意味 | 例文 (124件) |
菓子用粉の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 124件
菓子類用ミックス粉、菓子類用生地、菓子類及び菓子類の製造方法例文帳に追加
MIX FLOUR FOR CONFECTIONERY, DOUGH FOR CONFECTIONERY, CONFECTIONERY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
パン又は菓子用米粉例文帳に追加
RICE FLOUR FOR BREAD OR CAKE - 特許庁
菓子用小麦粉および菓子用小麦粉組成物例文帳に追加
WHEAT FLOUR FOR CAKE AND WHEAT FLOUR COMPOSITION FOR CAKE - 特許庁
菓子用小麦粉、それを使用して得られた菓子及び菓子の製造方法例文帳に追加
WHEAT FLOUR FOR CAKE, CAKE PRODUCED BY USING THE FLOUR AND PRODUCTION OF CAKE - 特許庁
焼き菓子の製造方法、焼き菓子用ミックス粉、焼き菓子用生地及び焼き菓子例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING BAKED CONFECTIONERY, MIX POWDER FOR BAKED CONFECTIONERY, DOUGH FOR BAKED CONFECTIONERY AND BAKED CONFECTIONERY - 特許庁
菓子用穀粉及びそれを用いて製造される菓子例文帳に追加
GRAIN POWDER FOR CONFECTIONERY AND CONFECTIONERY MADE OF THE GRAIN POWDER - 特許庁
菓子類用小麦粉の製造方法例文帳に追加
METHOD OF MANUFACTURING WHEAT FLOUR FOR CONFECTIONERY - 特許庁
菓子用小麦粉の製造方法例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING WHEAT FLOUR FOR CONFECTIONERY - 特許庁
洋菓子類製造用米粉ブレンド粉とそれを用いた洋菓子類例文帳に追加
RICE FLOUR BLENDED FLOUR FOR PRODUCING CONFECTIONERY AND CONFECTIONERY USING THE SAME - 特許庁
パン・菓子用米粉組成物、米粉パン・菓子およびその製造方法例文帳に追加
RICE FLOUR COMPOSITION FOR BREAD AND CONFECTIONERY, RICE FLOUR BREAD AND CONFECTIONERY, AND PRODUCING METHOD THEREFOR - 特許庁
パン又は菓子用添加剤、パン又は菓子用穀粉組成物及びパン又は菓子の製造方法例文帳に追加
ADDITIVE FOR BREAD OR CONFECTIONERY, CEREAL FLOUR COMPOSITION FOR BREAD OR CONFECTIONERY, AND METHOD FOR PRODUCING BREAD OR CONFECTIONERY - 特許庁
豆菓子の衣掛け用粉類およびそれを用いた豆菓子製造法例文帳に追加
COATING POWDER FOR BEAN CONFECTIONERY, AND METHOD FOR PRODUCING BEAN CONFECTIONERY USING THE SAME - 特許庁
洋菓子類製造用米粉とグルテンのブレンド粉とそれを用いた洋菓子類例文帳に追加
BLEND POWDER OF RICE FLOUR AND GLUTEN FOR PRODUCTION OF WESTERN-STYLE CAKES, AND WESTERN-STYLE CAKES USING THE SAME - 特許庁
生胚芽粉末を含む焼き菓子用穀粉及びこれを使用した焼き菓子例文帳に追加
CEREAL FLOUR CONTAINING RAW GERM POWDER AND USED FOR BAKED CONFECTIONERY, AND BAKED CONFECTIONERY BY USING THE SAME - 特許庁
パン・菓子用もち米粉組成物、もち米粉パン・菓子およびその製造方法例文帳に追加
GLUTINOUS RICE FLOUR COMPOSITION FOR BRAD/CAKE, GLUTINOUS RICE FLOUR BREAD/CAKE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
メレンゲ菓子用ミックス粉及びこれを使用したメレンゲ菓子の製造方法例文帳に追加
MIX FLOUR FOR MERINGUE CONFECTIONERY, AND METHOD FOR PRODUCING MERINGUE CONFECTIONERY USING THE SAME - 特許庁
固化用粉末、組合せ菓子及びそれを用いたコマ様菓子の製造方法例文帳に追加
POWDER FOR SOLIDIFICATION, COMBINED CONFECTIONERY AND METHOD FOR PRODUCING TOP-LIKE CONFECTIONERY USING THE COMBINED CONFECTIONERY - 特許庁
メレンゲ粉末及びこれを使用した菓子類例文帳に追加
MERINGUE POWDER AND CONFECTIONARY CONTAINING THE SAME - 特許庁
着色糖類粉末及びそれを用いた組合せ菓子例文帳に追加
COLORED SACCHARIDE POWDER AND COMBINED CONFECTIONERY USING THE SAME - 特許庁
菓子類用小麦粉およびその製造方法例文帳に追加
WHEAT FLOUR FOR CONFECTIONERY, AND METHOD FOR PRODUCING THE WHEAT FLOUR - 特許庁
型焼き菓子用焙煎小麦粉組成物例文帳に追加
