意味 | 例文 (8件) |
黄色卵黄の英語
追加できません
(登録数上限)
英訳・英語 yellow yolk
「黄色卵黄」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 8件
卵黄色測定方法例文帳に追加
YOLK COLOR MEASURING METHOD - 特許庁
卵黄と小麦粉を混ぜて麺を延ばす黄色い素麺。例文帳に追加
Yellow somen containing egg yolk and flour.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
この卵黄淡色化剤を鶏に与えると、卵黄色は赤みが減少し、薄い黄色を呈するようになる。例文帳に追加
Yolk has a color having reduced reddishness and shows a yellowish color by giving hens the yolk color brightener. - 特許庁
卵黄反応の見易い、セレウス菌の生育しない黄色ブドウ球菌の食塩耐性及び卵黄反応陽性を利用する黄色ブドウ球菌の検出用固体培地を提供する。例文帳に追加
To provide a solid culturing medium for detecting Staphylococcus aureus, easy for recognizing an egg yolk reaction, not propagating Bacillus cereus, and utilizing the salt resistance and positive egg yolk reaction of the Staphylococcus aureus. - 特許庁
本発明は、鶏、鶉、アヒル等の禽類の卵黄色や肉色を改善し、それらに赤みを帯びさせる飼料添加剤を低コストで提供する。例文帳に追加
To obtain an inexpensive feed additive improving egg-yolk color and/or meat color of poultry such as chicken, quail, domestic duck, and making them partake reddish color. - 特許庁
加熱殺菌されているにもかかわらず、起泡性がよく、卵製品を調製したときに単調な色彩とならず、凝固した卵白の白色や、卵黄の黄色が濃淡を呈し、外観や、卵黄と卵白の風味が従来の殺菌液全卵より改善され、卵黄と卵白の物理的損傷の少ない濃厚卵白入り加熱殺菌液全卵を提供する。例文帳に追加
To provide a thermally sterilized whole egg liquid containing thick albumen, having good beatability in spite of the thermal sterilization, giving a cooked egg food to have shading whiteness of coagulated albumen and yellow color of the yolk without forming a monotonous color, having improved appearance and taste of yolk and albumen compared with conventional sterilized whole egg liquid and causing little physical damage on the yolk and albumen. - 特許庁
家禽類の卵の卵殻強度や卵黄色の等の卵質や発育および飼料要求率を改善することができる配合飼料を供すること。例文帳に追加
To provide a formula feed capable of improving egg quality of an egg of poultry, such as strength of the egg shell and yellow color of the egg, growth and feed conversion ratio. - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
「黄色卵黄」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 8件
不均一な膜状卵凝固物を含有する卵加工品の製造方法において、セルロース0.05〜5%を配合した少なくとも卵黄を含む卵混合液を水温70〜100℃の湯中に添加して得られる、面積700〜5000mm^2かつ厚さ7mm以下の黄色の膜状卵凝固物を含有する卵加工品の製造方法。例文帳に追加
The method for producing an egg processed product containing inhomogeneous membraneous egg coagulation comprises adding an egg mixture liquid which is mixed with 0.05-5% cellulose and contains at least egg yolk, into hot water at a temperature of 70-100°C, so as to contain the yellow membraneous egg coagulation which has an area of 700-5,000 mm^2 and a thickness of ≤7 mm. - 特許庁
|
意味 | 例文 (8件) |
|
黄色卵黄のページの著作権
英和・和英辞典
情報提供元は
参加元一覧
にて確認できます。
DBCLS Home Page by DBCLS is licensed under a Creative Commons 表示 2.1 日本 License. | |
All Rights Reserved, Copyright © Japan Science and Technology Agency | |
Copyright © 2024 CJKI. All Rights Reserved |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |