例文 (7件) |
板チョコレートの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 7件
最中皮の移動方向の先端部がマスク板に至る直前で、ノズルからチョコレートを噴射し、最中皮の後端部がマスク板を通過する前であって、かつ、チョコレートが後端部にまで吹き付けられる位置でチョコレートの噴射を停止する。例文帳に追加
The chocolate is jetted from the nozzles just before the arrival of the tip end part of the wafer in the moving direction to the mask plate, and the jetting of the chocolate is stopped before the rear end part passes the mask plate and at the position at which the chocolate is blown even upon the rear end part. - 特許庁
焼成耐性付与効果を有する副素材の含有量が3%以下、かつ形状が小片状であるチョコレート類を内包させた成形生地を、発酵後に焼成することで、板チョコレート様のフィリング材を生地の端まで内包した層状膨化食品が得られる。例文帳に追加
The layer swollen food enclosing a chocolate-bar-like filling material to the end of dough is obtained by baking the molded dough containing not more than 3% of a content of a subordinate material with a baking resistance applying effect and enclosing flake-like-shaped chocolate after fermentation. - 特許庁
下敷き板の上に所定の厚みのシリコーン樹脂シートが設置され、当該シリコーン樹脂シートの上に型枠を有する成型型において、当該シリコーン樹脂シートの表面に、所定の厚みの画像が印刷されていることを特徴とする表面に画像を有するチョコレート用の成型型、当該成型型を用いて製造されるチョコレート又はチョコレート菓子とそれらの製造方法を提供する。例文帳に追加
In connection with a mold having its molding frame placed on the silicone resin sheet with a prescribed thickness that has been placed on an underlay plate, this invention provides the mold for molding a chocolate bar with an image carved on its surface, the silicone resin sheet is characterized in that it has an image with a prescribed thickness printed on its surface, and also provided is the manufacture process of chocolate bars or candies using this mold. - 特許庁
その結果、チョコレート被覆菓子片11は、前後の押し板41によって押されながら造塊作用を受け、その形状をこわされることなく互いに接合して、内部空隙の多い塊状に成形される。例文帳に追加
Consequently, the chocolate-coated cookie pieces 11 are pressed with the front and rear press plates 41 to receive mass-forming actions, and are bonded to each other to form the mass products having many inner spaces without being deformed. - 特許庁
多数個取り用の母基板からチョコレートブレークにより製作される電子部品パッケージの絶縁基体について、絶縁基体の外側面にバリを有していても電子部品や蓋体の位置合わせの際に画像認識装置により絶縁基体の外周の認識箇所を容易かつ正確に認識でき、電子部品や蓋体を精度よく位置合わせして取着できるものとすること。例文帳に追加
To permit the easy and correct recognition of the outer peripheral recognition place of an insulation base body and permit the mounting of an electronic component and a lid body by a picture recognizing device after accurately aligning them upon aligning the electronic component and the lid body even when there are burrs on the outside surfaces of the insulation base bodies of an electronic component package manufactured from the mother base board for multiple molding through chocolate breaks. - 特許庁
配合完了後の生地を鉄板に充填してケーキ本体を焼成すると共にこのケーキ本体の上側に配合完了後のソースを掛けた後、冷却することにより、上側のソース層1,ソースが含浸した含浸層2およびソースが含浸しないケーキ本体層3の3層構造から成るチョコレートケーキ4を成形する。例文帳に追加
Cake dough after the completion of compounding is charged on a steel plate to bake a cake body and sauce after the completion of compounding is put on the upper side of the cake body followed by cooling to form a chocolate cake 4 having a three-layered structure comprising a sauce layer 1 on the upper side, an impregnated layer 2 impregnated with the sauce and a cake body layer 3 not impregnated with the sauce. - 特許庁
例文 (7件) |
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