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「口当り」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 口当りの意味・解説 > 口当りに関連した英語例文

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口当りを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 12



例文

口当り純資産額から判断してその銘柄は割安だ。例文帳に追加

Judging from net book value per share, this fund is cheap. - Weblio英語基本例文集

注出口の周辺の口当りをよくすることができ、リップを所定の位置に貼着する際の作業効率を向上させることができるようにする。例文帳に追加

To improve mouth touch feeling on the periphery of an extraction port and to improve the efficiency of work when a lip is stuck to a prescribed position. - 特許庁

滑らかで口当りが良く、糊状感がなくて口溶けに優れ、貯蔵安定性にも優れたペースト状食品を開発すること例文帳に追加

To provide a pasty food product giving smooth and good feeling to the palate, free from pasty feeling and having improved meltability and storage stability. - 特許庁

口当りが軽いばかりでなく、手作り感のあるサラダを製することのできる気泡入り水中油型乳化食品及びこれを用いたサラダの製法を提供する。例文帳に追加

To provide a foamed oil-in-water emulsified food with which salad having home-made feeling as well as light taste can be produced: and to provide a method for producing the salad using the food. - 特許庁

例文

注出口部の口当りをよくすることができ、リップを所定の位置に貼(ちょう)着する際の作業効率を向上させることができるようにする。例文帳に追加

To enable a bung hole section to have an improved feeling to a human lip and to enable a lip to be adhered to a predetermined position with an improved operation efficiency. - 特許庁


例文

具材の旨みを逃さないという観点から、具材の美味しさ維持することを可能にすると共に、衣の口当り、歯触りなどの食感および衣の外観に優れる衣材用ミックスを提供することをその課題とする。例文帳に追加

To provide a batter flour mix retaining the deliciousness of ingredients from a standpoint of keeping the texture of ingredients, and also excellent in texture such as mouth sensation and teeth sensation of coating, and external appearance of coating. - 特許庁

具材の旨みを逃さないという観点から、具材の美味しさ維持することを可能にすると共に、衣の口当り、歯触りなどの食感あるいは衣の外観に優れる衣材用ミックスを提供すること。例文帳に追加

To provide a batter flour mix retaining the deliciousness of ingredients from a standpoint of keeping the texture of ingredients, and also excellent in texture such as mouth sensation and teeth sensation of coating, or external appearance of coating. - 特許庁

注出口部を包囲する、蓋(ふた)を備えず頂壁37に溶着された注出口ガイド71を有する包装容器で、注出口部が包囲されるので、注出口部の口当りをよくすることができる。例文帳に追加

In a packaging container having the extraction port guide 71 which surrounds the spout port part, has no lid, and is welded to a top wall 37, since the spout port part is surrounded, the mouth-touch of the spout port part can be improved. - 特許庁

注出口部を包囲する、蓋(ふた)を備えず頂壁37に溶着された注出口ガイド71を有する包装容器で、注出口部が包囲されるので、注出口部の口当りをよくすることができる。例文帳に追加

A packaging container is not provided with a lid encircling the pouring outlet but provided with a lid encircling the spout guide 71 fusion bonded on a top wall 37, and the spout is encircled to improve the touch of the mouth of the spout. - 特許庁

例文

注出口の周辺の口当りをよくすることができ、リップを所定の位置に貼(ちょう)着する際の作業効率を向上させることができるようにする。例文帳に追加

To improve feeling of mouth touch around a bung hole and to improve working efficiency when a lip is stuck at a specified position. - 特許庁

例文

注出口部を包囲する、蓋(ふた)を備えず頂壁37及び前壁38に溶着された注出口ガイド72、71を有する包装容器で、注出口部の一部が包囲されるので、注出口部の口当りをよくすることができる。例文帳に追加

The packaging container is not provided with a cover but with pouring outlet guides 72 and 71 welded on a top wall 37 and a front wall 38 encircling the pouring outlet, and a part of the pouring outlet is encircled to improve the touch with the mouth on the pouring outlet. - 特許庁

例文

前記脱水のステップにより、食用の口当りの改善をさらに、前記発酵のステップにて、空気中における酵母菌が該大根原料中の大根酵素と互いに反応することにより、黄色酵素を生成し、該大根原料が自然かつ艶やかな黄色を呈する。例文帳に追加

The step of dehydration results in improving palatability of the Japanese radish raw material when eaten, and further the step of fermentation results in reacting Japanese radish enzyme in the Japanese radish raw material with yeast in the air each other to generate yellow enzyme so that the Japanese radish raw material shows natural and shiny yellow color. - 特許庁

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