LOW-PROTEIN CHEESE-LIKE FOOD例文帳に追加
低タンパク質チーズ様食品 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCTION OF PROCESSED CHEESE例文帳に追加
プロセスチーズ類の製造方法 - 特許庁
CHEESE-CONTAINING RETORT FOOD例文帳に追加
チーズ含有レトルト食品 - 特許庁
METHOD FOR MANUFACTURING FIBROUS CHEESE例文帳に追加
繊維状チーズの製造方法 - 特許庁
MOLD FOR EGG SHAPED NATURAL CHEESE例文帳に追加
卵型ナチュラルチーズの成形体 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING MISO CONTAINING CHEESE例文帳に追加
チーズ味噌の製造方法 - 特許庁
PACKAGED CHEESE PRODUCT AND PRODUCTION THEREOF例文帳に追加
チーズ包装体及びその製造法 - 特許庁
PRODUCTION OF CHEESE-ROASTED JIAOZI例文帳に追加
チーズロースト餃子の製造法 - 特許庁
CHEESE AND ITS PRODUCTION例文帳に追加
チ—ズ及びその製造方法 - 特許庁
CHEESE AND ITS PRODUCTION例文帳に追加
チ−ズ及びその製造方法 - 特許庁
onion-flavored creamy cheese sauce with egg yolk and grated cheese 例文帳に追加
卵黄と粉チーズを入れたタマネギ風味のクリーム状のホワイトソース - 日本語WordNet
Chikuwa with cheese in the hole is called 'cheese Chikuwa.' 例文帳に追加
竹輪の穴にチーズを挟んだものは「チーズちくわ」と呼ばれる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
The scaly cheese can be utilized as similar to shredded cheese.例文帳に追加
鱗片状チーズは、シュレッドチーズと同様に利用することができる。 - 特許庁
WARP CHEESE-SIZING LIQUID AND METHOD FOR SIZING CHEESE THEREWITH例文帳に追加
経糸用チーズサイジング処理液及びそれを用いたチーズサイジング方法 - 特許庁
CHEESE-CONTAINING COMPOSITION, AND METHOD FOR MASKING CHEESE ODOR例文帳に追加
チーズ含有組成物及びそのチーズ臭のマスキング方法 - 特許庁
The deaerated cottage cheese is formulated to prepare cheese cake.例文帳に追加
また、この脱気カッテージチーズを配合してチーズケーキを調製する。 - 特許庁
The scaly cheese is obtained by crushing such the block cheese.例文帳に追加
このようなブロック状チーズをクラッシュして得られる鱗片状チーズ。 - 特許庁
Another version of the cream cheese-like food comprises frozen cream cheese-like food.例文帳に追加
前記クリームチーズ様食品を凍結させたクリームチーズ様食品。 - 特許庁
To provide a process cheese, and to provide a method for producing the process cheese.例文帳に追加
プロセスチーズおよびプロセスチーズの生成方法を提供すること。 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING PACKAGED CHEESE, AND PACKAGED CHEESE PRODUCED BY THE SAME例文帳に追加
包装チーズの製造方法及びこれにより製造した包装チーズ - 特許庁
The dried cheese is obtained by drying raw material cheese with heated-air under the reduced pressure of 4-533 hPa via 1,000-3,000 MHz microwaves.例文帳に追加
原料チーズを、減圧下でマイクロ波により、加熱乾燥する。 - 特許庁
CHEESE FOR FEED, ITS PRODUCTION AND FORMULA FEED CONTAINING THE CHEESE例文帳に追加
飼料用チ—ズ及びその製造方法並びにそれを用いた配合飼料 - 特許庁
This method for producing a natural cheese 1, a version of camembert cheese, is to wrap with bamboo leaves 3.例文帳に追加
笹の葉3で包むことを特徴とするナチュラルチーズ1である。 - 特許庁
Alternatively, the method comprises crushing cheese as raw material, adding water to the pulverized cheese, adding 1-20% of insoluble fibers to the water-added crushed cheese, heating and kneading the cheese mixture followed by packing the cheese mixture in a mold, and freeze-drying the cheese mixture.例文帳に追加
または、原料とするチーズ類を粉砕、加水して、不溶性ファイバーを1〜20%添加し、加温混錬した後に型詰し、凍結乾燥し本発明の凍結乾燥チーズ類を得る。 - 特許庁
