confectioneryを含む例文一覧と使い方
該当件数 : 1424件
The confectionery has high protein and good health image.例文帳に追加
また、高蛋白で健康イメージの良いものである。 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING CONFECTIONERY COATED WITH OIL AND FAT COMPOSITION例文帳に追加
油脂組成物で被覆された菓子の製造法。 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING WESTERN-STYLE CONFECTIONERY USING RICE POWDER例文帳に追加
米粉を用いた洋菓子の製造方法 - 特許庁
AIR BUBBLE-CONTAINING CHOCOLATE-COATED CONFECTIONERY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
含気泡チョコレート被覆菓子及びその製造法 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING CONFECTIONERY COATED WITH HARD CANDY例文帳に追加
ハードキャンディーで被覆された菓子の製造方法 - 特許庁
METHOD FOR MAKING CONFECTIONERY WITH TRANSPARENT AND HARD COATING例文帳に追加
透明な硬質コーティングを有する菓子の製造方法 - 特許庁
SNACK CONFECTIONERY USING SQUID AS MATERIAL AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
烏賊を素材とするスナック菓子とその製造方法 - 特許庁
CENTER-CONTAINING OIL AND FAT CONFECTIONERY, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
センター入り油脂性菓子とその製造方法 - 特許庁
JELLIED CONFECTIONERY PROCESSED PRODUCT PACKAGE AND ITS MANUFACTURING METHOD例文帳に追加
水種菓子加工品包装体及びその製造方法 - 特許庁
PAPER BOX FOR STORING AND DISPLAYING CONFECTIONERY例文帳に追加
菓子類の収納及び陳列用紙箱 - 特許庁
QUALITY IMPROVING AGENT FOR CONFECTIONERY AND BAKERY AND PRODUCTION METHOD例文帳に追加
製菓・製パン用の品質改良剤及び製造法 - 特許庁
LEAK INSPECTION DEVICE FOR MOLD FOR COLD CONFECTIONERY MANUFACTURING FACILITY例文帳に追加
冷菓製造設備用モールドのリーク検査装置 - 特許庁
FLAKE-LIKE OIL AND FAT AND BAKED CONFECTIONERY OBTAINED BY USING THE SAME例文帳に追加
フレーク状油脂およびそれを利用した焼き菓子 - 特許庁
ELECTRONIC COMMERCE SYSTEM FOR CONFECTIONERY, BREAD, OR THE LIKE例文帳に追加
菓子またはパン類の電子商取引システム - 特許庁
BLENDING RICE FLOUR FOR BREAD, NOODLE AND CONFECTIONERY例文帳に追加
パン類、麺類、菓子類向けブレンド用米粉 - 特許庁
WHEAT FLOUR AND BAKED CONFECTIONERY USING THE SAME例文帳に追加
小麦粉およびこれを使用した焼き菓子 - 特許庁
DIAGONALLY SLIDE OPEN TYPE CONFECTIONERY PAPER BOX例文帳に追加
斜めスライドオープン式菓子用紙箱 - 特許庁
HYDROUS CHOCOLATE FOR CONFECTIONERY DISTRIBUTABLE AT NORMAL TEMPERATURE例文帳に追加
常温流通菓子用含水チョコレート - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING FILLING MATERIAL FOR CONFECTIONERY AND BAKERY例文帳に追加
製菓製パン用フィリング材の製造方法 - 特許庁
SNACK CONFECTIONERY USING OCTOPUS AS MATERIAL AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
蛸を素材とするスナック菓子とその製造方法 - 特許庁
The method for producing the frozen confectionery for pets comprises dissolving the frozen confectionery composition in water of 15-25 times the frozen confectionery composition for pets to form the liquid composition, and freezing the liquid composition to obtain the sherbet-state frozen confectionery.例文帳に追加
上記ペット用冷菓組成物を15〜25倍の水に溶解、希釈して液状組成物とし、該液状組成物を冷凍することによりシャーベット状の冷菓を得るペット用冷菓の製造方法である。 - 特許庁
To provide a palate feeling and quality improving agent for confectionery improving quality at the time of preparing, preventing quality deterioration at the time of preserving and improving palate feeling for baked confectionery and steamed confectionery, to provide confectionery dough containing the palate feeling and quality improving agent for confectionery, and to provide a method for producing the baked confectionery and the steamed confectionery each improved in palate feeling and quality.例文帳に追加
焼き菓子類及び蒸上菓子類について、調製時の品質向上及び、保存時における品質劣化を防止し、食感を向上させる菓子類用食感品質改良剤の提供、及び該菓子類用食感品質改良剤含有する菓子類用生地の提供、並びに食感及び品質が向上した焼き菓子類及び蒸上菓子類の製造方法の提供。 - 特許庁
A confectionery sheet on which confectionery to be used for assembly is spread, includes a placing part whose one edge of which is joined so as to be folded, and the confectionery sheet is provided with an edge stopper forming an area to place the confectionery, and has a fixing tool for fixing the placing part of the confectionery sheet.例文帳に追加
組立に使用する菓子を敷きつめる菓子敷きは折り曲げのできるように一側縁が接続された載置部から形成され、該菓子敷きには菓子の載置区域を形成する縁止めが設けられ、該菓子敷きの載置部を固定する固定具を有する。 - 特許庁
It is the confectionery made by melting Japan agar after adding water, and then boiling it down with sugar, and molding it after mixing with meringue (confectionery). 例文帳に追加
水を加えた寒天を火にかけて溶かし、砂糖を加えてしばらく煮詰めたものに、メレンゲ(菓子)をあわせて固めた菓子。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
To provide frozen jelly confectionery having favorable palate feeling and taste when eaten in frozen condition, and to provide a method for producing the confectionery.例文帳に追加
凍結状態で食したときに好ましい食感、味で食べられるフローズンデザートゼリー菓子、及びその製造方法を提供する。 - 特許庁
CHOCOLATE-LIKE MATERIAL, SHELL CHOCOLATE-LIKE CONFECTIONERY USING THE SAME, METHOD FOR PRODUCING THE SHELL CHOCOLATE-LIKE CONFECTIONERY例文帳に追加
チョコレート様素材及び該チョコレート様素材を用いたシェルチョコレート様菓子並びにそのシェルチョコレート様菓子の製造方法 - 特許庁
In the sugar-coated confectionery with a core material made of confectionery and covered with the soft sugar-coating layer, the sugar-coating layer contains reduced palatinose and starch.例文帳に追加
菓子類からなる芯材をソフトな糖衣層で被覆した糖衣菓子において、前記糖衣層が還元パラチノースとデンプンを含む、糖衣菓子。 - 特許庁
To provide frozen confectionery containing a large amount of cacao butter: and to provide a method for making frozen confectionery.例文帳に追加
カカオバターを多量に含む冷菓を提供すること、およびこのような冷菓の製造方法を提供すること。 - 特許庁
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。 |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |