卵焼きを含む例文一覧と使い方
該当件数 : 63件
私は卵焼きをよく作ります。例文帳に追加
I make fried eggs a lot. - Weblio Email例文集
朝起きてご飯と卵焼きと味噌汁を食べた例文帳に追加
After waking up in the morning, I had rice, fried egg, and miso soup. - Weblio Email例文集
初心者でも容易に上手に厚焼きの卵焼きをつくることができるフライパンを提供する。例文帳に追加
To provide a griddle with which even a beginner can easily make thick omelet well. - 特許庁
この教室では,卵アレルギーの人たちのために,卵のかわりにカボチャと白身魚を使う卵焼き風料理などの料理を紹介している。例文帳に追加
The classes introduce dishes such as a "rolled-egg" dish that uses pumpkin and white fish instead of eggs for people with an egg allergy. - 浜島書店 Catch a Wave
オムライスは、日本で生まれたコメ料理のひとつで、ケチャップで味付けしたチキンライス(またはバターライス)を卵焼きでオムレツのように包んだ料理であり、日本料理のうち洋食に分類される。例文帳に追加
A rice omelet is a rice dish of Japanese origin; it is chicken fried rice (or plain butter-fried rice) seasoned with ketchup and wrapped up with a thin round crepe of fried eggs, which is categorized as yoshoku (Western food) in Japan. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
低蛋白であるにも拘らず卵焼き本来の好ましい食感を有する蛋白調整卵焼きを提供する。例文帳に追加
To provide a protein-regulated omelet having satisfactory texture that is inherent in omelet, despite its low protein content. - 特許庁
調理済みの米飯具材11と、上記米飯具材を被覆する可食性のシート材12と、上記可食性のシート材の外方面部に配置され、粘性を有するソース材13と、これら全体を覆った卵焼きで構成するオムライスの冷凍食品10とする。例文帳に追加
The frozen food 10 of rice omelette includes a cooked rice ingredient 11, an edible sheet material 12 covering the rice ingredient, a sauce material 13 arranged on the external area of the edible sheet material, and having adhesiveness, and fried egg covering all the materials. - 特許庁
8%糊化液が保形性を有する澱粉、3〜20%の食用油脂、液卵及び清水を配合した卵混合液を焼成により凝固してあり、製品100g当りの蛋白質含量が4〜8gである蛋白調整卵焼き。例文帳に追加
The protein-regulated omelet is obtained by coagulating egg mixture liquid comprising starch 8 wt.% pasty liquid of which has shape-retaining property, 3-20 wt.% of edible oil and fat, egg solution and pure water by firing, and has a protein content of 4-8 g per 100 g of the product. - 特許庁
卵15を調理用容器11に入れ、卵15が固まり始めたときに、ヘラ14で第一の領域11Aから卵15を巻き始め、次いで、第二の領域11Bに卵15を落とし込むことにより、厚焼きの卵焼きを容易に焼き上げることができる。例文帳に追加
Egg 15 is put into the cooking vessel 11 and if the egg 15 begins solidifying, the egg 15 starts to be rolled from the first region 11A by a spatula 14, next, the egg 15 is dropped into the second region 11B, then, thick omelet can be baked easily. - 特許庁
従来技術の調理器具で複数種類の調理をするには、例えば炒め物や、温めもの、焼き物、卵焼き等を調理するには、各種類ごとの調理を終えるごとに、その都度調理器具を洗い直し、別の調理をする必要があった、本発明の調理器具の形状は同時に複数の調理を行うことが可能であるため調理時間の短縮が可能であり、また各種類ごとの調理を終えるごとの、洗い直しの作業を省く事を提供する。例文帳に追加
To shorten cooking time; and to eliminate rewashing labor, by simultaneously cooking separate kinds by one cooker, without requiring rewashing of the cooker with every cooking of the separate kinds, when cooking a plurality of kinds by the one cooker. - 特許庁
Copyright © 1995-2024 Hamajima Shoten, Publishers. All rights reserved. |
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。 |
Copyright (c) 1995-2024 Kenkyusha Co., Ltd. All rights reserved. |
Copyright © National Institute of Information and Communications Technology. All Rights Reserved. |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |