小窓モード


プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > Wiktionary英語版 > egg mayonnaiseの意味・解説 

egg mayonnaiseとは 意味・読み方・使い方

ピン留め

追加できません

(登録数上限)

単語を追加

Wiktionary英語版での「egg mayonnaise」の意味

egg mayonnaise


「egg mayonnaise」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 18



例文

MAYONNAISE-LIKE SEASONING FREE FROM PURIFIED OIL AND FAT AND EGG YOLK例文帳に追加

精製油脂及び卵黄を含まないマヨネーズ風調味料 - 特許庁

mayonnaise with chopped pickles and sometimes capers and shallots and parsley and hard-cooked egg発音を聞く 例文帳に追加

切られたピクルス、時々、ケイパー、エシャロット、パセリと堅くゆでた卵とマヨネーズ - 日本語WordNet

mayonnaise with chili sauce or catsup and minced olives and peppers and hard-cooked egg発音を聞く 例文帳に追加

チリソースかケチャップに、みじん切りにしたオリーブ、コショウ、堅ゆで卵を入れたマヨネーズ - 日本語WordNet

halved hard-cooked egg with the yolk mashed with mayonnaise and seasonings and returned to the white発音を聞く 例文帳に追加

堅ゆで卵を半分にし、卵黄を出してつぶしマヨネーズ・調味料をまぜ、白味に入れたもの - 日本語WordNet

a sauce of pieces of pickles, onion, parsley and boiled egg mixed with mayonnaise, called tartar sauce例文帳に追加

タルタルソースという,ピクルス・玉ねぎ・パセリ・ゆで卵を刻んでマヨネーズと混ぜ合わせたソース - EDR日英対訳辞書

To provide a technology of taking out a sandwich having ingredients like an egg and mayonnaise, for instance, safely and smoothly from a package.例文帳に追加

例えば、卵やマヨネーズの如きの具材が設けられたサンドイッチを包装体から無難に取り出すことが出来る技術を提供することである。 - 特許庁

例文

METHOD FOR PREPARING SPECIMEN TO BE TESTED FOR PCR EXAMINATION, COLLOIDAL GOLD ANTIBODY METHOD EXAMINATION, AND SURVIVAL CONFIRMATION EXAMINATION FROM EGG AND MAYONNAISE例文帳に追加

卵、マヨネーズからのPCR検査、コロイド金抗体法検査、生存確認検査対応の検体試料調製方法 - 特許庁

>>例文の一覧を見る


調べた例文を記録して、 効率よく覚えましょう
Weblio会員登録無料で登録できます!
  • 履歴機能
    履歴機能
    過去に調べた
    単語を確認!
  • 語彙力診断
    語彙力診断
    診断回数が
    増える!
  • マイ単語帳
    マイ単語帳
    便利な
    学習機能付き!
  • マイ例文帳
    マイ例文帳
    文章で
    単語を理解!
  • その他にも便利な機能が満載!
Weblio会員登録(無料)はこちらから

「egg mayonnaise」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 18



例文

To provide mayonnaise-like seasoning (dressing) containing neither purified oil and fat nor egg yolk obtained by utilizing soymilk fermented substance, and having good shape retainability.例文帳に追加

豆乳発酵物を利用した、保型性が良好な、精製油脂及び卵黄を含まないマヨネーズ風調味料(ドレッシング)を得る。 - 特許庁

The mayonnaise-like seasoning containing neither purified oil and fat nor egg yolk consists mainly of soymilk fermented substance and aqueous seasoning liquid, and is produced by adding starch and agar to the mixture so as to impart viscosity to the mixture.例文帳に追加

豆乳発酵物及び水性調味液を主成分とし、これらに澱粉及び寒天を加えて粘性を付与する。 - 特許庁

This calcium food is obtained by adding powdery eggshell dissolved in vinegar to an emulsified mayonnaise not containing calcium- containing substance obtained by mixing and stirring a vegetable oil, egg yolk or whole egg, vinegar or acetic acid, and a seasoning and spice.例文帳に追加

植物油、卵黄又は全卵、酢又は酢酸、及び調味香辛料を混合攪拌して作られるカルシウム含有物質を含まない乳化されたマヨネーズに、粉末卵殻を酢に溶かして加える。 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING MAYONNAISE-FLAVORED FOOD IN WHICH JEWS-EAR, DEVIL'S TONGUE, AGAR, GELATIN, ARROWROOT, OR THE LIKE, IS USED TO TAKE EMULSIFYING EFFECT, INSTEAD OF USING EGG SUCH AS HEN'S EGG OR OTHER'S例文帳に追加

鶏卵、その他の卵類を使用せずに、キクラゲ・コンニャク・寒天・ゼラチン・葛・等で乳化効果を代替した、マヨネーズ風味食品の製造方法。 - 特許庁

To provide mayonnaise-like seasoning containing no purified oil and fat nor egg yolk, excellent in homogeneity even when long stored without addition of particular water-soluble hemicellulose or subjecting soymilk to hydrolysis by protease in advance.例文帳に追加

特殊な水溶性ヘミセルロースを添加したり、また豆乳を予めプロテアーゼで加水分解したりすることなく、長期保存しても均質安定性の優れた、精製油脂及び卵黄を含まないマヨネーズ様調味料を提供する。 - 特許庁

To provide mayonnaise-like dressing allowing to enjoy health merits which albumen among egg components has, by easily ingesting in daily meal.例文帳に追加

卵成分のうち卵白が持つ健康上のメリットを、日常的な食事の際に手軽に摂取することにより享受できるマヨネーズ風のドレッシングを提供する。 - 特許庁

To provide a method for preparing a suitable specimen to be tested for a bacterial examination such as a PCR (polymerase chain reaction) method, colloidal gold antibody method, survival-confirmation examination, from a high concentration oils and fats-containing material to be tested such as an egg or mayonnaise.例文帳に追加

卵またはマヨネーズ等の高濃度油脂含有検体材料から、PCR、コロイド金抗体法、生存確認用等の細菌検査に好適な検体試料を調製する方法を提供する。 - 特許庁

例文

The mayonnaise-like seasoning containing no purified oil and fat nor egg yolk, having pH 3.0-4.7, is obtained through mixing soymilk fermented material having viscosity of ≥6.0 Pa s with water-soluble seasoning containing salt, vinegar and the like, and homogenizing the mixture.例文帳に追加

粘度が6.0Pa・s以上の豆乳発酵物を食塩、食酢などを含有する水性調味液と混和し、均質化して、精製油脂及び卵黄を含まないpH3.0〜4.7のマヨネーズ風調味料を得る。 - 特許庁

>>例文の一覧を見る

egg mayonnaiseのページの著作権
英和・和英辞典 情報提供元は 参加元一覧 にて確認できます。

   
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA) and/or GNU Free Documentation License (GFDL).
Weblio英和・和英辞典に掲載されている「Wiktionary英語版」の記事は、Wiktionaryのegg mayonnaise (改訂履歴)の記事を複製、再配布したものにあたり、Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA)もしくはGNU Free Documentation Licenseというライセンスの下で提供されています。

ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。

こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

このモジュールを今後表示しない
みんなの検索ランキング
閲覧履歴
無料会員登録をすると、
単語の閲覧履歴を
確認できます。
無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS