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baking qualityとは 意味・読み方・使い方
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意味・対訳 製パン性
「baking quality」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 79件
QUALITY IMPROVER FOR CONFECTIONERY OR BAKING例文帳に追加
製菓、製パン用品質改良剤 - 特許庁
To provide a support device or the like for baking capable of improving the baking efficiency of bread or improving baking quality by performing baking management according to peculiar circumstances of a baking line.例文帳に追加
パン製造ラインの固有の事情に合致した製造管理を行うことで、パンの製造効率の向上や製造品質の向上を図ることができる、パン製造の支援装置等を提供すること。 - 特許庁
To provide a whey powder as a substitute for skimmilk powder having superior baking properties equal to or better than those of the skimmilk powder and used as a quality improver for baking, and to provide a method for producing the whey powder, a quality improver for baking, a method for producing the quality improver for baking, and a method for baking and bread.例文帳に追加
脱脂粉乳代替物として、脱脂粉乳と同等以上の優れた製パン性を有し、製パン用品質改良剤として使用されるホエイパウダー、その製造方法、製パン用品質改良剤、その製造方法、製パン方法、およびパンを提供する。 - 特許庁
To provide a baking auxiliary tool advantageous to maintain high quality of a baking object, and advantageous to reduce cost.例文帳に追加
焼成対象物の高い品質を維持するのに有利であり、更にコスト低廉に有利な焼成用補助治具を提供する。 - 特許庁
To provide a method for improving baking quality of bread dough comprising rice flour as a main raw material.例文帳に追加
米粉を主原料とするパン類生地の製パン性改良方法の提供。 - 特許庁
To manufacture, with a good productivity, a moisture conditioning tile which is excellent in quality and performance without using a baking method.例文帳に追加
焼成法を使用せずに、品質性能に優れた調湿タイルを、生産性良く製造する。 - 特許庁
To provide a method for producing a bread dough, by which the quality of the bread dough produced by a sponge dough method is modified to improve the quality of bread produced by baking the bread dough.例文帳に追加
中種生地法により生成されるパン生地の品質を改質して、同パン生地を焼成して生成されるパンの品質を向上させる。 - 特許庁
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「baking quality」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 79件
To provide a hearth for baking a fermented food of wheat flour, which causes neither unevenness of baking nor a steamy smell and has no quality dispersion is a product to be baked and obtained by baking a fermented food of wheat flour represented by Neapolitan pizza at a high temperature and is suitable for a food service industry, a pot for baking the same and a method for baking the same.例文帳に追加
ナポリピザに代表される小麦粉発酵食品を高温で焼成しても焼成むらや蒸れ臭気が発生せず、且つ焼成して得られる製品の品質にばらつきがない外食産業に適する小麦粉発酵食品の焼成用炉床、その焼成用窯およびその焼成方法を提供する。 - 特許庁
To provide a pre-baking conveying device capable of improving productivity by shortening a substrate receiving and delivering time to upstream/downstream processes and conveying the substrate at the same time as pre-baking processing without generating quality failures such as elevating/lowering pin unevenness and suction hole unevenness caused by a conventional pre-baking device.例文帳に追加
上下流工程への基板受け渡し時間を短縮することによる生産性向上と従来のプリベーク装置に起因する昇降ピンムラや吸着穴ムラなどの品質不良を生じることなく、プリベーク処理と同時に搬送可能なプリベーク搬送装置を提供する。 - 特許庁
Since the unsaturation degree histogram is varied in response to the progress of the baking treatment, quality of the residual gas is grasped by computation and comparison in the unsaturation degree histogram, and a progress situation of the baking treatment is grasped together therewith.例文帳に追加
不飽和度ヒストグラムはベーキング処理の進行に応じて変化するので、不飽和度ヒストグラムの演算や比較により残留ガスの質を把握するとともに、ベーキング処理の進行状況を把握することができる。 - 特許庁
To provide a method for baking bread, capable of simultaneously baking different plural kinds of bread in same oven and excellent in quality, especially baked color and texture.例文帳に追加
異なる複数種類のパンを同一のオーブン内で同時に焼成する、しかも品質、特に焼き色と食感に優れたパンの焼成方法の提供。 - 特許庁
To provide a technology for quantity production capable of uniformly and economically performing solid-phase reaction baking on powder received in a sagger while preventing dispersion of baking quality between its surface layer and inside.例文帳に追加
匣鉢に収納した粉体を表層部と内部との間で焼成品質のバラツキが生じないように均一に、しかも経済的に固相反応焼成することができる量産化技術を提供する。 - 特許庁
Above all, the whey exhibiting pH≤7.0 is heat-treated at a high temperature of ≥121°C, to thereby afford the quality improver for baking having ≥120 mg/100 g lactulose content and proper baking properties.例文帳に追加
中でもpH7.0以下を示すホエイを、121℃以上の高温加熱処理することにより、ラクチュロース含量が120mg/100g以上で、良好な製パン性を有する製パン用品質改良剤が得られる。 - 特許庁
To prevent the deterioration in quality of bread and accelerate the cooling of a baking chamber by preventing bread from being left closed in the baking chamber after finishing the bread making.例文帳に追加
製パン終了後、パンが焼成室に密閉されたまま放置されることのないようにして、パンの品質の低下を防ぎ、また焼成室の冷却が進むようにする。 - 特許庁
To manufacture a high-quality and inexpensive color filter with improved productivity by reducing a baking time of a resist as well as uniformly baking the resist.例文帳に追加
レジストの焼成時間を短縮するとともにできるだけむらなく焼成することで、生産性を向上し、しかも高品質で安価なカラーフィルタを製造する。 - 特許庁
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