Hamburgers with a slice of cheese placed on the top, or stuffed inside them are sometimes called 'cheese burgers' or 'cheese hamburgers.' 例文帳に追加
チーズをハンバーグの上に乗せたり中に詰めたものは、チーズバーグまたはチーズハンバーグと言うことも有る。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
The cheese/curry bread is obtained through wrapping filling materials comprising cheese and curry; wherein the cheese and the curry independently exist without being mixed with each other.例文帳に追加
チーズとカレーからなるフィリング材を包餡し、それぞれが混じり合わずに存在してなることを特徴とするチーズカレーパンを製造すること。 - 特許庁
The production process of the pasta filler cheese includes adding and kneading ripened cheese and/or cheese subjected to enzyme treatment when kneading curds.例文帳に追加
またパスタフィラータチーズの製造工程において、カード混練時に熟成チーズ及び/又は酵素処理チーズを添加、混練する。 - 特許庁
The method enables promoting automatization of cheese production, and largely contributing to improvement in quality of cheese and production yield of the cheese.例文帳に追加
本発明によれば,チーズ製造の自動化を促し,チーズの品質や歩留まり向上に大きく貢献できる。 - 特許庁
To obtain mold cheese having an excellent flavor and a cheese flavor prepared from the mold cheese.例文帳に追加
良好な風味を有するカビ系チーズ及びこのカビ系チーズから調製されるチーズフレーバーを提供する。 - 特許庁
To provide a method for preparing cheese products, and process cheese bases for use in the production of process cheese.例文帳に追加
チーズ製品、およびプロセスチーズの製造に使用するプロセスチーズベースを調製する方法を提供すること。 - 特許庁
The method for producing the dried natural cheese comprises cutting natural cheese having water-soluble nitrogen at a rate of ≥30 wt.% based on the hole nitrogen into optional shapes, and freeze-drying the cut cheese.例文帳に追加
全窒素に対する水溶性窒素の比率が30%以上であるナチュラルチーズを任意の形状に裁断して凍結乾燥する。 - 特許庁
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2024 License. All rights reserved. WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved.License |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。 |
この対訳コーパスは独立行政法人情報通信研究機構の集積したものであり、Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unportedでライセンスされています。 |
原題:”Treasure Island ” 邦題:『宝島』 | This work has been released into the public domain by the copyright holder. This applies worldwide. (C) 2000katokt プロジェクト杉田玄白(http://www.genpaku.org/)正式参加作品 本翻訳は、この版権表示を残す限りにおいて、訳者および著者にたいして許可をとったり使用料を支払ったりすることいっさいなしに、商業利用を含むあらゆる形で自由に利用・複製が認められる。 |
原題:”PETER AND WENDY” 邦題:『ピーターパンとウェンディ』 | This work has been released into the public domain by the copyright holder. This applies worldwide. (C) 2000 katokt 本翻訳は、この版権表示を残す限りにおいて、訳者および著者にたいして許可をとったり使用料を支払ったりすることいっさいなしに、商業利用を含むあらゆる形で自由に利用・複製が認められる。 |
原題:”Through the Looking Glass: And What Alice Found There” 邦題:『鏡の国のアリス』 | This work has been released into the public domain by the copyright holder. This applies worldwide. (C) 2000 山形浩生 プロジェクト杉田玄白正式参加作品。 本翻訳は、この版権表示を残す限りにおいて、訳者および著者に一切断ることなく、商業利用を含むあらゆる形で自由に利用・複製が認められる。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |