意味 | 例文 (90件) |
生チーズの英語
追加できません
(登録数上限)
英訳・英語 green cheese
「生チーズ」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 90件
プロセスチーズおよびプロセスチーズの生成方法を提供すること。例文帳に追加
To provide a process cheese, and to provide a method for producing the process cheese. - 特許庁
酵素処理チーズを製造する際に、チーズあるいはチーズカードに、ラクトバチルス・ヘルベチカス(Lactobacillus helveticus)が産生する酵素を作用させる。例文帳に追加
The enzyme modified cheese is obtained by making an enzyme which Lactobacillus helveticus produces act on cheese or cheese curd when producing the enzyme modified cheese. - 特許庁
クリームチーズという,生牛乳にクリームを加えた柔らかくて味の濃厚なチーズ例文帳に追加
a soft and rich cheese that is made by adding raw milk to cream, called cream cheese発音を聞く - EDR日英対訳辞書
乳製品(バター、チーズなど)が生産され、または販売される仕事場例文帳に追加
a workplace where dairy products (butter and cheese etc.) are produced or sold発音を聞く - 日本語WordNet
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
「生チーズ」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 90件
本発明のガストロカイン産生促進剤は、リパーゼやプロテアーゼ、ペプチダーゼなどチーズ中の脂肪やタンパク質を分解する酵素を1種若しくは2種以上を用いて、ナチュラルチーズやプロセスチーズを酵素処理したチーズ酵素分解物を有効成分とする。例文帳に追加
The gastrokine production promoter contains an enzyme-modified cheese obtained by enzymically treating natural cheese or process cheese by using one or more kinds of enzymes for degrading a fat or a protein in the cheese, such as lipase, protease and peptidase, as active ingredients. - 特許庁
このチーズ入りカスタードクリームの製品にホイップさせたメレンゲを混ぜ合わせてチーズケーキの生地を作り、これを焼成することにより、簡単容易にベークドタイプのチーズケーキを造ることができるものである。例文帳に追加
This baked type cheesecake can simply and readily be produced by mixing the cheese-containing custard cream product with meringue to give cheesecake dough and baking the dough. - 特許庁
プロセスチーズ類の製造に用いるチーズ原料の加熱溶融工程後に添加された乳酸菌が生菌として存在するプロセスチーズ類。例文帳に追加
Disclosed is a processed cheese characterized in that a lactic acid bacterium added after a hot-melt processing of a cheese raw material used for producing the processed cheese exists in a living state in the processed cheese. - 特許庁
硬質ナチュラルチーズ及び/又は半硬質ナチュラルチーズ独特の熟成風味を強く感じながらも、スプレッド適性や衛生面で優れたチーズスプレッド食品を提供する。例文帳に追加
To provide a cheese spread food product excellent in adequacy for spread and in hygiene while having a strong feel of mature flavor peculiar to hard natural cheese and/or semi-hard natural cheese. - 特許庁
あるいは、減少量の脂肪を有する生物由来のナチュラルチーズフレーバ成分を生成する。例文帳に追加
Alternatively, natural biogenerated cheese flavor components are produced with reduced amount of fat. - 特許庁
白カビチーズの表面に呈味物質が付着した白カビチーズおよびチーズカードを成型する工程と、前記成型されたチーズカードの表面に白カビが生育するまで発酵させる工程と、前記白カビが生育したチーズカードの表面に呈味物質を付着する工程と、前記呈味物質を載せたチーズカードを本熟成させる工程を有する白カビチーズの製造方法により解決することができる。例文帳に追加
The method for producing this white mold cheese includes processes of: molding a cheese curd and the white mold cheese to whose surface the taste substance adheres; fermenting the molded cheese curd until white mold grows up on the surface of the cheese curd; accreting the taste substance onto the surface of the cheese curd on which the white mold has grown up; and really maturing the cheese curd on which the taste substance is placed. - 特許庁
マヨネーズと和えて「めんたいマヨネーズ」としたり生クリームやチーズと和える場合もある。例文帳に追加
It is sometimes dressed with mayonnaise (mentai-mayonnaise), dairy cream and cheese.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
その乳は,この地方でしか生産されない特別なチーズを作るために使われます。例文帳に追加
Their milk is used to make a special cheese that is produced only in that region. - 浜島書店 Catch a Wave
|
意味 | 例文 (90件) |
|
生チーズのページの著作権
英和・和英辞典
情報提供元は
参加元一覧
にて確認できます。
DBCLS Home Page by DBCLS is licensed under a Creative Commons 表示 2.1 日本 License. | |
All Rights Reserved, Copyright © Japan Science and Technology Agency | |
Copyright © 2024 CJKI. All Rights Reserved |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |