1016万例文収録!

「豆乳」に関連した英語例文の一覧と使い方(3ページ目) - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定


セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

豆乳を含む例文一覧と使い方

該当件数 : 729



例文

加工食品用白インゲンマメ製豆乳例文帳に追加

SOYMILK MADE FROM WHITE NAVY BEAN FOR PROCESSED FOOD - 特許庁

パラチノースを含有する発酵豆乳例文帳に追加

PALATINOSE-CONTAINING FERMENTED SOYBEAN MILK - 特許庁

豆乳入りコーヒープリンの製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING COFFEE PUDDING CONTAINING SOYBEAN MILK - 特許庁

家庭用豆乳・豆腐製造機のエアベント装置例文帳に追加

AIR VENT DEVICE FOR HOUSEHOLD BEAN MILK AND TOFU MAKER - 特許庁

例文

本発明は、豆乳を製造する際に生ずるオカラを乾燥粉砕して豆乳に混ぜることにより食感にざらつきの無い、オカラ入り豆乳およびオカラ入り豆乳の製造方法を提供することを目的とするものである。例文帳に追加

To provide bean curd refuse-containing soy milk without rough palate feeling obtained by drying and crushing bean curd refuse generated when producing the soy milk: and to provide a method for producing bean curd refuse-containing soy milk. - 特許庁


例文

大豆絞汁(豆乳)を有効成分とする化粧料例文帳に追加

COSMETIC HAVING SOYBEAN SQUEEZED FLUID (SOYBEAN MILK) AS EFFECTIVE COMPONENT - 特許庁

オカラ入り豆乳とその製造法並びにその利用例文帳に追加

BEAN MILK CONTAINING BEAN CURD LEES AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME AND ITS UTILIZATION - 特許庁

本発明は、大豆を原料とした得られる豆乳と、豆乳を製造する際に生じるオカラを乾燥粉砕して得られた粉末状のオカラを前記豆乳に添加混合したオカラ入り豆乳である。例文帳に追加

The bean curd refuse-containing soy milk is obtained by admixing powdery bean curd refuse obtained through drying and crushing the bean curd refuse generated when producing the soy milk, into the soy milk. - 特許庁

大豆粉から豆乳を製造する方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING SOYBEAN MILK FROM SOYBEAN FLOUR - 特許庁

例文

豆乳ケフィア及びその製造方法例文帳に追加

SOYBEAN MILK KEFIR AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

例文

家庭用豆乳・豆腐製造機の過熱防止装置例文帳に追加

OVERHEAT PREVENTION DEVICE FOR HOUSEHOLD BEAN MILK AND BEAN CURD MAKER - 特許庁

マイナスイオン豆乳アイスクリームの製法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING MINUS IONIZED SOYBEAN MILK ICE CREAM - 特許庁

風味の改善された豆乳乳酸発酵物例文帳に追加

SOYMILK LATIC ACID FERMENTATION PRODUCT WITH IMPROVED FLAVOR - 特許庁

酸性豆乳飲料およびその製造方法例文帳に追加

ACIDIC SOYA MILK DRINK AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

豆乳により湯葉を軟らかくすることができる。例文帳に追加

The dried skin bean curd can be softened by the soybean milk. - 特許庁

豆乳の製造方法及び豆腐の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING SOYA MILK AND METHOD FOR PRODUCING TOFU - 特許庁

豆乳の加熱調理方法及び加熱調理用容器例文帳に追加

METHOD FOR THERMALLY COOKING SOYBEAN MILK AND VESSEL FOR THERMAL COOKING - 特許庁

固形豆乳石鹸及びその製造法例文帳に追加

SOLID SOYBEAN MILK SOAP AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

冷凍食品用豆乳スープ及びその製造方法例文帳に追加

SOYMILK SOUP FOR FROZEN FOOD, AND PRODUCTION METHOD THEREFOR - 特許庁

加工全脂豆乳及びその製造法例文帳に追加

PROCESSED WHOLE SOYBEAN MILK - 特許庁

豆乳製品の製造方法および製造装置例文帳に追加

METHOD AND APPARATUS FOR PRODUCTION OF SOYBEAN MILK PRODUCT - 特許庁

発芽処理大豆を原料とする豆乳例文帳に追加

SOY MILK MADE OF GERMINATED SOY BEAN - 特許庁

豆乳容器およびそれを有する豆腐キット例文帳に追加

CONTAINER FOR SOYBEAN MILK AND BEAN CURD KID HAVING THE SAME - 特許庁

豆乳の乳酸菌醗酵食品の製造法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING LACTIC ACID BACTERIUM-FERMENTED FOOD OF SOYBEAN MILK - 特許庁

豊富な栄養素を含有する大豆より得られる豆乳又は豆乳粉末をベースとすることにより、大豆の需要並びに摂取量の拡大を図れる豆乳又は豆乳粉末を利用した栄養補助食品、ダイエット食品を提供する。例文帳に追加

To obtain a supplement or diet food based on soybean milk or its powder that is obtained from nutrient-rich soybeans so as to expand both the demand and intake of soybeans. - 特許庁

カルシウム添加豆乳およびその製造法例文帳に追加

CALCIUM-ADDED SOYMILK AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

還元性豆乳及びその製造方法例文帳に追加

REDUCING SOYBEAN MILK AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

豆乳菓子及びその製造方法例文帳に追加

SOYBEAN MILK CONFECTIONERY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

豆乳ドレッシング及びその製造方法例文帳に追加

SOYBEAN MILK DRESSING AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

黒豆豆乳飲料及びその製造方法例文帳に追加

SOYBEAN MILK DRINK OF BLACK SOYBEAN AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

