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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > "ホイップ性"に関連した英語例文

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"ホイップ性"を含む例文一覧と使い方

該当件数 : 14



例文

実質的にトランス酸を含まず、乳化安定及びホイップ性に共に優れたホイップクリーム用油脂組成物を提供する。例文帳に追加

To provide an oil and fat composition for whipped cream which does not practically include trance acid and has a superior emulsifying stability and a whipping characteristic. - 特許庁

良好なホイップ性能を有し、良好な乳化安定を有する実質的にトランス酸を含まないホイップクリーム用油脂組成物を提供する。例文帳に追加

To provide an oil and fat composition for whipped cream, having excellent whipping properties, and excellent emulsification stability, and substantially containing no trans-acid. - 特許庁

製菓用途のマーガリン、ショートニングの原料油脂として適度な可塑の範囲を有し、また良好なホイップ性と外観とを付与した安価な可塑油脂の提供。例文帳に追加

To obtain a low-cost plastic oil and fat which has a suitable plasticity range as a raw material oil and fat for margarine and shortening for confectionery and has good whipability and appearance. - 特許庁

クリームを急冷した後、一時的な加温処理を行い冷却することにより得られる、常に安定的で良好なホイップ性を有する脂肪率27%以上35%未満の乳脂肪クリームが得られる。例文帳に追加

The milk fat cream always stably having a good whipping property and having a fat rate of27% to <35% can be obtained by quickly cooling a cream, subjecting the cooled cream to a temporary heating treatment and then cooling the cream. - 特許庁

例文

乳由来の良好な風味を有する乳脂肪クリームについて、乳脂肪率35%未満の低脂肪タイプでありながら、常に安定して良好なホイップ性を得られる乳脂肪クリームを提供する。例文帳に追加

To provide a milk fat cream which has the original good flavor of milk, is a low fat type having a milk fat rate of <35%, and always stably gives a good whipping property. - 特許庁


例文

凍結クリーム及び/又は凍結クリームチーズを原料として、生クリーム様の粘度及びホイップ性を有する食品添加物無添加の凍結解凍還元クリームを提供する。例文帳に追加

To provide a reconstituted cream defrosted from freezing, given by using frozen cream and/or frozen cream cheese as raw materials, having raw cream-like viscosity and whipping properties, and free from food additives. - 特許庁

合成添加物を用いることなく、乳化安定(保存)、クリーム特(粘度等)、ホイップ性ホイップ後の特(保形、硬度、食感等)に優れた起泡乳化組成物を提供する。例文帳に追加

To provide a foaming emulsified composition excellent in emulsification stability (storage stability), creaming property (viscosity or the like), whipping property, after-whipped properties (shape retainability, hardness or palate feeling or the like) without using synthetic additives. - 特許庁

従来のホイップ性(オーバーラン、保型)を維持しながら、食した際に綿飴の如く極めて口溶けが良好であるホイップドクリーム用の起泡水中油型乳化油脂組成物の製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for producing a foaming oil-in-water emulsified oil and fat composition for whipped cream extremely excellent in melting in the mouth when eaten, like cotton candy, while retaining conventional whipped properties (overrun and shape retention). - 特許庁

原液安定ホイップ性、作業、保存等起泡クリームとして具備すべき物と、口溶けの軽さ、爽やかさ、フレッシュ感等食品として必要な食味特を有し、かつ生産コストに優れた起泡水中油型組成物を提供すること。例文帳に追加

To obtain a foaming oil-in-water type composition having physical properties to be provided as foaming cream, e.g. stock solution, whipping property, workability and storage property and having taste characteristics such as smooth melting in mouth, refreshing feeling and freshness and excellent in production cost. - 特許庁

例文

乳化剤、リン酸塩、増粘多糖類、カゼイネートなどの安定剤を使用しなくても、安定剤を使用したものと同等のホイップ性、作業、保存と軽く爽やかな口溶け、フレッシュ感があり、かつ生産コストに優れた起泡水中油型組成物を提供すること。例文帳に追加

To obtain a foaming oil-in-water type composition having whipping property, workability and storage property and smooth melting in mouth and freshness equivalent to those of foaming oil-in-water type composition in which a stabilizer is used without using the stabilizer such as emulsifying agent, phosphate, thickening polysaccharides or caseinate and excellent in production cost. - 特許庁

例文

澱粉水溶液を調製して粘度を低下させる処理をした後、解凍した凍結クリーム及び/又は凍結クリームチーズ及び乳成分を混合し、再乳化することで、生クリーム様の粘度及びホイップ性を有する食品添加物無添加の凍結解凍還元クリームを得る。例文帳に追加

This reconstituted cream is obtained by preparing an aqueous starch solution, treating the solution to be reduce in viscosity, mixing the solution with the defrosted frozen cream and/or the defrosted frozen cream cheese together with a milk component, and reemulsifying the mixture to give the reconstituted cream defrosted from freezing, free from food additives, and furnished with the raw cream-like viscosity and whipping properties. - 特許庁

本発明では、ホイップクリーム用水中油型乳化液の乳化安定ホイップ性に共に優れ、製造されるホイップクリームの食感、粘稠、造花に優れた、実質的にトランス酸を含まないホイップクリーム用油脂組成物を提供するものである。例文帳に追加

To provide an oil and fat composition for whipped cream, excellent in emulsion stability and whippability of an oil-in-water emulsified liquid for whipped cream, making palate feeling, consistency and properties of making an artificial flower of whipped cream to be made excellent, and substantially containing no trans-acid. - 特許庁

乳固形分を主成分とするクリームにおいて、従来より使用されていたリン酸塩やクエン酸塩等の安定剤やカゼイネートを使用しなくても、粘ホイップ性等のクリーム物に優れ、かつ乳感に富み風味良好な水中油型乳化油脂組成物を提供すること。例文帳に追加

To provide an oil-in-water emulsified oil and fat composition comprising cream consisting mainly of milk solid, having excellent cream properties such as viscosity, whipping property or the like, rich in milky feeling and excellent in flavor without using a stabilizer comprising a phosphate or a citrate, or caseinate which are conventionally used. - 特許庁

例文

乳化剤、リン酸塩、増粘多糖類、カゼイネートなどの安定剤を使用しなくても、生クリーム以上のホイップ性、作業、保存があり、かつ軽く爽やかな口溶けとフレッシュ感のある水中油型組成物、該組成物と生クリームを混合した起泡を有する水中油型組成物を提供すること。例文帳に追加

To provide an oil-in-water composition having higher whippability, workability and preservability than those of fresh cream, and also having soft and refreshing meltability in the mouth, and fresh feeling, even without using a stabilizer such as an emulsifier, phosphate salt, thickening polysaccharides nor caseinate, and to provide a foamable oil-in-water composition obtained by mixing the oil-in-water composition with fresh cream. - 特許庁

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