意味 | 例文 (3件) |
sausage and mixed sausageの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 3件
To provide low-fat sausage not mixed with any fat other than that contained in red meat in view of consumer's health intention, and having favorable springy and juicy palate feeling while fat content contained in the sausage is suppressed below 3wt.%; and to provide a method for producing low-fat sausage.例文帳に追加
消費者の健康志向を踏まえて、赤身肉に含有される脂肪以外の脂肪を添加しない低脂肪ソーセージにおいて、このソーセージ中に含まれる脂肪分を3%以下に抑えてながらもなお且つ食感において好ましい弾力とジューシー感を有する低脂肪ソーセージとその製造方法を提供することである。 - 特許庁
To provide food that satisfies an eating person in taste, smell, texture, etc. by mixing a vegetable food material processed in solid shape (chopped and cut), into the pasted vegetable food material, and filling a casing with the mixed food material to form sausage shape, and a method for producing the food.例文帳に追加
ペースト化された植物性食材もしくはペースト化された植物性食材に固形状(刻みカット)に加工された植物性食材を混合してケーシングに充填しソーセージ状に成形し、味、におい、食感等の点で摂食者が満足する食品ならびにその製造方法を提供する。 - 特許庁
Once this Naporitan started to be served at average restaurants, ketchup replaced tomato puree, which was still not easily available to the public, and sausage made from mixed meat with red-colored casing replaced expensive meat, then becoming the dish seen today. 例文帳に追加
このナポリタンが一般的な食堂で提供されるようになると、まだ当時は庶民の手に入り難かったトマトピューレはケチャップで代用され、高価であった肉の代わりに、寄せ集め肉で作り皮を赤く着色したウインナーソーセージを入れた現在の料理へ変化していった。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
意味 | 例文 (3件) |
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