新規発酵豆乳およびその製造方法例文帳に追加

NOVEL FERMENTED SOY MILK AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

豆乳様飲料または食品の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING SOYBEAN MILK-LIKE BEVERAGE OR FOOD PRODUCT - 特許庁

加工全脂豆乳及びその製造方法例文帳に追加

PROCESSED WHOLE SOYBEAN MILK AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

豆乳粉末素材及びその製造方法例文帳に追加

SOYBEAN MILK POWDER RAW MATERIAL AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

豆乳臭のマスキング用組成物、豆乳臭をマスキングするための方法、および豆乳臭がマスキングされた豆乳飲料を提供する。例文帳に追加

To provide a composition for masking soybean milk odor; to provide a method for masking soybean milk odor; and to provide a soybean milk beverage where the soybean milk odor is masked. - 特許庁

豆臭が緩和された豆乳食品例文帳に追加

SOYBEAN MILK FOOD REDUCED IN BEAN SMELL - 特許庁

本発明の豆乳又は豆乳粉末を利用した栄養補助食品、ダイエット食品は、豆乳又は豆乳粉末に、ミネラルとビタミンの何れか一方又は両方を配合したことを特徴とする。例文帳に追加

The supplement or diet food utilizing soybean milk or its powder is obtained by compounding soybean milk or its powder with minerals and/or vitamins. - 特許庁

大豆原料のオカラ及び豆乳の製造方法例文帳に追加

PRODUCTION METHODS FOR BEAN CURD REFUSE AND SOYBEAN MILK FROM SOYBEAN RAW MATERIAL - 特許庁

生大豆の微粉末を用いた豆乳の製造法。例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING SOYBEAN MILK BY USING FINE POWDER OF RAW SOYBEAN - 特許庁

食物繊維ゲル豆乳及びその製造法例文帳に追加

DIETARY FIBER GEL SOYBEAN MILK AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

カルシウム強化豆乳飲料の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING CALCIUM-ENRICHED SOYBEAN MILK BEVERAGE - 特許庁

豆乳と野菜汁を含有する液状食品例文帳に追加

LIQUID FOOD CONTAINING SOYMILK AND VEGETABLE JUICE - 特許庁

豆乳と卯の花の製造方法、前記したように豆乳濃度が不安定で不快臭を、除去出来なかったことと、消泡剤を添加せずに豆乳濃度を安定させ豆乳、卯の花から不快臭を除去する安全な豆乳、卯の花の製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for producing safe soymilk and bean-curd refuse, stabilizing soymilk concentration without adding a defoaming agent, and removing uncomfortable smell from soymilk and lees of bean-curd, in view of the fact that in the production of soymilk and lees of bean-curd, soymilk concentration is unstable, and uncomfortable smell cannot be removed. - 特許庁

バランスのよい豆乳特有の濃厚感及び豆乳本来のうまみやコクを有する濃縮豆乳であって、該濃縮豆乳を食品の原料として用いた場合でも、特に冷菓に用いた場合でも、その濃厚感及びうまみやコクを付与することができる濃縮豆乳及びそれを用いた豆乳含有冷菓を提供する。例文帳に追加

To provide a concentrated soya milk having characteristic thick feeling of soya milk and original deliciousness and body of soya milk in balanced state and capable of imparting the thick feeling, deliciousness and body in the case of using the concentrated soya milk as a raw material for foods, especially for frozen dessert and provide a soya milk-containing frozen dessert produced by using the concentrated soya milk. - 特許庁

この豆乳がまだ熱いうちににがり(凝固剤)を加えると蛋白分子が後述するように網目状に繋がり、豆乳はプリン状に固まる。例文帳に追加

When bittern (coagulant) is added to the warm soy milk, protein molecules spread in the form of a net as described below, and the soy milk curdles into a pudding-like consistency.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

また、豆乳に塩味の出汁を加え、浅葱と細かく切った油条を浮かべた鹹豆漿(シェントウチャン)は、朝粥感覚の「食べる豆乳」である。例文帳に追加

Also, 'edible soymilk,' which equates to rice gruel in the morning, called Shentochan, is cooked by adding salted broth to soymilk and putting minced Yutiyao and chives on top.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

β−グルカン産生能を有する乳酸菌を用いて豆乳を発酵させる工程を含む、豆乳発酵物の製造方法。例文帳に追加

The production method of the soymilk-fermented product includes a step for fermenting soymilk using a lactobacillus having β-glucan productivity. - 特許庁

サンプル調製において、豆乳に試薬Aを添加し試薬Aと豆乳を反応させるため攪拌を行う。例文帳に追加

In preparing a sample, a reagent A is added to soybean milk and agitated to react the reagent A with soybean milk. - 特許庁

大豆を原料とする豆乳に納豆菌を加え、充分発酵させる事により豆乳が半流動性の状態になる事を特徴とする。例文帳に追加

This fermented beverage is characterized by adding the bacillus natto to the soybean milk obtained by using soybean as a raw material and sufficiently fermenting to make the soybean milk as a semi-fluid state. - 特許庁

例文

豆乳、なたね油、玄米甘酒、塩、メイプルシロップからなる豆乳アイスクリーム、及びその製造方法。例文帳に追加

SOYMILK ICE CREAM MADE FROM SOYMILK, RAPESEED OIL, SWEET DRINK MADE FROM FERMENTED BROWN RICE, SALT, AND MAPLE SYRUP, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。
  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS