意味 | 例文 (33件) |
麦芽汁の英語
追加できません
(登録数上限)

英訳・英語 wort
「麦芽汁」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 33件
乳酸発酵果汁含有の麦芽発酵飲料の製造方法例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING MALT FERMENTATION DRINK CONTAINING LACTIC FERMENTATION FRUIT JUICE - 特許庁
麦汁オフフレーバーが低減された麦芽飲料およびその製造方法例文帳に追加
MALT BEVERAGE WITH REDUCED WORT OFF-FLAVOR, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
β−アミラーゼ活性欠失大麦を製麦して麦芽を得る製麦工程と、前記麦芽を糖化させて麦汁を得る仕込み工程と、前記麦汁に酵母を添加して、前記麦汁を発酵させてオリゴ糖を含有する麦芽アルコール飲料を得る発酵工程とを含む麦芽アルコール飲料の製造方法。例文帳に追加
The method producing malt alcoholic beverage includes the followings: a malting step where a β-amylase activity-defective barley is malted; a preparation step wherein the malt is saccharized to the wort; and a fermentation step wherein the yeast is added to the wort to effect fermentation thereby producing the malt alcoholic beverage including oligosaccharides. - 特許庁
不快な麦汁フレーバーが低減された無アルコール麦芽飲料の製造方法の提供。例文帳に追加
To provide a method for producing an alcohol-free malt beverage in which unpleasant wort flavor is reduced. - 特許庁
本発明の麦芽アルコール飲料の製造方法は、β−アミラーゼ活性欠失大麦を製麦して麦芽を得る製麦工程と、前記麦芽を糖化させて麦汁を得る仕込み工程と、前記麦汁に酵母を添加して、前記麦汁を発酵させてオリゴ糖を含有する麦芽アルコール飲料を得る発酵工程とを含むことを特徴とするものである。例文帳に追加
The objective method of producing malt alcohol beverage characteristically comprises the following steps: (1) the malting step where a β-amylase activity-defective barley is malted; (2) the preparation step wherein the malt is saccharized to the wort; and (3) the fermentation step wherein the yeast is added to the wort to effect fermentation thereby producing the objective malt alcoholic beverage including oligosaccharides. - 特許庁
不快な麦汁フレーバーが低減された未発酵のビール風味麦芽飲料およびその製造方法例文帳に追加
BEER-FLAVORED UNFERMENTED MALT BEVERAGE REDUCED IN UNPLEASANT WORT FLAVOR, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解! -
「麦芽汁」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 33件
下面ビール酵母で生成される(通常煎じることで麦芽汁を作ることで)ビールの一般的用語例文帳に追加
a general term for beer made with bottom fermenting yeast (usually by decoction mashing)発音を聞く - 日本語WordNet
本発明は、麦芽に由来するビールらしい香味を失わず、果汁由来の香味と調和した発酵麦芽飲料の製造方法を提供することを目的とする。例文帳に追加
To provide a method for producing a fermented malt beverage that does not lose a malt-derived beer-like flavor and has a flavor harmonized with a flavor derived from a fruit juice. - 特許庁
加熱処理されたテルペンにより麦汁オフフレーバーが低減された麦芽飲料およびその製造方法例文帳に追加
MALT BEVERAGE WITH REDUCED WORT OFF-FLAVOR BY HEAT-TREATED TERPENE, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
麦芽のみから調製した麦汁又は麦芽および副原料から調製した麦汁の発酵工程において、酵母が発酵可能な糖類を含む溶液を、1〜3日間の間隔で少なくとも1回添加して発酵を行なうことを特徴とする麦芽アルコール飲料の製造法。例文帳に追加
This method for producing the malt alcoholic liquor is characterized by adding a solution containing a saccharide capable of being fermented with yeast at least once per one to three days, in a process for fermenting a wort prepared from only malt or a wort prepared from the malt and auxiliary materials. - 特許庁
オルニチン又はその塩と、麦若しくは麦芽抽出物又は麦芽飲料製造工程で調製される麦汁とを有効成分として含有する持久力向上剤からなる。例文帳に追加
The endurance improver contains, as effective components, ornithine or its salt and wheat or malt extract or sweet wort prepared in a process of manufacturing a malt drink. - 特許庁
ホップ成分を添加した麦汁から調製されるビール様麦芽飲料において、発酵によらず、麦芽飲料のオフフレーバーを低減し、ホップ由来異臭を抑制し、かつ、ホップ香気成分を保持したビール様風味のアルコールゼロの麦芽飲料を提供すること。例文帳に追加
To provide an alcohol-free beer-like flavored malt beverage decreased in off-flavor of malt beverage without fermenting, suppressed in nasty smell derived from hop, and retaining hop flavor component, in beer-like malt beverage prepared from wort added with hop component. - 特許庁
不快な麦汁フレーバーが低減され、ビール風味を備えた未発酵の麦芽飲料とその製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide an unfermented malt beverage having beer taste with reduced unpleasant wort flavor, and to provide a method for producing the beverage. - 特許庁
麦汁をラクトバチルス・アミロリティカス(Lactobacillus amylolyticus)またはその近縁種により発酵させることを含んでなる、麦芽飲料の製造方法。例文帳に追加
The method for producing the malt beverage includes fermenting the walt by Lactobacillus amylolyticus or a close species. - 特許庁
|
意味 | 例文 (33件) |
|
麦芽汁のページの著作権
英和・和英辞典
情報提供元は
参加元一覧
にて確認できます。
© 2000 - 2025 Hyper Dictionary, All rights reserved | |
Copyright © Japan Patent office and INPIT. All Rights Reserved. | |
All Rights Reserved, Copyright © Japan Science and Technology Agency | |
Copyright (C) 2025 ライフサイエンス辞書プロジェクト | |
Copyright © 2025 CJKI. All Rights Reserved |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
![]() ログイン |
Weblio会員(無料)になると
![]() |


weblioのその他のサービス
![]() ログイン |
Weblio会員(無料)になると
![]() |