ROASTED FLOUR COMPOSITION FOR MOLD-BAKED CONFECTIONERY - 特許庁
米粉使用の焼菓子生地の製造方法例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING BAKED CONFECTIONERY DOUGH USING RICE FLOUR - 特許庁
米粉を用いた洋菓子の製造方法例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING WESTERN-STYLE CONFECTIONERY USING RICE POWDER - 特許庁
寒梅粉を用いた菓子の製造方法例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING CONFECTIONERY USING GLUE MADE OF GLUTINOUS RICE - 特許庁
パン類、麺類、菓子類向けブレンド用米粉例文帳に追加
BLENDING RICE FLOUR FOR BREAD, NOODLE AND CONFECTIONERY - 特許庁
小麦粉およびこれを使用した焼き菓子例文帳に追加
WHEAT FLOUR AND BAKED CONFECTIONERY USING THE SAME - 特許庁
また、型焼き菓子用小麦粉組成物を含むミックス粉である。例文帳に追加
The mixed flour contains the flour composition for the mold-baked confectionery. - 特許庁
低アレルゲン化小麦粉を使用した菓子類の開発における解決すべき課題は、低アレルゲン化処理された小麦粉を使用した菓子類が、通常の菓子類と同等の「美味しさ」を有する菓子類及びその製造方法である。例文帳に追加
To provide confectionery using hypoallergenic wheat flour, made so as to have the same 'deliciousness' as that of ordinary confectionery while using the hypoallergenic wheat flour, and to provide a method for making the confectionery. - 特許庁
唐菓子は小麦粉を用い胡麻油で揚げるなどの技法が用いられる。例文帳に追加
The technique used to make Togashi was to fry wheat flour-based dough in sesame oil. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
焼き菓子類用の焙焼小麦粉の製造法および当該焙焼小麦粉を含有する焼き菓子類用組成物例文帳に追加
PLATINUM AND PLATINUM ALLOY POWDERS WITH HIGH SURFACE AREAS AND LOW CHLORINE CONTENT, AND PROCESSES FOR PREPARING THESE POWDERS - 特許庁
強力小麦粉又は中力小麦粉から得られた粒径が52μ以下の微粉粒子数が全粒子数の75%以上を占める小麦粉と、薄力小麦粉とを、10:90〜65:35の重量比率で配合してなることを特徴とする菓子用小麦粉;上記菓子用小麦粉を使用して得られた菓子;上記菓子用小麦粉を使用することを特徴とする菓子の製造方法。例文帳に追加
This wheat flour for cake is produced by compounding (A) wheat flour containing fine powder particles having particle diameter of ≤52 μm in an amount accounting for ≥75% of the total number of particles and derived from hard wheat flour or medium wheat flour with (B) soft wheat flour at a weight ratio of 10:90 to 65:35. - 特許庁
平成17年米粉を用いたお菓子「純米シフォンケーキ」発売。例文帳に追加
2005: 'Rice Tube Cake,' cake with rice flour was introduced. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
くず粉を用いて作った透明の生地で餡を包んだ夏季の生菓子。例文帳に追加
It is an unbaked Japanese summer sweet with bean paste filling wrapped in the transparent dough made from powdered arrowroot. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
穀粉発酵物及びこれを用いた発酵風味菓子の製造方法例文帳に追加
CEREAL FERMENTATION PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING FERMENTATION FLAVOR CONFECTIONERY BY USING THE SAME - 特許庁
低アレルゲン化処理された小麦粉を用いた菓子類及びその製造方法例文帳に追加
CONFECTIONERY USING HYPOALLERGENIC WHEAT FLOUR, AND METHOD FOR MAKING THE SAME - 特許庁
タンパク質粉末とデンプン粉末からなる粉末素材を用いた焼き菓子およびその製造方法例文帳に追加
BAKED CONFECTIONERY USING POWDER MATERIAL MADE OF PROTEIN POWDER AND STARCH POWDER, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
