意味 | 例文 (64件) |
bitter teaとは 意味・読み方・使い方
追加できません
(登録数上限)

意味・対訳 苦茗、渋いお茶、渋茶
「bitter tea」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 64件
Japanese green gentian tea is very bitter.例文帳に追加
センブリ茶は非常に苦い。 - Tatoeba例文
METHOD FOR LOWERING BITTER TASTE OF KUDIN TEA AND KUDIN TEA HAVING LOWERED BITTER TASTE例文帳に追加
苦丁茶の苦味を低減する方法および苦味の低減された苦丁茶 - 特許庁
This resulted in the production of bitter tea.発音を聞く 例文帳に追加
そのため、品質的に渋いお茶を生産されていた。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
PACKAGED SUGAR-FREE TEA BEVERAGE CONTAINING TEA EXTRACT WITH REDUCED BITTER AND ASTRINGENT TASTE例文帳に追加
苦渋味が抑制された紅茶抽出液を含有する容器詰め無糖紅茶飲料 - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解! -
ウィキペディア英語版での「bitter tea」の意味 |
Bitter Tea
出典:『Wikipedia』 (2011/03/16 15:34 UTC 版)
「bitter tea」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 64件
To provide black tea beverage relieved in bitter and astringent taste of black tea beverage containing a large amount of tea polyphenol without addition of circular oligosaccharide.例文帳に追加
茶ポリフェノールを多量に含んだ紅茶飲料の苦渋味を、環状オリゴ糖を添加せずに、緩和する。 - 特許庁
FINE-FLAVOR TEA LEAF WITH SUPPRESSED BITTER AND ASTRINGENT TASTE, AND PREPARED PRODUCT OF THE SAME例文帳に追加
苦渋味が抑制された高香味茶葉及びその調製品 - 特許庁
As a result of this, it is possible to relieve bitter and astringent taste of the tea polyphenol.例文帳に追加
これにより、茶ポリフェノールの苦渋味を緩和することができる。 - 特許庁
To provide a method for controlling the bitter taste of caffeine, by which the bitter taste of a drink such as coffee drink, black tea drink, green tea, oolong tea, or cocoa, or the bitter taste of a caffeine-containing composition such as drinkable preparation, tablet, troche, chocolate, candy, jelly, chewing gum or the like, especially a bitter taste immediately sensed in mouth, can significantly be controlled.例文帳に追加
コーヒー飲料、紅茶飲料、緑茶、ウーロン茶、ココア等の飲料や、ドリンク剤、錠剤、トローチ、チョコレート、キャンデー、ゼリー、錠菓、チューイングガム等のカフェインを含有する組成物の苦味、特に口中に入れて直に感じる苦味を有意に抑制する方法を提供する。 - 特許庁
To provide a method for producing a fine-flavor packaged tea beverage with suppressed bitter and astringent tastes, or a tea-containing food by reducing the bitter and astringent tastes derived from polyphenol contained in tea leaves while retaining an original flavor of tea, and using the tea leaves or a liquid extracted from the tea leaves.例文帳に追加
茶本来の香味を保持しつつ、茶葉に含まれるポリフェノール由来の苦渋味を減少させ、該茶葉或いは該茶葉の抽出液を用いて、苦渋味の抑制された、高香味の容器詰め茶飲料或いは茶入り食品を製造する方法を提供すること。 - 特許庁
CONTAINER-PACKED ROASTED TEA BEVERAGE, METHOD FOR PRODUCING THE SAME, AND METHOD FOR IMPROVING BITTER AND ASTRINGENT TASTE OF HIGH CATECHIN ROASTED TEA BEVERAGE例文帳に追加
容器詰焙じ茶飲料及びその製法、並びに高カテキン焙じ茶飲料の苦・渋み改善方法 - 特許庁
To provide a beverage feeder preventing a tea from getting bitter by dividing tea leaves from tea after making the tea, warming the tea and capable of serving the tea at a taste and a temperature fleshly brewed.例文帳に追加
お茶を入れた後、茶葉とお茶を分けてお茶が苦くならないようにするとともに、お茶を保温することができるなど飲み物を入れたての味や温度で供給することができる飲料供給機を提供する。 - 特許庁
After researching how to make bitter tea milder, the tea leaf fibers were softened by steaming for a longer period of time to successfully produce a green tea from which the bitter taste had been eliminated.発音を聞く 例文帳に追加
渋いお茶をいかにしてまろやかなお茶にするかを研究した結果、蒸し時間を長くすることによって、茶葉の繊維を柔らかくし、渋味を取り去った緑茶を作る事に成功した。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
|
意味 | 例文 (64件) |
|
bitter teaのページの著作権
英和・和英辞典
情報提供元は
参加元一覧
にて確認できます。
Copyright (C) 1994- Nichigai Associates, Inc., All rights reserved. 「斎藤和英大辞典」斎藤秀三郎著、日外アソシエーツ辞書編集部編 |
|
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA) and/or GNU Free Documentation License (GFDL). Weblio英和・和英辞典に掲載されている「Wikipedia英語版」の記事は、WikipediaのBitter Tea (改訂履歴)の記事を複製、再配布したものにあたり、Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA)もしくはGNU Free Documentation Licenseというライセンスの下で提供されています。 |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
![]() ログイン |
Weblio会員(無料)になると
![]() |


![]() | 「bitter tea」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
![]() ログイン |
Weblio会員(無料)になると
![]() |