例文 (24件) |
"ちゃけいいんりょう"を含む例文一覧と使い方
該当件数 : 24件
品質良好な茶系飲料を短時間で調理することができる茶系飲料調理装置を提供する。例文帳に追加
To provide a tea type drink preparing device capable of preparing a tea type drink of good quality in a short time. - 特許庁
利用者をあまり待たせることなく、高品質の茶系飲料を利用者に提供することができる茶系飲料供給装置を提供する。例文帳に追加
To provide a tea drink supply device for providing a high-quality tea drink for a user without making the user wait so much. - 特許庁
飲料用添加剤であり、飲料が茶系飲料である風味増強剤。例文帳に追加
The flavor enhancer is an additive for beverage, especially tea beverage. - 特許庁
光照射下においても色調の安定な茶系飲料を提供すること例文帳に追加
To provide a tea-based drink which has a stable color tone even under the irradiation of light. - 特許庁
お茶系飲料や保健用飲料等の飲料に、イソロイシルチロシン(Ile-Tyr)又はイソロイシルチロシン含有物を添加して、機能性飲料とする。例文帳に追加
This functional beverage is obtained by adding isoleucyltyrosine (Ile-Tyr) or an isoleucyltyrosine-containing substance to a beverage such as a tea-based beverage or a health care beverage. - 特許庁
透明度が高く、味及び香気が良好で、長期保存後も濁りやオリの生じない茶抽出物及び茶系飲料の提供。例文帳に追加
To provide a method for producing a green tea extract having high transparency and good taste and flavor, and causing no cloudiness or dregs even after long preservation, and a method for producing a green tea beverage. - 特許庁
バランスの良い香気と風味を有し、茶系飲料に配合できる茶抽出物の製造法の提供。例文帳に追加
To provide a method for producing a tea extract material having favorably balanced aroma and flavor, and applicably blended to a tea beverage. - 特許庁
緑茶抽出物を配合した容器詰非茶系飲料であって、次の成分(A)及び(B)、(A)非重合体カテキン類0.04〜0.5重量%、(B)酵素処理ステビア0.001〜0.05重量%を含有し、pHが2〜5である容器詰非茶系飲料。例文帳に追加
This packaged beverage comprises packaged non-tea-based beverage formulated with a green tea extract, has pH 2-5, and contains the following components (A) and (B): (A) 0.04-0.5 wt.% of non-polymeric catechin; and (B) 0.001-0.05 wt.% of stevia treated with an enzyme. - 特許庁
各茶の持ち味を損なうことなく、非重合体カテキン類を高濃度で含み、かつ風味の良好な茶系飲料用抽出液の製造方法を提供すること。例文帳に追加
To provide a method for producing an extract for tea-based beverage, containing non-polymer catechins at a high concentration and having proper flavor, without damaging the natural flavor of each tea. - 特許庁
スクラロース及び乳清ミネラルを含有する甘味組成物、該甘味組成物を含有する食品(炭酸飲料、果実飲料、コーヒー、清涼飲料水、乳飲料、茶系飲料、デザート及び菓子を含む)。例文帳に追加
As food products suitable for using this sweetening composition as a sweetener, e.g. a drink such as a carbonated beverage, a fruit drink, coffee, a soft drink, a milk beverage or a tea-based drink, and a dessert such as a mousse, and confectioneries such as chewing gum and candy are exemplified. - 特許庁
茶葉を粉砕する機構部分をコンパクトに維持しながら、構造を単純化することができる茶系飲料供給装置の粉砕茶葉生成装置を提供する。例文帳に追加
To provide a crushed tea leaf generator of a tea drink supply device for simplifying a structure while compactly maintaining a mechanism part for crushing tea leaves. - 特許庁
透明度が高く、味と香気が良好で、長期保存後も濁りやオリの生じない烏龍茶抽出物及び烏龍茶系飲料の提供。例文帳に追加
To provide a method for producing an oolong tea extract having high transparency and good taste and flavor, and causing no cloudiness or dregs even after long preservation, and a method for producing an oolong tea beverage. - 特許庁
ビートオリゴ糖と高甘味度甘味料(例えば、ステビオサイド、ソーマチン、アスパルテーム又はアセサルファムK等)を含有する甘味組成物、該甘味組成物を含有する食品(炭酸飲料、果実飲料、コーヒー、清涼飲料水、乳飲料、茶系飲料、デザート及び菓子を含む)。例文帳に追加
Foods can be obtained by including the sweet composition comprising the two ingredients mentioned above. - 特許庁
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