after whipping, shape retention, heat resistance and good meltability in the mouth. - 特許庁

ホイップ・アンテナおよび絶縁結合部材を介してホイップ・アンテナの先端に取り付けたヘリカル・アンテナよりなる携帯電話機等の通信機器用アンテナにおいて、ホイップ・アンテナが絶縁結合部材より抜け出すことを阻止すること。例文帳に追加

To stop a whip antenna from coming out of an insulating coupling member as to an antenna for communication equipment such as a portable telephone set which is composed of the whip antenna and a helical antenna fitted to the tip of the whip antenna. - 特許庁

水中油型乳化組成物をホイップさせた状態あるいはホイップさせたものをケーキなどにデコレーションした状態で冷凍保存し、その後解凍しても、造花、保形に優れ、組織の荒れなどの品質低下を起こすことのない、ホイップクリーム用水中油型乳化組成物を提供する。例文帳に追加

To provide an oil-in-water emulsified composition for whipped cream, excellent in flower making and shape retention and causing no quality deterioration such as roughness of tissue even if freezing the composition in a condition of being whipped or whipped and decorated on a cake and thawing the composition. - 特許庁

チルド流通ホイップドクリーム用起泡水中油型乳化油脂組成物例文帳に追加

FOAMING OIL-IN-WATER EMULSIFIED OIL AND FAT COMPOSITION FOR CHILLED DISTRIBUTION WHIPPED CREAM - 特許庁

チルド流通ホイップドクリーム用起泡水中油型乳化油脂組成物の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING FOAMING OIL-IN-WATER EMULSIFIED OIL AND FAT COMPOSITION FOR CHILLED DISTRIBUTION WHIPPED CREAM - 特許庁

乳脂肪特有の風味が豊富でありながら、造花した際の保型が良好であり、安定した製造が可能な凍結ホイップクリーム、凍結ホイップクリーム包装体、及び凍結ホイップクリームの製造方法を提供する。例文帳に追加

To obtain frozen whipped cream having excellent shape or form retention in making artificial flowers as well as being rich in flavor peculiar to milk fat, and capable of being stably produced, to provide a frozen whipped cream package body, and to provide a method for producing the frozen whipped cream. - 特許庁

ホイップ素子の先端に非導電のジョイントを介してアンテナつまみを形成し、アンテナ伸長時には内部にヘリカル素子を有する移動アンテナ部をホイップ素子の先端部に位置づけし、ヘリカル素子とホイップ素子を電気的に一体のアンテナ素子とする。例文帳に追加

An antenna knob is formed at a tip of a whip element via a nonconductive joint, a mobile antenna part including a helical element in its inside is located at the tip of the whip element in the case of antenna extension so as to configure an antenna element with the electrically incorporated helical antenna and whip element. - 特許庁

合成添加物を用いることなく、乳化安定(保存)、クリーム特(粘度等)、ホイップ性ホイップ後の特(保形、硬度、食感等)に優れた起泡乳化組成物を提供する。例文帳に追加

To provide a foaming emulsified composition excellent in emulsification stability (storage stability), creaming property (viscosity or the like), whipping property, after-whipped properties (shape retainability, hardness or palate feeling or the like) without using synthetic additives. - 特許庁

耐酸及び耐冷凍に優れ、ホイップ状態のキメが細かく、保形、保水及び口溶けにも優れているホイップクリームを提供すること。例文帳に追加

To provide whipped cream excellent in acid resistance and freezing resistance, having a fine textured whipped state, and excellent in shape retainability, water retainability and melting feeling in the mouth. - 特許庁

ホイップアンテナ先端のアンテナつまみを導電とし、非導電材質のジョイントによりアンテナつまみとホイップ素子を電気的に分離すると共に、導電の円筒状稼働素子を設ける。例文帳に追加

An antenna knob at a whip antenna top end is made conductive, and a nonconductive material-made joint electrically isolates the antenna knob from a whip element and has a conductive cylindrical working element. - 特許庁

流通又は保存中の温度変化に対して安定を有し、ホイップ時の起泡及びホイップ後の保形が良好な油中水型乳化油脂組成物の提供。例文帳に追加

To obtain a water-in-oil type emulsified fat composition which has good stability against the changes of temperature during distribution or storage and is good in foamability during whipping and in shape retainability after the whipping. - 特許庁

従来のホイップ性(オーバーラン、保型)を維持しながら、食した際に綿飴の如く極めて口溶けが良好であるホイップドクリーム用の起泡水中油型乳化油脂組成物の製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for producing a foaming oil-in-water emulsified oil and fat composition for whipped cream extremely excellent in melting in the mouth when eaten, like cotton candy, while retaining conventional whipped properties (overrun and shape retention). - 特許庁

良好なホイップ性能を有し、良好な乳化安定を有する実質的にトランス酸を含まないホイップクリーム用油脂組成物を提供する。例文帳に追加

To provide an oil and fat composition for whipped cream, having excellent whipping properties, and excellent emulsification stability, and substantially containing no trans-acid. - 特許庁

又は、糖類及び蛋白質を含む水相をホイップしたものと、25℃における保存時結晶量が15%以下の流動のある油脂をホイップしたものとを混合して調製する起泡油中水型乳化組成物の製造法。例文帳に追加

Alternatively, the method for producing the composition comprises mixing a whipped water phase containing saccharides and protein with whipped oil and fat having fluidity with ≤15% crystallization amount at preservation at 25°C followed by preparing. - 特許庁

冷解凍を繰り返してもホイップミックスのオーバーランの低下、造花の不良等のホイップの悪化を抑制することのできる乳化剤を提供する事。例文帳に追加

To obtain an emulsifier composition which can inhibit the deterioration of whip characteristics, such as the lowering in the overrun of a whip mix and the defect of the artificial flower formability of the whip mix, even when repeatedly frozen and thawed. - 特許庁

本発明は、流動ゲルにホイップクリームを充填してなる、振動等でホイップクリームが飲料部分と混じり合ったりすることがない多構造飲料を提供する。例文帳に追加

To obtain multi-structure beverage in which no whipped cream is mixed with a beverage part due to vibration by filling whipped cream in fluid gel. - 特許庁

温度が変化する条件で流通を行っても、乳化安定に優れかつ口溶けがよいホイップクリームを製造することができる、低油分ホイップクリーム用油脂組成物を提供すること。例文帳に追加

To provide an oil-and-fat composition for low-oil whipped cream enabling production of whipped cream excellent in emulsion stability and having favorable meltability in the mouth even when distributed under the condition having temperature variation. - 特許庁

ホイップアンテナの先端のコイルアンテナを廃止しても、ホイップアンテナを筐体内に収納した場合の送受信特の劣化を減らし、かつ、筐体からの突起が殆ど無い形状の携帯無線装置とする。例文帳に追加

To provide mobile radio equipment which reduces deterioration of transmission/reception characteristics in the case of housing a whip antenna within the casing even when a coil antenna on the top of the whip antenna is removed, and which has practically no projection from the casing. - 特許庁

ホイップして風味の良いホイップヨーグルト状食品を製造可能である起泡クリームにすると共に、起泡クリームおよびホイップヨーグルトがいずれも風味の経時変化が少なくて保存がよく、また乳酸菌を他の洋生菓子や製パンなどの製造工程に混入させない起泡クリームとすることである。例文帳に追加

To provide foaming cream whipped to produce yoghurt-like food having good flavor, wherein both of the foaming cream and the whipped yoghurt cause little flavor deterioration with time, have good preservability, and to prevent lactobacillus from getting mixed in a process of making other unbaked cake or bread. - 特許庁

泡の経時安定に優れ、使用の優良なホイップドO/W型乳化化粧料及びその製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a whipped O/W type emulsified cosmetic material, excellent in its foam stability with the lapse of time and usability, and a method for producing the same cosmetic. - 特許庁

風味豊かで保存安定ホイップの改善された賞味期限の長いフレッシュクリーム、およびその製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a fresh cream which has a rich flavor, improved storage stability-whip physical properties, and a long best-before date, and to provide a method for producing the same. - 特許庁

泡の経時安定に優れ、使用の優良なホイップドO/W型乳化化粧料及びその製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a whipped o/w type emulsion cosmetic having excellent stability of foam with time and good sense of use, and further to provide a method for producing the emulsion cosmetic. - 特許庁

乳化安定、起泡、造花、口溶け、耐熱保形、酸化安定に優れており、かつトランス脂肪酸が低減されたホイップクリーム用水中油型乳化油脂組成物及び前記水中油型乳化油脂組成物を含むホイップクリームを提供すること。例文帳に追加

To provide an oil-in-water emulsified oil and fat composition for whipped cream, excellent in emulsion stability, foaming properties, flower-forming properties, meltability in the mouth, heat-resistant shape retention, and oxidation stability and decreased in trans fatty acid, and to provide whipped cream containing the oil-in-water emulsified oil and fat composition. - 特許庁

ホイップ後に常温にて流通、保管される製菓、製パン分野において、油っぽさが少ない嗜好の高い食感であり、原液及びホイップ後の物が優れている起泡水中油型乳化油脂組成物を提供する。例文帳に追加

To provide a foaming oil-in-water emulsified oil and fat composition to be circulated and preserved at normal temperature after whipping in a confectionery making and bread making field, having palate feeling with less oiliness and high palatability, and excellent in an undiluted solution and physical properties after whipping. - 特許庁

乳化安定に優れ、ボテ耐が高く、生産が容易で、油脂分含有量が低いにもかかわらず、乳化物をホイップして得たホイップクリームに“しまり”が生じ難く、長期間にわたり優れた食感が保持される起泡水中油型乳化物を提供する。例文帳に追加

To provide a foaming oil-in-water emulsified product excellent in emulsification stability, having high dripping resistance, easy to produce, hardly causing firmness in whipped cream obtained by whipping the emulsified product in spite of having a low oil and fat content, and retaining excellent palate feeling for a long period of time. - 特許庁

これによりダイバーシチ端末2で送信に用いられたホイップアンテナ2aが受信用アンテナとして選択される可能を高める。例文帳に追加

Thus, possibility of selecting a whip antenna 2a used for transmitting via the terminal 2 as a receiving antenna is enhanced. - 特許庁

移動中継局400と作業機械10との間の無線通信は、無指向ホイップアンテナを用いた短距離のSS通信によって行なう。例文帳に追加

Radio communication between the mobile repeater station 400 and working machine 10 is carried out by short-distance SS communication using a nondirectional whip antenna. - 特許庁

簡単な構成の内蔵アンテナにより、ホイップアンテナ以上の人体装着通話時の能を実現すること。例文帳に追加

To provide a performance at body-mounted talking higher than a whip antenna with an incorporated antenna, using simple configuration. - 特許庁

ホイップアンテナ12の上端部には、シャンク部34とボビン部36とを有する絶縁コアロッド32が接続される。例文帳に追加

An insulation core rod 32 having a shank part 34 and a bobbin part 36 is connected to the upper end part of the antenna 12. - 特許庁

ホイップアンテナ12の上端部には、シャンク部34とヘッド部35とを有する絶縁コアロッド32が接続される。例文帳に追加

An insulation core rod 32 having a shank part 34 and a head part 35 is connected to the upper end part of the antenna 12. - 特許庁

口溶けが良くなめらかで、保型が高く、かつ離水の少ない低脂肪ホイップクリーム及びその製造方法を提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide smooth low-fat whipped cream favorably meltable in the mouth, having excellent shape retention and causing less syneresis. - 特許庁