低アレルゲン化小麦粉にα化澱粉および非α化澱粉を配合して用いた焼き菓子。例文帳に追加
This baked confectionary is provided by using lower allergenic wheat flour blended with α starch (pregelatinized starch) and non α starch. - 特許庁
洋菓子製造適性良好な、米粉を含有する洋菓子製造用ブレンド粉、及びそれを用いて製造される品質良好な洋菓子類を提供する。例文帳に追加
To provide blend powder containing rice flour for the production of western-style cakes excellently suitable for producing western-style cakes, and to provide excellent quality western-style cakes using the same. - 特許庁
米粉を用いて形成した菓子生地から米菓を製造する方法において、水可溶性蛋白質を除去した米粉を用いて菓子生地を形成し、この菓子生地を焼成することで米菓を製造するものである。例文帳に追加
This method for producing rice cracker comprises the following steps: producing confectionery dough using rice flour where water-soluble protein is eliminated, and baking the thus produced confectionery dough. - 特許庁
美味な焼き菓子を、食品添加物や特殊な製法を使うことなく製造することができる小麦粉およびこれを使用した焼き菓子を提供する。例文帳に追加
To provide wheat flour enabling production of delicious baked confectionery without using any food additive and a specific method, and to provide baked confectionery using the wheat flour. - 特許庁
大福と柏餅の中間の食感を有する菓子の提供を目的とし、特に寒梅粉を用いた新規な菓子の提供を目的とする。例文帳に追加
To provide new confectionery having a texture between rice cake stuffed with bean jam and rice cake wrapped in an oak leaf, and using especially glue made of glutinous rice. - 特許庁
本米粉ブレンド粉を用いて従来品に比べ格段に高品質の洋菓子類を製造できる。例文帳に追加
The western-style cakes of greatly high quality compared with the conventional one can be produced by using the rice flour blend powder. - 特許庁
シェイク用即席ゲル化粉末、組合せ菓子及びそれを用いたゼリー状食品の製法例文帳に追加
INSTANT GELLING POWDER FOR SHAKING, COMBINED CONFECTIONERY, AND METHOD FOR PRODUCING JELLY FOOD USING THE GELLING POWDER - 特許庁
また、愛知県津島市にはあかだ・くつわと呼ばれる米粉を用いた古い油菓子がある。例文帳に追加
There are fried sweets made of rice flour known as Akada and Kutsuwa that have been in existence since long time ago in Tsushima City, Aichi Prefecture. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
葛澱粉が含まれた洋菓子や嚥下困難者用に調整された食品を提供である。例文帳に追加
To provide western-style cake containing arrowroot starch and food prepared for a person having swallowing difficulty. - 特許庁
また、この穀粉発酵物を用いた発酵風味菓子の製造方法である。例文帳に追加
The method for producing the fermentation flavor confectionery by using the cereal fermentation product is also disclosed. - 特許庁
サゴ澱粉を副原料として用いることを特徴とする上記のいずれかの焼き菓子の製造方法。例文帳に追加
The method for producing the baked cake comprises using the sago starch as the secondary material. - 特許庁
小麦粉の代わりとして、タンパク質粉末およびデンプン粉末からなる粉末素材を用いた焼き菓子の提供。例文帳に追加
To provide a baked confectionery using a powder material made of protein powder and starch powder, instead of wheat flour. - 特許庁
意味 | 例文 (124件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。 |
Copyright © National Institute of Information and Communications Technology. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |