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低糖質食の英語
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英訳・英語 low carbohydrate diet
「低糖質食」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 37件
血糖低下作用等を有し医薬、健康食品、化粧料として有用な物質を提供すること。例文帳に追加
To provide a material having hypoglycemic effect or the like, and useful as a medicine, a health food and a cosmetic. - 特許庁
風味が優れ質感の多重な性質を有する、繊維が多く糖アルコール含量が低い、低カロリーの栄養エネルギー食品バーを提供すること。例文帳に追加
To provide a low-calorie nutrition energy food bar with high fiber content and reduced sugar alcohol content, which has excellent flavor and multi-texture properties. - 特許庁
食品、化粧品、医薬品、化学品等に極めて有用なタンパク質及び/ 又は糖質を食品としても使用することができる安全な方法で、且つ効率良く大量に低コストで、しかも容易に改質することができるタンパク質及び/又は糖質の改質方法を提供すること。例文帳に追加
To provide a method for modifying protein and/or a saccharide by which the protein and/or the saccharide highly useful for foods, cosmetics, medicines, chemicals and so on can efficiently and massively be modified at a low cost by a safe method capable of being also used for foods. - 特許庁
豆乳および豆乳を含有する飲食物に、甘味の立ちおよびキレが遅い甘味質を有する糖アルコールである、固形分中の糖組成において5糖類以上が50重量%以上の低糖化還元水飴を添加することで、豆乳のもつ後味、エグ味を低減する。例文帳に追加
The soymilk and soymilk-containing food and drink are added with low saccharogenic reducing starch syrup which is sugar alcohol having sweetness quality slow in rise and disappear of sweetness and in which ≥5 saccharides occupy ≥50 wt.% in a sugar composition in solid content so as to reduce aftertaste and harsh taste of soymilk. - 特許庁
豆乳および豆乳を含有する飲食物に、甘味の立ちおよびキレが遅い甘味質を有する糖アルコールである、固形分中の糖組成において5糖類以上が50重量%以上の低糖化還元水飴を添加することで、豆乳のもつ後味、エグ味を低減する。例文帳に追加
The aftertaste or harsh taste of soybean milk is reduced by adding low saccharized reduced starch syrup which is sugar alcohol having sweet quality slow in beginning and finish of sweetness and contains 50 wt.% or more of 5 or more saccharides in a sugar composition in solid to soybean milk or refreshment containing soybean milk. - 特許庁
カカオマスおよび/またはココアパウダーを含有する飲食物に、甘味の立ちおよびキレが遅い甘味質を有する糖アルコールである、固形分中の糖組成において5糖類以上が50重量%以上の低糖化還元水飴を添加することで、カカオの風味を向上する。例文帳に追加
The food and drink containing cacao mass and/or cocoa powder are added with low saccharogenic reducing starch syrup which is sugar alcohol having sweetness quality slow in rise and disappear of sweetness and in which ≥5 saccharides occupy ≥50 wt.% in a sugar composition in solid content so as to improve cacao flavor. - 特許庁
人と犬の両方が食べられる低脂質、砂糖不使用で堅焼きという新しい分野のビスケットを提供することを目的とする。例文帳に追加
To provide biscuits of a new field, that is, low fat, sugarless, hardbaked and eatable for both humans and dogs. - 特許庁
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「低糖質食」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 37件
小麦胚乳部由来の糖分解酵素阻害物質及び食物繊維を含有するコレステロール低下用組成物例文帳に追加
GLYCOLYTIC ENZYME INHIBITOR DERIVED FROM WHEAT ENDOSPERM AND CHOLESTEROL-LOWERING COMPOSITION CONTAINING DIETARY FIBER - 特許庁
食肉具材に、低ゲル強度の乳清たん白質とトレハロース及び/又は還元澱粉糖化物とを添加したピックル組成物を用いる。例文帳に追加
Meat ingredients is applied with a pickle composition obtained by being added with a whey protein having a low gel strength and trehalose and/or reduced glycosylated starch to. - 特許庁
糖質の摂取を効果的に低減することができ、食味も良好なあん類及びその製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide bean jams, capable of effectively reducing the ingestion of a sugar content and also having a good texture, and a method for producing them. - 特許庁
血中脂質、特に、コレステロール、中性脂肪及びリン脂質の濃度や血糖値を効果的に低下させ、高脂血症や高血糖などの不健康要因を改善する効能を有する食品を提供する。例文帳に追加
To provide a food for effectively reducing the concentration of lipid in blood such as, in particular, cholesterol, neutral fat and phosphatide to ameliorate unhealthy factors such as hyperlipemia or hyperglycemia. - 特許庁
ドーナツに代表される油菓子食品において吸油性、砂糖泣きを低減し、内相のきめ、ボリューム、食感等の品質を向上することができる油菓子食品用ミックス粉を提供する。例文帳に追加
To provide mixed flour for fried cakes represented by doughnut, effective for suppressing oil absorption and melting of sugar coat and improving the quality of the cake such as the texture of the inner phase, voluminousness and palatability. - 特許庁
また、甘味のキレが遅く後引きがある甘味質を有する糖アルコールである低糖化還元水飴を添加することにより、旨味を増強した飲食物を提供する。例文帳に追加
Furthermore, the food and drink is enhanced in palatability by the addition of low saccharified reduced starch syrup as sugar alcohol having sweet quality slow in sharpness of sweetness and having aftertaste. - 特許庁
また、甘味のキレが遅く後引きがある甘味質を有する糖アルコールである低糖化還元水飴を添加することにより、旨味を増強した飲食物を提供する。例文帳に追加
Furthermore, the food and drink is enhanced in palatability by the addition of low saccharified reduced starch syrup as sugar alcohol having sweet quality which is slow in a speed at which sweetness disappears after sweetness reaches a peak and has aftertaste of sweetness. - 特許庁
腸内に流入されるブドウ糖、ショ糖、または果糖などを、体内に吸収されない高分子物質に転換し低糖類の腸からの吸収を競争的に阻害することにより、肥満症や糖尿病を予防・治療の可能な新規な微生物、これらの薬学的な有効量を含有する組成物、および、これらを有効成分とする食品組成物を提供することができる。例文帳に追加
The new microorganisms capable of preventing and treating obesity and diabetes mellitus by converting glucose, sucrose, fructose or the like flowing into the intestine into polysaccharides which can not be absorbed into a body, for inhibiting the absorption of lower saccharides competitively, a composition containing them in a pharmaceutically effective amount and a food composition containing them as active ingredients are provided. - 特許庁
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