また、ホイップアンテナ素子33は、全体あるいは溝39の部分を覆うように弾部材41により被覆する。例文帳に追加

The whip antenna element 33 is covered entirely or includes the part of the groove 39 covered with an elastic member 41. - 特許庁

容器の底部側に少なくても一層の流動ゲルを、容器の開口部側にホイップクリームを充填することにより、輸送時の振動等でホイップクリームが飲料部分(流動ゲル)と混じり合ったりすることがない多構造飲料を得る。例文帳に追加

The multi-structure beverage in which no whipped cream is mixed with a beverage part (fluid gel) due to vibration at the time of transporting is obtained by filling at least one layer of fluid gel in the bottom side of a container and whipped cream in the open side of the container. - 特許庁

リゾレシチンおよび「硬い油脂」を組み合わせて用いることで、起泡に関わる品質を劣化させずに、消費時の口どけを改善することができるので、特に、起泡済み流通ホイップや液状流通ホイップとして好ましく用いることができる。例文帳に追加

Using the lysolecithin and the "hard oil and fat" in combination results in improving meltability in the mouth when eaten without spoiling its foaming quality so as to be favorably used, in particular, as foamed whipped cream or liquid whipped cream distributed in the market. - 特許庁

誘電体製の外部筒体2内に、E面指向が外部筒体2の長さ方向と交差するように外部筒体2内にホイップアンテナ6を設け、外部筒体2内に、ホイップアンテナ6を包囲するように共振リング14が配置されている。例文帳に追加

Inside of an external tube 2 made of dielectric material a whip antenna 6 is laid on so that E face directivity can intersect with long direction of the external tube 2, and resonate ring 14 is put in so as to close in on the whip antenna 6. - 特許庁

アース部材3には斜面31が形成され、アンテナ2が引出し位置から収納位置に達する過程で、ホイップアンテナ部22の端子部24が斜面31上を摺動して、収納位置では、ホイップアンテナ部22の弾復帰力によって、端子部24が斜面31に圧接される。例文帳に追加

A slops 31 is formed to the earth member 3, a terminal 24 of a whip antenna section 22 slides on the slope 31 in the process that the antenna 2 reaches the housed position from an extracted position and the terminal 24 is pressed into contact with the slope 31 by an elastic restoration force of the whip antenna section 22 at the housed position. - 特許庁

本発明は、ホイップ後の温度変化に対して荒れの少ないクリームであって、特にホイップした後に室温に放置しても表面および内部の気泡の変化が少なく、一定時間室温に放置後もきれいな造花を有する荒れの生じ難いクリームを提供することを目的とする。例文帳に追加

To obtain a cream with slight roughening even for a change in temperature after whipping and especially a cream causing a slight change in foam on the surface or in the interior even when allowed to stand at room temperature after whipping, having beautiful flowering properties even when allowed to stand at room temperature for a prescribed time and scarcely causing roughening. - 特許庁

携帯無線機用ホイップアンテナの筐体部への収納時に生じるストレートエレメントの励振、ヘリカルアンテナへの励振の悪影響を改善し、携帯無線機用ホイップアンテナの伸張時に伸張特を改善する。例文帳に追加

To improve the extension characteristic of a whip antenna for a portable wireless unit when the whip antenna is extended by enhancing the adverse effect of vibration on a straight element and a helical antenna caused when the whip antenna for the portable wireless unit is contained in a case. - 特許庁

例文

グミ様の弾力を保持しつつも、内部に細かい気泡を抱き込んだ泡状の形態を有し、軽く柔らかい食感を併せ持つ、従来ない新規な食感のホイップグミキャンディおよび、簡便な方法により安定に気泡が保持されたホイップグミキャンディの製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a whipped gummy candy with an ever known palate feeling, having a foamy shape which includes fine bubbles, a light and soft palate feeling while sustaining gummy like elasticity, and to provide a method for producing whipped gummy candy which stably contains bubbles, by a simple process. - 特許庁

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